Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Malesef dün itibarile ile Silencerın açıklamasıyla Nebulanın Sphere Serverları Locus ve Quaan kapanıyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ve amentes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 nebula kapansa ne olur kapanmasa ne olur 10 kisi kalmıs serverda her turlu acığı sömüren player var iyi olmuş. bu halde daha çok acıyodum nebulaya valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 nbl nın playerları kendi sonlarını hazırladı daha doğrusu bug abuse meraklısı playerlar yüzünden biz serverimizden olduk[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ne diyelim emege gecmiş olsun... edit: yanlislik. [signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy [Bu mesaj WJD_Sexy tarafından 24 Mayıs 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bence silencer ın verdiği karar en iyisi.hatta geç bile kaldı. [hline] Ba'aL New Age Of Ultima Online [Bu mesaj LeBaaL tarafından 24 Mayıs 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 noem de en iyi karari verdi...[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Silencer yerinde bir karar verdi gerçi o noktadan sonrada fixleseydi itemleri silseydi kalkınmasi cok zor olurdu... Bilemiyorum ama ben fark ettimki Silencerin yazisini okuduktan sonra genel olarak Runuo Popüler olçak gibi geldi bana bi kaç forum gezdıgımde RUnUO ile başliklarin konularin ard arda yazıldıgını fark ettim.. EN temizi RunUO :D[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Mandooo, 24 Mayıs 2005 18:35 tarihinde demiş ki: nebula yokkende uo vardı..nebulanın bize en büyük hediyesi britain banka önünde takılıp bi bok yapamayan uo yu anlamadan bilmeden kafelerde öğrenmiş kantırcı elemanlar olmuştur...teşekkürler nebula elveda nebula... [signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Türkiye'deki oyuncu kitlesi değişmedikçe bu olaylar devamlı olacaktır.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Farkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Mandooo, 24 Mayıs 2005 18:49 tarihinde demiş ki: said: Mandooo, 24 Mayıs 2005 18:35 tarihinde demiş ki: nebula yokkende uo vardı..nebulanın bize en büyük hediyesi britain banka önünde takılıp bi bok yapamayan uo yu anlamadan bilmeden kafelerde öğrenmiş kantırcı elemanlar olmuştur...teşekkürler nebula elveda nebula... olayı çözmüşsün sen. yüce maestrom benim. başarılarının devamını dilerim.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Diee, 24 Mayıs 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Ve amentes ????????[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Vallahi tr de en iyi sunucu olarak bir olympus'u birde benim çökmesi ile uo hayatımın bittiği arcadia'yı biliyorum başkada üstüne sunucu tanımam :)[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular? Onlara dedimki kederden! Peki simdi nicin iciyorsun? Zevkten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Diee, 24 Mayıs 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Ve amentes amentes ? tr serverların en iyisi ? nbl ocak scriptlerinden başka fark varmı ? pardon var help menüsünde web siteye tıklayınca amentes açılıyor. :) şu anda bizim serverımızda açık fakat sitenin tamamlanmasını bekliyoruz site bitince herkes ultimayı düzgün oynayabilecek.[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 +1111[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Benim Hakkında Düşündükleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: -Loe-, 25 Mayıs 2005 07:24 tarihinde demiş ki: said: Diee, 24 Mayıs 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Ve amentes amentes ? tr serverların en iyisi ? nbl ocak scriptlerinden başka fark varmı ? pardon var help menüsünde web siteye tıklayınca amentes açılıyor. :) şu anda bizim serverımızda açık fakat sitenin tamamlanmasını bekliyoruz site bitince herkes ultimayı düzgün oynayabilecek. Söylediginde haklı olabilirsin ancak unutmaki türk playerlar için en iyi server yapılan işleriyle değil, lagsız bir ortam ve kolay skill gelen server demektir :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: - hayatım +15 ver - Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 skillin kolay gelmesiyle iyi server olunuyorsa ohhh masallah :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 türk playerlar için den ziyade yeni playerlar yani çoluk çocuk için iyi skill gelen server iyi serverdır. yazık yani bana bile bıraktırdınız uoyu ps: 4ay önce fln bırakmıştım sizi ilgilendirmeyebilr ama :)[signature][hline]kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TurKnight Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Zamanının iyi serverlerinden biride arqasdı gerek hack olayları gerek staffı yüzünden kaybetti bence... şu anda halen bişeyler yapmaya çalışıyorlar ama bakalım ne gibi bişey göreceğiz ileride.