_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hala Scriptlerle bu kadar çok ilgileniyormusunuz yada neden spherescriptingle ugraşıyorsunuz ne faydası varki ugraşıyoruz neden neden neden sphere gibi yetersiz bir emulatorle ugraşıyoruzki ?bence zaman varken bırakın bu işleri C,C#,Visual Basic,Php,Asp,Html ogrenin para kazanacaginiz faydali işler ogrenin haa ben hala uo scripting yapmak isiyorum diyorsaniz C# ogrenin ve RUNUO scriptinge başlayın tavsiyem sphere bitti teot saolsun Ultima Online da yavaş yavaş bitiyor zaman varken bırakın yada yolunuzun yonunu deiştirin siz sphereda bug fixledikçe yenisi çıkcaktır bugların bunu unutmayın ! Saygılar... Armi...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ne yaparsan yap bir bugı fixlersin diğeri çıkar windows da bile nekadar sorun nekadar açık var ...[signature][hline]G3NK
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 SAlla ya hiçbişey kasmican Full c# Kascan Assembly felan (assembly noluyosa artık dil sanırım) felan bilcen kralsın ozaman :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hatasiz bi emulator imkansiz bence..[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 imkanlı :D bul 1000 tane c# bilen adam bi boque olmaz[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Sphereserver simdi 56b çıkarıyormuş teot fixli vs peki gene açık olacak gene ruslar teotu updatelicekler gene emulator yetersiz kalıcak yeni emulator 56c yapcaklar etc...
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 boşver teot yapsınlar onlarda yeni sürüm çıkarmakla uğraşsınlar...birbirlerinin ekmeğini sağlasınlar...doğayı akışına bırakın :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Biz Sphere için gönül veriyoruz. Bunun için uraşıyoruz senelerdir. Bir program sayesinde neden toptan atalımki ? Biri gider biri gelir dyna nın dediği gibi. Biz Bunları fixleriz. Yenisi çıkana kadar en iyisi bu fixdir deriz uraşırız. Sphere asla bitmez bitirmeyiz. Runuo kitlesi ile sphere kitlesi farklidir. Teotu %100 onleyebiliyoruz ayrica $uanda yenisi yayilana kadar.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Kronoscum sana sole diyimmi yada bir uyarida bulunsam ? Son durumunu bilmiyorum Andorianın ama %100 anti-teot saglanmiyor onu bil eger duzeltmedinizise soyle bug var conn sisteminizde : Pcde bazen guardian once açılıyor ve client sonra tabiki guardian açıkta kalıyor ve kapatıp oyuna guardiansız giriyoruz sonra cgc 26 ve finish ama son durum nedir bilemiyorum... teotun Yeni versionuda çıktı çıkcak rus sitelerini iyice kontrol edin bu sefer bir yerden duyudugm habere gore artık cantada dupe yapılabilcekmiş tabiki bilmiyorum son durum nedir çıksın fixlemeye çalışırz.Ayrıca bunu yaparken sphereın açıgından yararlanıyor çantaya ilk duştugu zmn amount 0 oluyor o zmn ON=@pickup_pack if (<src.act.amount> == 0) src.act.remove src.sysmessage @100,,1 Jail... src.go jail endif ON=@itemdropon_groud if (<act.amount> == 0) src.act.remove src.sysmessage @100,,1 Jail src.go jail endif ON=@itemdropon_item if (<src.act.amount> == 0) src.act.remove src.sysmessage @100,,1 Jail src.go jail endif ON=@itemdropon_char if (<act.amount> == 0) act.remove src.sysmessage @100,,1 Jail src.go jail 9 endif nbl scpleri içinde fix.scp içinde e_fix in altına ekliyerek bunu yapabiliyoruz ama yine sphereın yetersizliginden dolayı bu anca pickup gibi itemin hareket etmesi sonucu jaile gidiyorsunuz yani siz teotu yaptıktan sonra dupeledikten sonra hareket etsen bile jaile gidiyorsun ama hareket etmeden yerinde dursan bişi olmuyor yani biri gelip sizi guardlarsa lootlayabiliyor bunları hepsi işte emulator yetersizligi daha nelerle karşılaşcagız allahbilir.....[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz...
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 beyler 2-3 saat önce bir internet adresinde okudugum yazıya göre teot'u biri sphere 56a ile engellmiş. Bizde uğraşırsak yaparız düşüncesindeyim birde hatırladıgım kadarıyla fix 'li sphere version'da yayınlıyordu ama adresi unuttum ve indirmedim[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online....
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 56a İle onlemişmi peki nasıl onlemiş ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz...
