Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nokia 6260

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu telefondan almayı düşünüyorum

patilerden hiç kullanan var mı? nasıldır iyi midir?[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Mesaj tarihi:
6630 çok şişman ya

bide kabuk tipli telefonlara merakım var[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Mesaj tarihi:
valla ben memnunum ama biraz zor olucak alismasi. Objektif telefonun yaninda oldugu icin resim cekmeden once biraz kitleniosunuz. Bi de bazi tuslar kapak kisminda bazilari assa kisimda oldugu icin mesaj yazmak da zor olabiliyo, silme tusu kapakta mesela.
Bi de tuslar bi garip ole kutur kutur basilmiyo yumusak oldugu icin garip geliyo.
ama ii telefon yine de[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Mesaj tarihi:
GeeM
1000 tane kusur saymışsın sonra nası iyi telefon oldu bu? :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki:
cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Mesaj tarihi:
soyle iyi abicim, smooth tuslara alisinca bi sorun kalmiyo, objektifin de yanda olmasi aslinda o kdr kotu diil cunku kapak donuyo, ve tam kamera moduna girebiliosunuz. Son olarak da bazi tuslarin kapak kisminda olmasi kapagi cevirip arkasina yapistirinca ise yariyo baya.
Kusurlari olan bi telefon ama guzel. Zaten henuz kusursuz bi tlfn yapilamadi[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Mesaj tarihi:
o mesaji duvara yansitma olayi biraz kolpadan bisi.. yani ole bi ozellik var ama kullanisli degil ayrica o kdr da guzel diilmis diye duydum[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Mesaj tarihi:
said:
Cermy, 05 Aralık 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
yapilamadi degil yapılmadi :D
pazarlama stratejisi o :)

peki hatice, neticeyi degistirdi mi? Hayir..[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Mesaj tarihi:
Sitesinde VPN client diyor ama hiç detay verilmemiş. Dayamışlar eften püften detaylara, yok şöyle kameralı böyle video çeker, yok MMS'di, yok polifonik tondu, yok bu kadar renk vs. Tercih etmeme sebep olacak bir özellik lakin detay yok. BT üzerinden VPN kurabilyor mu yoksa illa GPRS mi? GPRS ise onu bir symbian uygulaması ile benim emektar 3650 ile de yapabiliyorum.

Hehe gerçi meteliğe kurşun atıyorum. Bu bakımdan benimkisi züğürt tesellisi oluyor.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
said:
GeeM, 05 Aralık 2004 02:34 tarihinde demiş ki:
said:
Cermy, 05 Aralık 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
yapilamadi degil yapılmadi :D
pazarlama stratejisi o :)

peki hatice, neticeyi degistirdi mi? Hayir..

ozaman gel biz senle yapalım kusursuz telefonu :D :S[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
3230 tavsiye edilir 6630 un tüm özellikleri ve birçok artı özelli(push to talk var mesela)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
3220 geldi hatta fiyatı 507(milyon) ytl den 450(milyon) ytl ye düştü[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı
Vazivazi çok dayıydı
Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi.....
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 04 Aralık 2004 19:41 tarihinde demiş ki:
benden önce 6260 alanların hepsini allah top etsin.

yine şeklimizi koyduk diye top mu olacaz yani :)
7610'u da satmadım 2sini de kullancam
kaçak 650 milyona buldum hemen aldım bu telefondan özellikle siyah kapaklısını aldım canavar gibi bir telefon, 7610 daha iyi gerçi ama şekil olarak 6260 konuşuyor..

32MB Memory Cart vermeleri hoşuma gitmedi sadece, gerisi hiç fena değil, özellikle şekil kovalayan biri için tatmin edici olacaktır..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
said:
333, 08 Aralık 2004 10:36 tarihinde demiş ki:
Cermy 3230 mu 6630 mu? tip, özellik vs yönünden .

bana kalırsa kesinlikle 6630.
bikere diger telefonda tip yok benım emektar t610 u andırıyor bana.ama ben simdi yazarım birazdan daha detaylı , gerci yinede %99 6630[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
  • Yeni Oluştur...