Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karabasan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana nedense resident evili animdatti yaww biraksalar söle kopyalama gibi isleri tatli grafikli saglam konulu bi oyun yapsalar öle bir oyun atsalar :/[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
bi de alışmamışım yıllardır.. türkçe menuler bi garip gelio. sanki oyundaki ciddiyet gidio falan. :-) ne biliyim tam da ifade edemedim ama....[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
demo bende hata veriyo yeni oyun diyince puf patliyo
edik :bu yüzden yorum yapamicam [signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 27 Mayıs 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
internet sayfası sade ve hoşmuş merak ettim şimdi çekyom, çalışıo millet valla helal olsun öle böle gelişicek bu alanda[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Mesaj tarihi:
http://www.kabus22.com/

internet sayfasındaki resme hasta oldum nası yapmışlar ya cok güzel saç sitili cok hosuma gitti elemanın[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
bu oyun kopuş olmuş ya iblisin hakkı die fln çıktı koptum, grafikler fln o kdr iyi deil bi de karakterin hareketleri kopuk kopuk sanki ama demo tabi daha nolcaa belli olmaz :P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Mesaj tarihi:
amd 64 3200 +geforce 6800 çalıştırmadı way be.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
opengl degil arkadaşım o openal bu arada ona bastıktan sonrada birşey farketmiyor ehi :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
bana türkçe menüler bi garip geliyo onun için ingilizceyi tercih etmişimdir şimdiye kadar aam türk oyunu olunca iş deişebilir[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Mesaj tarihi:
said:
kaan0489, 29 Mayıs 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
opengl degil arkadaşım o openal bu arada ona bastıktan sonrada birşey farketmiyor ehi :)

ohara 40 yıllık OpenGL den mi bahsediyoruz?[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz
--->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz
Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut
Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
  • Yeni Oluştur...