Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bende eu cdsi var ama acc us patcheri degistirmenin bi yolu varmi yada ankarada nerden us cdsi bulabileceigimi bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bu konu açılmıştı sanırsam bi ara[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Arattim ama benim soruma yanit olacak bi topic bulamadim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 www.cdromshop.com[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Server listteki eu yazan yeri us olarak degistirirseniz eu cdsi ile us e girebiliyosunuz bundan sonra lazim olabilecekler icin soyliim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ama, EU cdsi ile US serverlerine girmek için US keyi almanız lazım, EU hesabıyla US'e girilmiyor, ı ıh. US hesabıyla EUya girmeyi denedim de ondan biliyorum.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 realmlist.wtf - dosyayı notepad ile aç ve oradaki eu.logon.worldofwarcraft.com 'u us.logon.worldofwarcraft.com olara değiştir. Şimdi artık girerken US kullanıcı adın ve şifren ile girmelisin.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yanlis anladin firtina ben eu accuyla use girmiyorum eu cdsiyle us giriyorum accda us accu[signature][hline] [Bu mesaj Sethlor tarafından 28 Mayıs 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sereg açıklamış. ayrıca isterseniz us cd'niz eu'ya çevriliyor. fakat manuel bir işlem olduğu için bayağı zorlu oluyormuş.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ya ben acıkcası baslamadan once US da oynamay ıstıyordum ama bıde baktım only EU hıc bısı yapamadık CD yı bulmussanız alırken dıkkat edın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 oyunu amerikan versiyonu olarak yükler, fakat avrupa cdkeyiniz varsa realmlist.wtf dosyasının içine eskisini silip set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com yazarsanız avrupa serverlarına amerikan versiyonundan girebiliyorsunuz. kullanılmamış cdkeyler amerikansa avrupa, avrupaysa amerikan yapılabiliyor.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar