trapt Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Olduğu gibi hemen hemen her ırkın bir priest özelliği var..benim için bir priest;. grubu yada guildi için kendini feda etmiş kişidir..hunter kadar ezilmesede..leveli 50 leri geçmediği zaman bir priest sadece destek olabiliyor kanaatimce..Arkadaşları için buff,heal ve karşıdakine çarpışmalarda büyü yağdıran biri olarak görüyorum..tabi 50 lerden sonra coşuyor(ben yaşayamadım ama..) o zamana kasmak bi ölüm olsa gerek..doğruya doğru bi priest varken yanınızda insanın güveni daha çok artıyo..çarpışmalarda çok büyük bi destek..ama forumlara bakılırsa denge sağlanmamış gibi yeni şeyler istiolar..sizce priestler sağlamlaştırılmalı mı?[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bu arada eziliyor derken yannış anlamayın lütfen yani..level 40 tan falan önce 1'e 1 de eziliyor demek istedim alman forumlarına bakarsınız şu anda priestlere yenilikler getirilebileceği yazıyor..(ne kadar doğru onu bilmem ama) bu yenilikler olursa baya bi dengesizlik yaşanılacak...[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 36 priestım bırak ezilmeyi eziorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 travel form tarzi biseye ihtiyac var. sword kullanabilmek hos olur, caster swordlarini kullanamiyoruz. bunlar disinda oyunda genel olarak fear in sonradan yapilan eklentilerle etkisiz kilinmaya calisilmasindan dolayi aci cekiyoruz. trinket kotu bir fikirdi. class specific questimiz yok gibi birsey epic disinda. race specific buyuler dengesiz. main stat imiz SUX. spirit e adam gibi bi buff lazim. holy tree sux. adam gibi bi insta heal eklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ewt trinket olayı bayaaa batırdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 o trinket çantadayken kullanılmıyo millet, mecburen bişeylerden feda ediyo o trinket için bu stat olur crit chance olur bide böyle bakın.. pişkin pişkin konuşuyorum çünkü mageim nihohoho bidaha poly atarım :D[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 priestlerin fearı kadar iğrenç birşey yok.bir atıyor 234234 mob toplayıp dönüyorsun geri, savaş savaşabilirsen.ondan trinketler iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 anlamamakta israr ediyosunuz, fear cok guclu olabilir, ona karsi bisey yapilmasi gerekebilir blizz tarafindan buraya kadar iyi de; bu karakterin baska disable edebilecegi bisey yok. warlock lar da ayni konuda sikayetci ama onlarin bizim kadar canli kalabilme yollari da olmadigi icin on plandalar vs. ( daha da bi nerflendiler zaten seduce hedeleriyle fear ayni diminishing returns u paylasinca )[signature][hline]joyzmaa / burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar