ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bugun gördüm ares3 acılmıs.Ama niye acıldı?bilen varmı?[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: -----------
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 aresliler daha karizma diye :lol: :-P ares populasyonu çok fazla olduğu için sanırım[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bizede acısınlar ozmn.harpy lazım bana.zaten D2 de harpyler salak takip etmiyolar beni :([signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: -----------
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Geçen haftaki gün arasında yapılan sawaşta admin yazı geçmişti ares benim ilk göz ağrım lütfen bu serverdan ayrılmayın 3.sü açılcak diye bu güne kısmetmiş iyi mi oldu önümüzdeki günlerde anlicaz bunu :-)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben beramus 3 de gördüm biras önce[signature][hline]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Oha evet beramus3 iyice suyu çıkar hade o zaman uninstal KO hep beraber :D:D:D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 anaaaa b3...[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: -----------
Chosen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 nerde hane nerde :)[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ----------------------------------
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 valla b3 te var O_O[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ii oldu tabıı a3 te de boss kovalıcaz işte burıal bız keserken yıne gelıcek e yıne kufurlesıcez fln fln....[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares
Öne çıkan mesajlar