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Teot engellenemez diye bir$ey yok ortada. Bizim conn sistemimizdeki temel amac easyuo kullanimini engellemekti. Aylardir kimse clienti bulamiyor. Clienti saklamaktı amacımız. Şuanda var olan sistemde hiç birşekilde teot çalışmıyor. Dialogların hepsini değiştirdik rename çekmeyi kapadık olay kökünden temizlendi. Guardian kontrolü bile yaptırmıyoruz şuanda.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 56a ile engelleniyo fakat 56a ile 3 kişiden sonrası cpu yakar :) Kronos sana gelince guardian zaten saçmalık kullanmakta saçmalık en basit teot versionu bile açılıyor guardianla millet kırmakla bile uğraşmaz ha yukarıdaki arkadaşlar teot un nasıl işlediğini bilmediğininde farkına vardım Teot komut açığından faydalanan bir sistem şu anda Bazı teot versionları consol'a direk erişim sağlamakta ha Sphere developerlerinin yapıcakları komut saklamaktan başka birşey olamaz kanımca bakalım ne gibi bir değişiklik bekliyor bu arada en son konuştuğumda 1-2 hafta içinde çıkarabiliriz demişti Damian...Bekliyoruz ne diyelim... [Bu mesaj Gigabyte tarafından 26 Mayıs 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Kronosh, 26 Mayıs 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Teotu %100 onleyebiliyoruz ayrica $uanda yenisi yayilana kadar. bu valla arklar ne zaman çekmiş bilmiyorum ama bunun connectorlu zamanda çekildigini biliyorum
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 arkadaşım teot çalışır ama işlemez olay da o...Dupe yapamaz rename çekemez...Artık... [Bu mesaj Gigabyte tarafından 26 Mayıs 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 rename zaten 55r4 de çalışmıyor ayrıca orda dupe yapılmış gormuyormusun katanaları ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz...
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 item resetten sonra guardian kullanan connector gelmişti ve vendorlar da menü yoktu o yüzden dupe yapmıştır artık yapamaz...[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bir süre yapıldı resetten sonrada fakat artık yapamazlar. Artık yapanda yaptı onlara birşey yapamıyoruz bu saffada bulduğumuz gibi siliyoruz.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: _Armi_, 26 Mayıs 2005 21:04 tarihinde demiş ki: rename zaten 55r4 de çalışmıyor ayrıca orda dupe yapılmış gormuyormusun katanaları ? 55r4 rename calışmıyo ? ahahah atlara rename i nasi cekiyolar ozmn =) araştıralım biraz. birşeyler idda etmeden önce o 2 ay önceki ss[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 su an bence sphere tam olarak bir bilinmezlik sphere kodlarında bir acık varsa ne kadar fix yazarsanız yazın bir yerde kalırsınız bu zamanla paso sphere ın versiyonunu değiştirmek zorunda kalırsınız cok ugras gerektirir ama boyle devam ederse herkes deneme yanılma yoluyla giderse işine cok saglam temeller olusturabilir bu sistem.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
SirAnubis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 teot yapanlara 1 günlük plevel vericen teot yapanları bul banla die öle canları çıkarki teot meot kullanmaazlar bir daha .. ha hırsızlık yapmışsın milleitn malını çalmşsın ha teot yapmşsn milletin emeğini çalmşsn .[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Yahu ben burda boşuna demiyormuyum sphere emulatorleri yetersiz diye ? ndn herkezin dedigi gibi Runuo ya lmr programı çıkaramıyorlar ? Dusundunuzmu ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz...
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Kronosh, 26 Mayıs 2005 21:08 tarihinde demiş ki: said: _Armi_, 26 Mayıs 2005 21:04 tarihinde demiş ki: rename zaten 55r4 de çalışmıyor ayrıca orda dupe yapılmış gormuyormusun katanaları ? 55r4 rename calışmıyo ? ahahah atlara rename i nasi cekiyolar ozmn =) araştıralım biraz. birşeyler idda etmeden önce o 2 ay önceki ss ss in tarihini bilemicem ben teot kullanmam ayrıca rename 55r4 de çekilmiyor diye biliyorum peki çekiliyorsa itemlerede çekilir sizin fixlediginiz ( bilmiyorum ne yaptıgınızı ) tahminen @56,,1 gibi rakamların isme konulmasini engellemek yoksa yanılıyormuyum ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz...
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 armi bence sphere küçümsememelisin , ben runuo y yıllarca sevemedim halada sevmem . Sphere bence runuo kadar becerikli , üstelik oldukça basit . c# la ilgiside yok (c# biliom çünkü) ama bnim tercihim hep spheredir . Neden hala uğraşıyosun soruna gelince , ben sıkıldım artık uğraşmıyorum , bu topicede tesadüfen gördüm :D ama diğer insanlar a gelince , eğer bundan zevk alıyorlarsa bence devam etmeliler . Çünkü benim düşüncem uo için script yazmak para için değil , zevk için yapılmalı...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Zaten RUnuo ile sphere birbirine benzemiyor diyorum spherede yapabilceklerin sınırlı ama runuoda oyle degil ben runuo sevmiyorum ama şu anda bana o daha iyi geliyor ( oynamıyorum ) ayrıca uonun bize ne faydası varki script yazıyoruz script yazalım ama bunun için çok zamanımızı harcıyoruz bunun yerine faydalı işlerle ugraşsak nasıl olur ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz...
Öne çıkan mesajlar