Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya bu ne sacmalik ya !!

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

Beyler benim problemim su.Cocukken saclarim duz du simdi dalgali beni sinirlendiren su her seye cagre buldular bi bukadar basit birseye bulamadilar, hayret ediyorum.Bu ise tonlarca para dokmeye raziyim.bi ilac(hap,krem) bilen varmi yada bir teknoloji turkiyede olmasi gerekmez..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

sen yine şükret...benimki kıvırcıktı..dalgalı-kıvırcık karışık bişi oldu...
saçlarla başa çıkamıyorum tarakta girmiyo adam gibi...offf..kazıtcamda armut gibi gözükürüm diye yemiyo...

istersen sen bi kazıt düz çıkar diyolar gerçi pek inanmıyorum ama denemiş olursun :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

fon islaninca bozuluyo yada jole surunce, abi hayret ediyorum ya yakinda isinlanicaz su sac olayinin cagresini bulamadilar.sac nasil degisiyo, dna danmi bir hormondan.bunlara bakip buna gore birsey bulabilirler.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Sosyal ağlarda paylaş

bendekilerde düzdü mis gibi
dalgalandı malmal bide cok yağlanıyo hafif yağlandımı iice kabus oluyor uzuncana bide.
abimde kıvırcıktı o bi ara bi ilaç denemişti dümdüz yapmıştı saçlarını ama 3 gün bile sürmemişti etkisi bide iğrenç kokuyodu saç boyası gibi bişidi heh..[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Aha ben
Isırırım,bırakmam
dT
Sosyal ağlarda paylaş

bazı yerlerde glatt denen bır ılac var bunun için ama sanırım pek sonuc vermıyor.Arkadasım amerıka'dan African pride ısımlı bır ılac getırttı.Sonuc gercekten cok ıyı.Dumduz yapıyor saçları.Yalnız bıraz tehlıkelı fazla kullanıldıgı zaman yakabılıyor saçı[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

Dert edicek baska sorunun mu kalmadı????Ya dalgalı saça fön çekersin bu kdr basit.Rowenta Lissima die bi alet var onu al dümdüz oluo saçların ztn.Ayrıca keşke benimkilerde dalgalı olsaydı...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

abi yok sabah uyurken gozune kacar bir dert uyaninca berbat bir sekilde olur (bonus)yazin her 3 dakika da bir islatman gerekir.fon cektir demis biri cok kullanissiz biraz terle yada su gelsin geldigi yer hemen kivriliyo.Aslinda benim problemim nasil bunun cagresini bulamamislar ona gicik oldum.kesin bir yerde vardir ama naptiysam bulamiyorum[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Sosyal ağlarda paylaş

daha ne istionuz bea :) benimki hep dalgalıydı şimdi hayatımda gayet memnumum :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hellsing, 26 Mayıs 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
Beyler benim problemim su.Cocukken saclarim duz du simdi dalgali beni sinirlendiren su her seye cagre buldular bi bukadar basit birseye bulamadilar, hayret ediyorum.Bu ise tonlarca para dokmeye raziyim.bi ilac(hap,krem) bilen varmi yada bir teknoloji turkiyede olmasi gerekmez..

dalgali sactan güzeli var mi be[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

bende bi ara baya kafama takmıştım dalgalı saçlarımı fön makinaları,kremler falan.sonradan aman dedim boşver aslı nasılsa oyle kalsın dedım ve artık uğraşmıyom[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Sosyal ağlarda paylaş

vur jileti
acıma
en güzeli işte daha ne istiyosunuz:) biri "lan olm sana kısa saç yakışır ya" dese ve kafamda 4 farklı yerde dikiş olmasa direk vuracam jileti. bunun için berbere gitmeyebilebilirim
(rüzgardan önünü göremeyen insan modeli)[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Borbag lan oglum sana kısa sac cok yakısır. Valla =P

Cok dertse saclarını tamamen kazıtma da biraz kısalt, dalgalanamayacak uzunluga getir. Cesitli sekiller dene, fön cektir vs sonunda istedigin gibi bisey ortaya cıkar elbet. Biraz elindekilerle yetinmeye calıs =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

yıkanırken saç kremi
kuruturken elidor 7/24 ve düz fön.
saçlarını fazlasıyla döker ama.
dalgalı saç güzel değil midir ama ?
bir de saçlarını ütüleyenler var ama çok tehlikeli, profesyonel biri yapsın yaparsa böyle bir şeyi. ütü saçlarına yapışır, şiddetle uyarıyorum seni.[signature][hline]Light in the shadows has words to say
Sosyal ağlarda paylaş

benim saçlarımın sol tarafı dalgalıydı. lisede fln yandan ayırınca sol tarafında bi tepecik fln oluşurdu saçımda. sonra uzattım saçlarımı ne dalga kaldı nede başka bişi arkdaşlarım nekadar duz saçların var fln diyor. ama kestirince ne olcak bende cok merak ediyorum.
ama saçların tamemen dalgalı ise sorun olmaz sanırım. onunda havası ayrı yani. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...