Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepsinin yeni 2,5lt şişesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkdaşlar pepsi firması 2,5lt lik şişelerde imaj değişikliğine gitmiş ve şişeyi tepede ve aşada şişkin ortada ince belli şekilde dizayn etmiş. Bugün Yeni Mal satın alan bir bakkala yada markete girdiysnei mutlaka görmüş olmalısınız.

Alıştığımız şişenin nerdeyse tamamını örten Pepsi yazılı kağıtta gitmiş yerine yaklaşık 3parmaklık bir etiket gelmiş sadece. Üzerinde de Çok sade biçimde "PEPSİ 2,5 Lt" yazıyor.

Bakalım ne kadar etkili olucak..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..

[Bu mesaj Alagar tarafından 28 Mayıs 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tadını da biraz coca-colaya benzetselerdi.. gerçi içmiyorum ki banane[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz
--->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz
Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut
Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
Mesaj tarihi:
şişe tasviri elimde patladı (: biraz bekleyin bari resmi bulayım yollicam birazdan.. Bulan başkası olursa yollarsa dah ada iyi olur.[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Mesaj tarihi:
said:
Alagar, 28 Mayıs 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
şişe tasviri elimde patladı (: biraz bekleyin bari resmi bulayım yollicam birazdan.. Bulan başkası olursa yollarsa dah ada iyi olur.

hadin ama hala şişe bekliyos;)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Marketlerde daha doğrusu sokaktaki coca colanın önlenemez satışını durduramayıp kendini restautant, otel , düğün salonu gibi yerlere sıkıştırmış olan firmanın ilginç buluşu diebiliriz
Bence buda işe yaramayacak. o kadar şekerli cola olmaz ya :D[signature][hline]Our time has come...
Mesaj tarihi:
heralde eski 1.5 litreliklerin biraz daha tombulunu yapmışlar. hatırlar mısınız bilmem onları...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
Yukardaki Şişenin aynısı işte.. Çok garip ve değişik olmuş.. 2,5 lt lik bir şişeye göre.

[Bu mesaj Alagar tarafından 28 Mayıs 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya paramız içerde kalsın die cola turka içtim bi ara ama alışmısım olmuyor güzel gelmiyor pepsi desen berbat coca cola biliyor yani işi..[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş.
Mesaj tarihi:
Coca Cola'nın tadı her zmn daha güzel.Pepsi istediği kdr şişe değiştirsin yinede coca cola rulaaaaz...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Valla isterse arabistan a gitsin beni bağlamaz beni kolanın tadı ilgilendirio.Ki onuda zaten coca-cola çok ii yapıo...
:)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
  • Yeni Oluştur...