Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn problemi acil yardım gerekli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya az önce giriş yapıcam msn e ancak
"microsoft passport'unuzda sorun olduğundan Msn messenger oturumunu açamıyoruz.hede hödö"

tamam buraya kadar bişey değil sonra tamam a basınca bi sayfa açılıo ve
"Sign in failed.

You've tried to sign in too many times with an incorrect e-mail address or password, or someone else is trying to sign in to the account ."

bu ne demek ya ? sonra reset my password dedim.İşin ilginç tarafı yeni password u tekrar hotmail hesabıma yolladılar ? nasıl bakıcam ben iyice karıştı işler.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
biri senin hesabını dondurmuş birden fazla girişi denemiş yada seni şifreni kırmaya çalışmış eğer program kullanıyorsa yapıcağın bişey yok karşı taraf programı kapatana dek bekliycen[signature][hline]orochi
Mesaj tarihi:
msn gitmedi
senin mail adresini bilen birisi
hotmailin sayfasını açıp senin mail adresini yazıp 20-30 kere herhangi bir şifre girmiş, bunu gören hotmail staff kazayla şifreyi tutturur diye senin hesabı 3-4 dakikalığına bloke ediyor.

hatta bu mesajı attığım sıralarda girmiş bile olabilirsin mailine[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
o zman 2. mesaj dönüyoruz

said:
xueshen, 28 Mayıs 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
... eğer program kullanıyorsa yapıcağın bişey yok karşı taraf programı kapatana dek bekliycen

bana biri yapmıştı ben misillleme olarak elle yapmıştım bu işi baya zahmetliydi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
eğer microsoftla ilgili hiçbirşeyin (msn msn.com hotmail vs.) çalışmıyorsa ie yi silip tekrar dan yüklemelisin[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Mesaj tarihi:
yahu girmiyor deliricem hotmail staff tan biriyle bağlantı kurabilmem için bir mail adresi var mı bunların bildiğiniz ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
Mesaj tarihi:
o kadar şifre girmeye çalışıp yapmaya gerek yok
çok kolay artık lamerlerın elınde bıle var boyle bıo program
icecold adlı programlaa yapılıyo yanı çok basit.
istedii adamın maılını kapatıyolar..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Mesaj tarihi:
valla açtıramıycan adam ne zmn o programı kapatırsa o zmn acılıcak ki eğer adam o programla yaptıysa tabi.
o programla boyle bısey yapmadıysa bılemem[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Mesaj tarihi:
microsoftun bu icecold olayına çözüm bulması gerekiyor, adam aşağıda program çalıştırıp bloke edebiliyor, sign-in attempti ipye göre kontrol edip ona göre blocklasalar daha güzel olurdu, ve sanırım o sisteme geçecekler mecburen..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
Yapanın allah belasını versin...
eğleniyordur umarım...[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan

[Bu mesaj theKingpin tarafından 28 Mayıs 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...