Paulie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 DİS bızımkıler aptallık yapıp masamı ılerı gerı oynattılar hard dıskkten cıvvv dıe bır ses geldı ve wındows kıtlendıo actıgım zamanda bı kac dosyada errror verıo , 98 ı actıgım zamanda bad sector olabılecegını soylluo nsl gıderılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Diskinin Ureticisini Biliyorsan Eger Web sayfasına Git Ve Oradaki Disk Toollardan sana uygun olani indir ve bununla diskini formatla eger fiziksel bir sorun degilse buyuk olcude bu isine yarayabilir... Bazi Bad Sector ler diske format attiginda bile duzelebiliyor(Fiziksel Degilse) Ms bazen kendisi bad sector olarak algiliyo sacma biliyorum ama yapiyor basima geldi...[hline]L.E.Q.U.I.E.R.A.: Lifelike Electronic Quadruplet Used for Intensive Exploration and Rational Assassination Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Norton'un bi programı vardı onunla B sektörleri HDD'nin kullanılmayan bölümlerini aktarma yapabiliyordun tabi fiziksel bir sorun yoksa.. Yada komple düzeltme imkanıda olabiliyordu... Aklıma gelirse yazarım programın adını...[hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Norton Disk Doctor?[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Bad sector marklandıktan sonra asla düzelmez, dahası bad sector bakteri gibi çoğalma özelliğine sahiptir, öte yandan ses geldi ise en kısa zamanda kendine yeni bir disk al ve verilerini de transfer et.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 fiziksel bişise nası çağalıcakki bu çizik gibi bişi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Evet arkadaşım bad sector olayı çizik şeklinde ve read write kafalarının ayarını bozuyor. Ve sadece bilg kapandığı zaman diske temas etmesi gereken bu kafalar işlem sırasında ayarlarının bozulmasından dolayı temas edebiliyor ve yeni çizikler çıkarıyor. (Normalde bu kafalar yüksek hızın disk yüzeyinde oluşturduğu hava yastığının üzerinde kayarlar. Hava topu oyunu gibi.)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 doğru kafa olayını düşünmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 nası yani makinayı hareket ettirdin die harddisk mi uçtu?.. alal ben oyun yüklerken kasayı düşürmüştüm yine şanslıymışım..[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada.... [Bu mesaj Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_iTT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Eğer WindowsNT varsa bad sectorlu kısımı kullanılmaz hale getirebilirsin.. tabi bu küçük hard disk için değmiycek kadar zahmetli bir iş..ama örneğin 20gb hdd varsa bunun 2 gb.. bad sectorluyse yapılabilir.. Tabi zamanlada daha da büyüyicek ama para biriktirmene zaman kazandırıcak kadar seni idare eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 said: LethE, 13 Ocak 2003 16:15 tarihinde demiş ki: alal ben oyun yüklerken kasayı düşürmüştüm yine şanslıymışım..[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada.... [Bu mesaj Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] helal walla. makinanın içini falan açsan nolucak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 benim bildiğim bad sector düzeltilmez, işaretlenir ki bi daha üstüne bişey yazılmaz.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 said: Zed, 13 Ocak 2003 19:09 tarihinde demiş ki: benim bildiğim bad sector düzeltilmez, işaretlenir ki bi daha üstüne bişey yazılmaz.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] normal prosedür odur zaten ama bazen hdd ufacık bi sorun olduğu zaman "taam bu bs dir" diip sallıyo fdisk format scandisk falan çeşitli kombinasyonlar deneyince düzelebilio aksi taktirde zaten direk işaretliyip geçiceksin ki o noktayla daha fazla uraşıp büyük sorunlar yaratmasın[hline]Canlılar Çabuk yorulur , ama ölüler hiç uyumaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 İki tip badsector var. Birisi disk yüzeyi üzerindeki manyetik hatalardan dolayı oluşan badsectorler. Bunlar hiçbir şekilde düzeltilemez, fakat aynı zamanda da üremezler. Oldukları yerde kalırlar. Belirli software'ler ile Marklanırlar, ve sistem erişimine kapatılırlar. İkincisi ise disk yüzeyinde, kafada veya herhangi başka kritik noktalarda meydana gelen fiziksel deformasyondur. Bu tür hatalar kritik noktaya göre belirli semptomlar ve belirli çözümler gerektirirler, bazıları çözümsüzdür. Eğer disk yüzeyinde bir deformasyon var ise - ki bu fiziksellerin en çok karşılaşılanıdır - o zaman minik bir partitioning trick ile problem workaround olarak çözülür. Deformasyonun hangi sektörde olduğu bulunur. Sektör ve sektörün etrafındaki bazı kısımlar hesaplamaya katılmayarak, disk bölümlenme yapılır. Bu elbetteki deformasyonun yerine göre, garip bölümler oluşturabilir diskinizde, ama yüksek ihtimalle ( %100 değil ) bad sectorlerin çoğalmasını durduracak, veya çoğalma oranını oldukça azaltacaktır. Bu arada eğer kullanıcı hatası yoksa, disk yere düşmemişse, harddiskin yüzeyinde görülen bir deformasyon yoksa, yüksek ihtimalle disk garantiden döner. Bir deneyin bence. Bir şey kaybetmezsiniz. [hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com [Bu mesaj ShARkY tarafından 14 Ocak 2003 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 O birinci tip bad sector hdd'de pek gözükmeyen cins, en azından yoğun manyetik alanda çalışmıyor (baz istasyonunun dibinde, yada vericilere komşu olarak) yada cep telefonunuzu kasa üzerinde bırakmayı sevmiyorsanız. Bu birinci tip bad sectorlerden genelde floppyler yakınır. Çünki bu hatanın tek sorumlusu dış ortamdan gelen istem dışı manyetik alan ve floppyler buna bol bol maruz kalıyor.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bendede bu sorundan oldu galiba bunu arayıp bulucak bi program warmı ? biri norton disk doctor demiş p rogrammı bunu düzeltiyo bi hlp pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 low level format gerekir bad sector gidermek için ama genelde başarısız oluyo diskin ağzına sıçıyo llf[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. DeamoN, 23 August 2003 21:05 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 formatsız bişeyi yokmu bunun bu arada ntfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 abi ben söyledim ama llf yapmaya kalkma sen %90 bozuyo diski[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. DeamoN, 23 August 2003 21:05 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferocious Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 abi bende worse sectorler var mavi ekranım, eksplorır çöküşlerim eksik olmuyo ashauhsash 8-)[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 low level format aslında işe yarıyor, attım ve herhangi bir sorun kalmadı llf atmadan önce gerekli bütün prog ları ilgili siteden cekip güncellemektir. ondan sonra besmele çek diğer ark larında dediği fiziksel sorun yoksa kesin demeyim ama hatalar düzelir.[hline]Gerçek çıplaktır, ama insanları heyecanlandırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ama emin deilim bad sector olup olmadığından olduğunu nasıl anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Pc/Donanım bolemune açsan daha iyi olmaz mıydı :)[hline]Thelegbra 22 Agustos 2003 tarihinde demiş ki: ne anlatıyon lam adama?? salak herif yaa sorcan salak herif yaa sorcan??????????? masudhasuıdhasuıdhgasdjasudyhdasgbasydtgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferocious Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 benim bilgisayarım scandisk yapmıo heyt babalar :rock: napcam alet p2 266 128 mb ram 20gb harddisk yeterince bellek yok dio harddisk ağır geldi galiba..[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hdd i çöpe atınca düzelir bad sector sorunun olmaz[hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar