ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 :tebrikz:[signature][hline]İran dışişleri bakanı, 20 Ocak 2005 09:25 tarihinde demiş ki: Amerika topraklarımıza girerse İran'lı kartallar Amerika'lı civcivleri yiyecektir [Bu mesaj ucanadam tarafından 27 Ocak 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 iyi iyi güzel süper..bir kez daha gelirler buraya tam olur[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Eheaa. Yeni albümün ardından bi tur olur kesin. Eşek değiller gelirler heralde buraya da. Bekleriz yine 9 saat kapıda :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yeni haber var mı albüm hakkında[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yok... Thomen gruptan ayrildigi icin gecikecek herhalde bir sure yeni baterist bulana kadar[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 D&W2 de Richard Christy calıyo zaten bateriyi(bkz.the gunslinger demo) Iced Earth o vokali degistirmedigi surece bence eskisi gibi olamicak.Matt Barlow cok kral adamdı ama...gitti iste.Iced Earth ın zaten bence en iyi albumu Horror Show herkes pro. herkes cok iyi[signature][hline]
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Dorumu okudum, Thomen gruptanmı ayrılmıs? Bu arada doru sölemiş Hell, Nime den beri hep aynı guest basscı vardır grupta. Yanlzı thomen gruptan mı ayrılmıs ? :([signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 iced earth vokali değiştirmeye pek niyetli değil.hatta yeni gelen vokalist çerçevesinde değişiyo grubun tarzı.amerikan tarihini falan işleyeceklermiş yeni albümlerde.
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 aysıd ört amerikanın bi tarafını yalaya yalaya bi hal oldu zaten...umudu kestim bn onlardan,zor tekrar eskisi gibi olmaları. thomesn olmadan bg de fark olucakmı onu merak ediorum en çok,bekleyip görücez dielim:P[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 The Glorius Burden da zaten bol bol amerikan tarihi savasları vs.. ile ilgili sarkı yaptılar.sanırım senin dedigin album bu.yeni albumu zaten solemediler herhalde.[signature][hline]
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 richard christy iced earth ten ayrıldı, d&w de de çalmaz herhalde. edit: evet davulda richard abi varmış, da basta da bg basçısı var, bi şefer var iced earth ten kadroda. [Bu mesaj othinn tarafından 28 Mayıs 2005 09:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Lord_Dark_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 YAŞASIIIN!!!!!!!!!!![signature][hline]Yokuşta akmayan ter,İnerken göz yaşı olur
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 d&w 2'de richard christy calmiyor bateriyi, bobby jarzombek caliyor ve evet thomen gruptan ayrilali 2 ay falan oluyor... imzandaki linklere arada bir ugra be obacan :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Az önce baktım news bölümünde yazmışlar, hiç dikkat etmedim. Adamın bacaa zaten çok kırılmaktan özel bi amelyata falan girmişti düzelir gelir falan derkene puff! :( valla ne desem.. Ben bateriye o adamı dinledikten sora başlamıştım bi kaç sene önce.. :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 orasini burasini kiran thomen diil marcus'tu (kaykayla takilirken huehue), thomen'in bileginde bazi problemler olmustu gecen tur sirasinda ama duzeldi sonra[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Babam sınavlarda salak salak hatalar yapmamın adam gibi okumadımdan oldunu sölemişti ama bu kadarda okuma özürlü oldumu harbi bilmiyodum :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Öne çıkan mesajlar