Leadra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Nisan ayında acılan bu sunucu halinden belli olacagı icin suan yepyeni bir server.Server suan low durumu göstermektedir fakat bence bu bir avantajdır cunku ileriki zamanlarda suan baslayacagınız carınız efsane olabilecek ve cok iyi bir konumda bulunacaksınız.Eger baslamak isteyen veya oynayan arkadaslar varsa bu topicte konusalım.Ben carı simdi actım orc shaman.Serverda izlenimlerime göre lag yoktu ve oynamayı engelleyecek birsey de yok yani Ölürüm sıkıntıdan bayılırım ama suan cok populer bir serverda oynayacaım diyorsanız burning legiona baslayın.Orada cogu kisi carını bitirmis durumda. ama yeni ve ilerisi olan cunku kapanma ihtimalleri yok gibi serveri tercih ediyorsanız sylvanası tercih edin.Bu serverla ilgili gorusleri ve fikirleri burada paylasalım. Bu bir reklam değildir lutfen konu oraya yönlenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bi kere Burning Legionda bi topluluk oluşmuş artık o kadar kişinin boş bi servera kayması çık zor. milletin gerçekten canı sıkılır. ben oyunumu oynicam niye onla uğraşayım seslerini duyar gibiyim[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Sonucta ikiside wow deilmi blde herkes kasmıs adamlar asıl ondan sıkılır dusun lvl 30sun geziosun birden bir 60lık ordu pat noldu söliim öldün bl kalıplastı artık insanlar diger serverlara kayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Slyvanas değilde Rangaros çok daha iyi ping açısından bide slyvanasda çok düşüyorsun oyundan (şahsen ben o yüzden lv 12 hunter bıraktım Ragnaros geçtim). hem direk low yerine medium servera girmek daha iyi bence Ragnaros giren arkadaşalrı bekliyorum. Nick Hersterum. Turkish kanalında bulunuyorum her girdiğimde[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Sonucta iste yeni bir servera girmek daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sahsen BL de 33 rogue charım olmsına ragmen bırakıp geçtim sylvanasa doru durust 60 olmadıı için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya yani ya sylvanas da yada ragnarosta oynamalı bana kalırsa ama suan baktım ragnaros mediumda sanki daha ii gibi gelior ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 gel bence bekleriz yani[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 cok turk var mı birde lvl 60 sayısı ne oranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya o değilde...kastıktan sonra server değiştirmek aptalca gelio bana sonucunda sen bişey için o kadar çabalamışsın bırakıpta geldiğin yollara dönmek ızdırap verici..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 BL'den emekli ettim kendimi. Sylvanasta 43 human rogue- Lucielee. Valla öyle boş filanda değil yani. Geçen gün booty bayden grind yapacagım yere gidene kadar 9 kill aldım yolda giderken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar