Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Offline Hayat Online ?

_Armi_

Öne çıkan mesajlar

böyle düşünürken nasıl adminlik yapabiliyorsun ? hayat sadece çalışmak değilki , insan zevk aldığı şeyleride yapmalı . Ben hayatımın 2 yılını script yazmaya adadım ve hiç pişman olmadım . O 2 yılda flah çalışsaydım belki şimdi çok iyi bir flash cı olurdum ama ben o iki yılda csript yazdım ve hayatımın en eğlenceli zamanlarını script yazarken geçirdim . Günü geldi finale çalışmadım script yazdım , günü geldi arkadaşlarımı ektim script yazdım . Bir scripti tamamladığında , onu test ederken hissettiğin duygular tanımsızdır . Kafanda "acaba çalışacakmı ? Lütfen bu kez çalışsın ." gibi cümleler gezerken , o heyecanı yaşarken çaışıp rahatlamak ne kadar mutlu edici bir şeydir . Sonra onu deneme bahanesiyle 1-2 saat de oyun oynarsın . Script yazmak ne yararsız bişeydir , nede vakit kaybıdır . Aslında script yazmayı bilen bi insan , c yi c++ ı fln çok daha rahat öğrenebilir . Çünkü bi algoritma nasıl yapılır öğrenmiş olur çoktan . Tek farkı komutların farklı olmasıdır . Her zaman sphere scriptler ile runuo ile yarışabileceğini idda ettim , belki geçemezsin ama çok da geri değil . Yeterki neyi nasıl kullanacağını bil...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

scripti laf olsun diye yazıyorsan o scriptlerden hayır gelmez . scripti sevdiğin için yazmalısın ki bi değeri olsun . Sevmeden hangi işi yaparsan yap bi işe yaramaz . Severek script yazarsan eğer seni hem eğlendirir , hemde sana kod yazmanın temelini vermiş olur . Benim düşüncem bu . Bu işi sevmeyen bence hiç yapmasın ... Oyunu toplam 3 yıl oynadım , 2 yılında script yazdım ve her zaman sevdim . Ne zaman beni sıkmaya başladı , o zaman tamamen bıraktım . Sadece hatır için yardımcı oluyorum o kadar ... Bu işler böyle yürümeli ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

Script yazabilmek kolaydır .. Her player nerdeyse yazıyor .. Ama yaratıcı scriptler bence en güzeli . Ki bunu çok az görüyoruz çoğu yabancı shardlardan çalıntı .. Biraz düşünsek neler çıkar neler Ben Scp yazamam ama fikir derseniz dehşet fikir veririm .. hayal gücü yani =)[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bu işte hayal gücüde çok önemli . iş sadece kod yazmak değil ne yazcağını hayal etmen gerekir . Zaten bu yüzden sevmelisin , sıradan bişi yerine yaratıcı olabilmek için..[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda ben başladım 3 aydan beri delphi,C ve php ögrenmeye çalışıyorum ama tek başıma cok zor oluyor realden biri ile tanışabilsem gereginde msn veya harhangi bir mesajlasma programı aracılığı ile yardımlaşabilsem daha hızlı gelişirim ama tanıdık yok[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online....
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman kitapran çalışmak daha akılda kalıcıdır . Bana göre e-book lar yetersizdir...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

Olm kitap filan deme şimdiden yüreem sıkıldı delphi 7 kitabı gözümün önüne geldi bir an 1 cilt 'i amannnn anne bana sadece hangi komutun ne işe yaradığını (kısaca neyin neye yaradığını nasıl yazılacagını yazsınlar her turlu program yazarım) mantık işini kavradım artık[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online....
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne olursa olsun ultima bitmiştir sen oturur teotun fixini yaparsın yarın 2 tane gavur yeni versiyonunu cıkarır bu kadar kolay ultimadan zevk alan kişilere su zamanda inanamıyorum ama 2 sene önce deseniz benim hayatım ultimaydı tüm günüm ultimayla geçiyordu ama artık ultimayla yakından uzaktan alakam kalmadı iyikide kalmamıs hayatım biraz normale dondu en azından
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kronosh, 26 Mayıs 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
said:
_Armi_, 26 Mayıs 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
rename zaten 55r4 de çalışmıyor ayrıca orda dupe yapılmış gormuyormusun katanaları ?

55r4 rename calışmıyo ? ahahah atlara rename i nasi cekiyolar ozmn =) araştıralım biraz. birşeyler idda etmeden önce o 2 ay önceki ss

Menüler yapılmadan 3 gün önceki ss sadece denemek için yapılmış bir dupedir ne yazıkki yeşil vadideki vendoru kaldırmayı unutmuşsunuz zaten yapıldıkdan sonrada bildirildi pg yoluyla[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Venga, 27 Mayıs 2005 16:41 tarihinde demiş ki:
abi ne olursa olsun ultima bitmiştir sen oturur teotun fixini yaparsın yarın 2 tane gavur yeni versiyonunu cıkarır bu kadar kolay ultimadan zevk alan kişilere su zamanda inanamıyorum ama 2 sene önce deseniz benim hayatım ultimaydı tüm günüm ultimayla geçiyordu ama artık ultimayla yakından uzaktan alakam kalmadı iyikide kalmamıs hayatım biraz normale dondu en azından

Ultima bitmişdir? siz sadece sphere olarak görmeyin ultimayı runuo iddalı ve sürekli güncellenen bir emu ve teotun çalıştığınada raslamadım mantık olarakda çalışmaz gibi görünüyor.Ultima bitmez sphere biter runuo biter emuler biter[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 26 Mayıs 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
SAlla ya hiçbişey kasmican Full c# Kascan Assembly felan (assembly noluyosa artık dil sanırım) felan bilcen kralsın ozaman :D

sen önce bass çal ondan sonra assembly falan başlarsın.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...