Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Priestler

trapt

Öne çıkan mesajlar

Olduğu gibi hemen hemen her ırkın bir priest özelliği var..benim için bir priest;. grubu yada guildi için kendini feda etmiş kişidir..hunter kadar ezilmesede..leveli 50 leri geçmediği zaman bir priest sadece destek olabiliyor kanaatimce..Arkadaşları için buff,heal ve karşıdakine çarpışmalarda büyü yağdıran biri olarak görüyorum..tabi 50 lerden sonra coşuyor(ben yaşayamadım ama..) o zamana kasmak bi ölüm olsa gerek..doğruya doğru bi priest varken yanınızda insanın güveni daha çok artıyo..çarpışmalarda çok büyük bi destek..ama forumlara bakılırsa denge sağlanmamış gibi yeni şeyler istiolar..sizce priestler sağlamlaştırılmalı mı?[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada eziliyor derken yannış anlamayın lütfen yani..level 40 tan falan önce 1'e 1 de eziliyor demek istedim alman forumlarına bakarsınız şu anda priestlere yenilikler getirilebileceği yazıyor..(ne kadar doğru onu bilmem ama) bu yenilikler olursa baya bi dengesizlik yaşanılacak...[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

travel form tarzi biseye ihtiyac var.

sword kullanabilmek hos olur, caster swordlarini kullanamiyoruz.

bunlar disinda oyunda genel olarak fear in sonradan yapilan eklentilerle etkisiz kilinmaya calisilmasindan dolayi aci cekiyoruz. trinket kotu bir fikirdi.

class specific questimiz yok gibi birsey epic disinda.

race specific buyuler dengesiz.

main stat imiz SUX. spirit e adam gibi bi buff lazim.

holy tree sux. adam gibi bi insta heal eklenebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

anlamamakta israr ediyosunuz, fear cok guclu olabilir, ona karsi bisey yapilmasi gerekebilir blizz tarafindan buraya kadar iyi de; bu karakterin baska disable edebilecegi bisey yok.

warlock lar da ayni konuda sikayetci ama onlarin bizim kadar canli kalabilme yollari da olmadigi icin on plandalar vs. ( daha da bi nerflendiler zaten seduce hedeleriyle fear ayni diminishing returns u paylasinca )[signature][hline]joyzmaa / burning legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...