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 evet bak o konuda haklısın...arqas şimdiye kadar savaşçı ve büyücü arasındaki dengeyi en iyi kuran sunucuydu...ne varki yönetici hileleri vs.. derken sunucu gitti geri geldi vs.. koptu yane...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 arqas ta skill kolay gelmiyordu farkettiyseniz ama lag yoktu son zamanlarda lag olması onun gozden dusmesine sebep oldu bence.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TurKnight Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Lag olayında haklısın skillerin zor gelmesi oyunu güzelliğinide öne sunuyordu ilk zamanlarda ve bir çok şeyin ilk adımını attı yeni evler harita itemler vs.... yanlış hatırlamıyorsam wresstun olayınıda arqas çıkarttı.... Arqasdaki player kitlesi bana göre ilk zamanlarda kaliteli idi sphere version 1,0 a geçince player kalitesi düştü kendimce player toplamak için skill gainleri çok kolay oldu günde 3x yapabilirdin charını yani bu olayı görünce eski playerlarda gitti biz okadar kastıık yaptık vs... olaylarından ama genede en çok haz aldığım serverlardan biridir arqas... umarım eski şaşalı günlerine geri dönerde hep birlikte tekrardan başlarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marje Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 arkadaşlar lag olayina deginelim isterseniz eskiden sunucularda 2-3 sene önce 100 player oynayınca cok player gözü ile bakılıyordu ama şimdi 300-400 playeri olan sunuculara cok player gözü ile bakılıyor bu player sayisini oynatmak icin ciddi bir host olmasi gerekiyor malum yurt dışındaki hostlarin baglantilari cok iyi ama tr cıkışı düşük oldugundan lag kacınılmaz ne kaldi tr deki sunucular onlarda fiyatlarda almış başına gitmiş ultima online icin sponsor bulmak saman icinde igne bulmak gibi bişi,acan kişiler yada kişi maddi kulfeyitin altına giriyor emek veriyor bakıyorki bug abuseciler niyetleri oyun oynamaktan öte cıkarci menfaitci playerler bu yüzden bircok acan kişiler yılıp serveri kapatıyorlar lagsiz serverler yokmu tabiki var ama nezaman onlarda sitelerine kapatıyoruz yazısnı yazacaklari belli degil.playerlere gelelim 2-3 sene öncesinin bir cok playerleri server açtı zaman icinde kapattılar kalıcı olmadi tat alamadılar verdikleri hizmetleri hakeden kaliteli player göremediler maddiyatta girince işin icine sonuç kacınılmaz oldu bir cok sunucu kendini noktaladi.görüyorumki bircok sunucuda artık 13 yaş altı cocuklar oynuyor evet oynasinlar ama nasıl oynamasini bilerek oynasınlar ufacik bişide küfür ederek gm lere bile saygisizca davranma cesaretlerini göstererek bircogu serverlerden uzaklaştırılıyor cünkü oyunu bilmeyen bu cocuklar banın da ne oldugunu bilmemeleri normal :P turkiyedeki ultima bi dönem gercekten cok zevkli kaliteli geçti bircok dostluklar ulitma ile kuruldu hatta bircoguda ultima sayesinde bitti ultima online oyunun zevkini bilerek bilinçli oynamaktansa bilinçsizce ultimayi tuketen playerler oldu inanıyorumki gün gelecek bir cok ultimaci oynamaya sunucu bulamıyacak cünkü artık bircok sunucu türkiyedeki playerlerin kalitesizliginden şikayetci bu hizmetleri hak etmediklerini düşünüyorlar evet player arkadaşlar teot kullanin sped yapın bildiginiz bütün abuseleri yapın ama birgün bunlari yapabileceginiz sunuculari bulamıyacaksiniz oyunu adam gibi oynamayı bilmeyen kişiliksiz kişilerin yüzünden nebula gibi sunucuyu bile vaz gecirdeyseniz nemutlu dimi turkiyedeki ultimanın ilerlemesi icin degilde köstek olun bakalım gün olur tr deki sunuculari mumla arıyacaksiniz........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TurKnight Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 benim kararımca ultima zaten bitmişti yeni çıkan online oyunlar yüzünden yeni oyunlarda görseklik çok güzeldi 3D vs.... ama hiç biri uo gibi zevk vermiyordu... player kalitesi düştü doğru söylüyorsun.... ama şuna inanıyorumki ultima 3D olsun (3D var fakat doyurmuyor insanları) ozaman ultima kaliteli playerlarına tekrardan kavuşacak... Yanlış duymadıysam EA games ultima grafilerini geliştirmeye başlamış yakın bir zamanda doyurucu bir 3D ile geleceklerini sanıyorum (yanlış duymadıysam) ki EA Game de bu yakışır....................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar