Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 dün akşam diez eslanttayım.glacier_ulas_36 diye herifin teki başladı bana yazmaya ulas=baba çok şanslısın ben=niye? ulas=ben KO başkan yardımcısıyım ve senin için gönderildim ben=ee niye gönderildin? ulas=senin lvlini 2 katına çıkartmam istendi(olaya bak :D) ben=olum benim lvlim 57 2 katı yapabilcenmi? ulas=haa o zaman 71 yaparım item felan koyarım ben=ii o zaman(orada rasgele bi id ve şifre verdim) ulas=doğru söledin dimi . deil ise seni banlatacam ben=doğru olum gir bak ulas=hani doğruydu sonra biraz küfürleştik bu elemanların hiç mi aklı yok gelmiş bana id ve şifre ni ver seni 2 katı yapayım diyolar geçen lerde bi arkadaşa daha oldu sinir oluyom bölelerinden neden se hepte türk çıkıyolar :S[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 :lol::lol::lol:[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 heriflerin işi güvü yok milleti kazıklamaya uğraşıyolar[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 böyle bi hayal gücü max 10 yaşında birinde olabilir süper ya ko başkanı :lol: edit: smiley hatası[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares [Bu mesaj rockncoke tarafından 25 Mayıs 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 GM felan olursun tmm da one Ko başkan yardımcısı bide id pass demedi adını soyadını ver dedi :D[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 banda su oldu: (nick ini unuttum ama :D ) O : slm Ben: slm O : abi hala merch le mi ugrasıyosun Ben : Evet satmam gerek ( Ben hala bu adamı tanıyorum sanıyorum) O: hiç ugrasma ben moneygeneretor var Ben:lol O : ver ID ni pass ını 1 günde 100m yapıorum Ben: lol[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hehe xD[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bu kadar "hayırsever" vatandaşımız varken hala oyunda nasıl dökülüyor bizim vatandaşlar şaşıyorum vallahi.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 zuhah koptum dialogu okurken.. H@CKED BY ULA$ lol..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 aslında daha neler var: Ver itemini +10 yapayım ver raptora str ekleyeyim :D[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: ----------- [Bu mesaj ShdwFx tarafından 25 Mayıs 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ShdwFx tarafından 25 Mayıs 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 geçen moradonda gördüm herif warrior sheel pauldrona gidip Mp bonus eklemiş hemde onu +7 yapmış[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 lol[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: -----------
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ben en baştaki senin için gönderildim kısmına koptum . Ne bu adam matrix te neo mu seçiyon :))[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 beyaz tavşanı takip et... lol :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 lolololololo[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ko olsun uo oslun yada herhangi tutulan bir serverda newbie fazlacanak olur bu nedenle herkes boyle kandırırlar hadi biz yemiyoruz da yiyenler var benimde başıma geldi adam geliyor opal'in varsa bana versene diyo hangi salak beleşe opal verir ? oda farklı mesele :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: kaan0489, 25 Mayıs 2005 19:58 tarihinde demiş ki: ko olsun uo oslun yada herhangi tutulan bir serverda newbie fazlacanak olur bu nedenle herkes boyle kandırırlar hadi biz yemiyoruz da yiyenler var benimde başıma geldi adam geliyor opal'in varsa bana versene diyo hangi salak beleşe opal verir ? oda farklı mesele :) walla bana opalı bana versene dememe rağmen adam bana trade yapıp beleş opal verdi beni soyar lan bu dedim ama daha bişi yok bazen ii gavur lar çıkıyo.bana bi ezik sorsa bana opal versene die ben olsam veririm :) yazık adama değilmi :D ama tabi bazen bazı ibneler çıkıyo opalı vermeyince küfürler yağdırıyorlar onlara bişi demiyorum zati
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: fatihkaraca, 25 Mayıs 2005 19:02 tarihinde demiş ki: beyaz tavşanı takip et... lol :D Follow The White Rabbit Rabbit in CZ :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 -czde- *düşman gelir* -güle güle mistır endırsın *bumm* ----------------- |---Press OK----| ----------------- sabahtan beri lvl kasmaktan beynim sulandı :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 XD LoLz[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 HİÇ KEKURİ RİNGİ eziq crstal robe 300k ve ne oldu belirsiz quest item akrşılığı aldınızmı_? BEN ALDIM
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ama adam harbici hackermış ()seni hacklerim dedi) ertesi gün ahcklendik=) hemde trade açmadan ıp hack yedim yani wow ve ko çarları gitti nasıl oldu anlamadım_? aydınlatırsanız sevinirim=)
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: rockncoke, 25 Mayıs 2005 20:17 tarihinde demiş ki: -czde- *düşman gelir* -güle güle mistır endırsın *bumm* ----------------- |---Press OK----| ----------------- sabahtan beri lvl kasmaktan beynim sulandı :-P Good Bye....... Mr. Anderson...... ----------------- |---Press OK----| ----------------- My Name Is............... Neo.... Çatırt....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yarıldım ve lvl kasamıom off cok ıı ya:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 korn3roth ne dedigini bigün çözücem ama du bakalım[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Öne çıkan mesajlar