Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C++ öğrenmek

Dingaer

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ya bu dili nasıl tek başıma basit de olsa öğrenebilirim sitelerde felan değil de kitapçık dl edebileceğim site falan verseniz daha iyi olur bide türkçe olsa fena olmaz ama ingilizce de olabilir[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Sosyal ağlarda paylaş

Wrox kitapları tamamen newbie lere yönelik içerik sağlar. Eğer hiç programming background'un yoksa isinede yarar.

Hatta sana ISBN de verelim rahat et :

The Beginner's Guide To C++
By Oleg Yaroshenko ( Wrox Press )
ISBN: 1-874416-26-5

Biraz daha derli toplu, object oriented design nedir, ne degildir gibi guzel konulara daha iyi deginen , beginner ile intermediate level, baska bir kitap:

How To Program C++
Deitel & Deitel (H.M Deitel, P.J Deitel )
ISBN : 0-13-089571-1

Bu iki kitap sana baslangic icin yeter. Sonrasi sana kalmis zaten.

Sana da kolay gele.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Sosyal ağlarda paylaş

Robert Lafore'un yazdığı "object oriented programming in c++" .. pdf şeklinde var verebilirim giriş için iyi ama verilen ödevlerde hiç bi şekilde yardımcı olamadı..(hoş daha 4. chapter dayız.. 10. chapter a kadar sınav oluyoruz.)
ISBN:157169160x[signature][hline]Fire is the universal language

[Bu mesaj LethE tarafından 26 Mayıs 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

her türlü yazılım dili için Deitel&Deiltel in kitaplarını öneririm , ben C++ ve c# ı o kitapla öğrendim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ogrenmen hic bir isine yaricak mi bence onu dusun

eger windows icin applicationsa otur vb.net c# falan kas

linux icin java olur

ha ben command lineda calisan yada apache falan yazcam diyorsan

otur c c++ ogren tabi.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

iki dilide bildigine azda olsa inanan biri olarak

java ogrenmek istiyorsan java ile basla c++ la deil

hatta direk java ogren bence bosver c yi:)

said:
Zopik, 27 Mayıs 2005 19:01 tarihinde demiş ki:
zilyon tane türevi ya da visual'ı çıksada standart c hepsinden önce adam akıllı öğrenilmeli bende. sonrasında benzer yapılı bir dil oop bile olsa çok rahat bir şekilde max 1 haftada öğrenilebilir çünkü

java
c++
php

vs ...

bana göre tabi : )
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 27 Mayıs 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
iki dilide bildigine azda olsa inanan biri olarak

java ogrenmek istiyorsan java ile basla c++ la deil

hatta direk java ogren bence bosver c yi:)

said:
Zopik, 27 Mayıs 2005 19:01 tarihinde demiş ki:
zilyon tane türevi ya da visual'ı çıksada standart c hepsinden önce adam akıllı öğrenilmeli bende. sonrasında benzer yapılı bir dil oop bile olsa çok rahat bir şekilde max 1 haftada öğrenilebilir çünkü

java
c++
php

vs ...

bana göre tabi : )

bir kitap bir e-book fln mevcut ise pm den atarsan sevinirim (reklam olmasin)[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic
Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy
*Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak icin buyrun...*
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayın ama standart c yi yiyip içmeden adam akıllı programcı olunacağına hiç mi hiç inanmıyorum. alıp eline kitabı sonuna kadar okudun ne oldu sonra ? öğrendin fonksiyonları ezberledin api'ları o kadar. ara tara netten hop cp yap onu kullan. bu mu yani ?

varsa elinizde kaan aslan'ın a'dan z'ya c klavuzu kitabını bir okuyun. ne demek istediğimi anlarsınız o zaman. diğer kitaplardan çok ama çok farklı şekilde adam sadece mantığını ve anlattığı temel bilgilerle sandığınızdan çok daha fazlasını nasıl yapabileceğinizi çok güzel göstermiş o kitapta.

c ya da java ya da herhangi bir dilin uzmanı değilim ama çoğunun betik yapısını az çok biliyorum işte. o yüzden hala önce c diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

marmara universitesinde turkiyede

yurtdisindada bir cok okulda c yerine javaya donuluyor temel dil olarak

said:
Zopik, 28 Mayıs 2005 04:40 tarihinde demiş ki:
kusura bakmayın ama standart c yi yiyip içmeden adam akıllı programcı olunacağına hiç mi hiç inanmıyorum. alıp eline kitabı sonuna kadar okudun ne oldu sonra ? öğrendin fonksiyonları ezberledin api'ları o kadar. ara tara netten hop cp yap onu kullan. bu mu yani ?

varsa elinizde kaan aslan'ın a'dan z'ya c klavuzu kitabını bir okuyun. ne demek istediğimi anlarsınız o zaman. diğer kitaplardan çok ama çok farklı şekilde adam sadece mantığını ve anlattığı temel bilgilerle sandığınızdan çok daha fazlasını nasıl yapabileceğinizi çok güzel göstermiş o kitapta.

c ya da java ya da herhangi bir dilin uzmanı değilim ama çoğunun betik yapısını az çok biliyorum işte. o yüzden hala önce c diyorum.
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...