Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bad sector nsl gıderılır ?

Paulie

Öne çıkan mesajlar

Low Level eski anakartlarda vardı. Çok önerilen bişi deildir. Bad sector'un türü ne olursa olsun, Scandisk ile belirlendiği an o kısım zaten kullanılmaz. Veri varsa lost fragment olarak döner ama bir daha o adrese bişi yazılmaz. Tabi bunun için surface test yapmak gerekio.[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 25 August 2003 16:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 3.2 quantum fireball vardı. topraksız priz yüzünden 2 kere gönderdim garantiden yenisi geldi.
Tabi haberim yoktu topraksız prizden olduğu. Motoru bozuluomuş topraksız priz olunca. (Kasada oluşan elektrik bozuo motoru). Hdd çalışıo çalışıo sonra demir bileyleme sesi geliodu. Prizleri elden geçirdik topraksızmış negatiften köprü yaptık o zaman o sesler kesildi bad sector oluşumuda durmuştu :D

O hdd'yi dükkana koyduydum eski kasada bi ara o sesler gene başlamıştı. O ses çıkıo hdd nin motor yavaşlıo tekrar hızlanıo felan. Sonra evdeki bilgisayarı yenileyince ordaki kasayı dükkana getirdim düzeldi :D

O yüzden bad sector, harddiskten acaip sesler diyince biri hemen bu olay gelio aklıma :D[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
ehhh. malu m2 sene geçmiş yokmu şöyle yeni birşeyler hdd yi tmeizleyebilen?.. mozillam bile bozuldu.. scandisk 3 saatte %17 yapabildi.. yeter delircem... :(
mp3lerin yarısı gitti.. çekirge gibi yayılıyo meretler.. bi şarkıdan diğerine geçiyo resmen (ki mp3 klasörü uçmuş dedi scandisk)..
ben anlamadığım sırayla bana klasördeki tüm şarkılar bozuk dedi. sonra bunları yedekleyip yerine koydu.. nası yaptı. :? (neyse sildim zaten şarkıları sinirimi bozdular)[signature][hline]Fire is the universal language
Sosyal ağlarda paylaş

ya cok sinir bozucu bi olay bu. herşeyin pöf diyip ucu veriyor benimde başıma benzer olay.valla geçmiş olsun ne diyim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

ama işin komiği 2 ye bölünmüş HDd nin sadece C si folloş (250 küsür "kısmen bozuk küme" dedi scandisk. ve acilmiyo alet su an.. kardesimin aptal makniası "xp" de paso reset atıyor kendine anlamadım gitti.)
d de sadece 2 tane dedi.. format lasam geçermi aceba..?[signature][hline]Fire is the universal language
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...