Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni baslayanlar

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

eminim cou kşi tanıdıklrından dolayı burning legion realmında açmak isticektir fakat sunu soyleyebilirimki 30 dan sonra quest yapamazsınız heryerde 60 lar pvp yapıo =) örn: tarren mill unutun =p bu yüzden yeni başlayanlar için Sylvanas realmını tavsiye ediorm..küçük bi guildimizde war =p /w thuzad =)
Sosyal ağlarda paylaş

Sylvanas realm mi pvp öyle değilmi
eğer öyle ise oraya girmeyi düşüne bilirim[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır böyle bir durum söz konusu olamaz.
Yaşanabilecek durumlar:

1) Blizzard serverda olabilecek max. oyuncu sayısını dehşet şekilde azaltır, 500+ queuelar olur.
2) Kasti veya değil (bir ara BL'de olduğu gibi) bütün instancelar dengesiz şekilde sapıtır. Ubrs'de Rend'i kesmişinizdir, Felstriker'a bidlerken, instance down olur mesela :P
3) Yeni karakter yaratımına izin verilmez, vs.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard patlarsa/wow satışları aniden durursa, zarara falan geçerlerse kapanır, o da yakın bir zamanda olmaz hehehe, bir 10 yıl falan dayanır bence yenilik getirirlerse, gelmezse 6-7 sene belki, ama bence 12 yıl. Öyle hissediyorum. Hatta 15 falan olabilir. Belki de 17, belki de hiç kapanmaz. Korkma yani.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100
Sosyal ağlarda paylaş

bence slyvanas WOW camiasındaki bütün dengesizlerin toplandığı bir server uzak durun ordan tavsiye istiyosanız gidin bi pvm serverında oynayın zaten battle groundlar gelince herkes BG lere takılcak o yüzden pvp serverında takılıpta sinirlerinizi germeyin[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Açtım bile...
Nick: Hersterum
Class: night elf/hunter daha lv 5 im birlikte kasalım diyen arkadaşalr özele msn atsın hehe[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Yevaud dengesizlikten kastın ne biraz açar mısın? 2. charımı orada açtım gayette güzel geldi bana. Haa noob filan diyosan insanlara, gayet normal yeni başlayanlar hemen öğrenecek diye birşey yok.

Bence de şu an için yeni başlayacaklar için ideal bi server. Burning'deki gibi bi tarafın ezici bi üstünlüğü yok. Horde-alliance eşit gibi. Yüksek lvl insan çok az, rahatsız edecek insan daha az. Ama lvl kasarken gelip biri beni keser sinir olur çıldırırım derseniz pvp serverında başlamayın derim. Heleki rank sistemi geldikten sonra kimse kimsenin gözyaşına bakmıyor. Öte yandan ping bakımındanda tatmin edici.
Sosyal ağlarda paylaş

level 30 dan sonra mis gibi de burning legionda oynanır.
her zone un eş levelında benzeri var sonuç olarak. tarren gibi sürekli savaş olan zonelarda questleri bir zahmet yapmayıverirsin :)
level 50- zonelarda level 60 lar zaten çok dolaşmaz...dolaşmıyorda.
şahsen şu an level 60 ların en çok zulm ettiği seviyede olduğumu düşünüyorum-level 54
ama yanımda bir arkadaşla oynadığım için genelde çok büyük problem çıkmıyor. benzeri daha alt seviyelerdekiler içinde geçerli.
sonuç olarak burning legion gibi yüksek seviyelerin çok olduğu sunucularda yeni karakter başlanır gayet güzel ama tek başına dolaşmamak lazım. zaten honor system geldikten sonra bu şart oldu.. BL yada başka server çok farketmez.
Sosyal ağlarda paylaş

1. tarren mill de yaklasık 4-5 lvl alacak kadar quest war 2. aynı eşit yerler diosunda tarrende ilk questler 22 dielim ashenda ilk questler 20 flndı lvl 21 sn ashenda 2. questler 26-28 sn tarrendekileri ypmadan oraya gçmek için bayaa bi kasman gerekir...ve sadecetarren deil serverın yuzde 90 ı 60 olduu içn hryerde pvp war...50 lerde plaguelands bi quest i 3 saatte yapıosn ölmekten..we arkadasın sölediii gbi ally-horde dengesi war..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...