Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konya'da deprem!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
15 gündür 2-3 kez deprem oldu burada az önce yine oldu baya tırstım, bide konya deprem bölgesi değil falan derler umarım bişi olmaz,Kocaeli depremin'den önce babam deprem bölgesi diye taşınmışdı 1 yıl sonra deprem oldu...Bu seferde kıbrıs'a taşınıyoruz umarım bizden sonra deprem olmaz :S[signature][hline]~®âi ~

Mesaj tarihi:
konya deprem bölgesi değildir . Benim konya ve ankarada gördüğüm en büyük deprem 3.2 fln dı . Korkacak bişi yoktur...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dediğim gibi 3.2 :)
http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp
Tarih Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML MS Yer
---------- -------- -------- ------- ---------- ------------ -----------
2005.05.28 14:30:47 37.9362 32.5110 19.5 3.2 -.- -.- KARATAY (KONYA)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 28 Mayıs 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Daha yeniki depremmiydi :S[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
tam karpuz yiyordum içime üşüme girdi o sırada deprem oldu Allah Allah noluoz ne karpuzmuş dedim birden :)
hemen girdim kandilli sitesine 3.2 olmuş fakat çok derinden olmuş fazla etkilemedi geçen sefer olan depremde 3.2 idi 5km aşşağıdan vurunca bütün Konya sokaklara dökülmüştü.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
Mesaj tarihi:
4 şiddetindeki depremde bişi olmaz zaten.
olursa bina yıkıldıysada mütahiti bulup odunla dövmek gerekir:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
Mesaj tarihi:
bildigim kadariyla konya 3. deprem bolgesiydi ama son depremlerden sonra 2. derece oldugunu acikladilar.biliyosunuz impossible is nothing kollamak lazim...
Mesaj tarihi:
konyada bişey olmaz ya.Ankarada da geçen haftalar çok deprem oldu.Bende tırstım..[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 28 Mayıs 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
konyada bişey olmaz ya.Ankarada da geçen haftalar çok deprem oldu.Bende tırstım..

tabe bişiy olmas binaların kendiliinden yıkıldığı aklımıza gelince derpremle ne olacağını düşünmemek eldde deil ... :)[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
Mesaj tarihi:
eheh en son bakamdım buarada dun bagdat caddesınde kutlamalara gıttım resmım çıkmış kutlamalrda möeşale yakarken sabah gazetesı spor sayfası:) çokkomık am meşaleden yuzum gözukmuo arklar falam çıkmış bnm vıcudum gozukuo:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
yani abi kaçamazsın deprem seni bulacaksa bulur bence eninde sonunda ama sen önlemlerini almalısın[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
  • Yeni Oluştur...