Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Khirsah, 31 Ocak 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Evt Darth Vaderın Türk olması beni çok mutlu etti,sevinçten uçuyorum Bu mantıklı aslında. Count Dooku'ya saldırırken yeni çerilik sezinlemiştim ben onda.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Alexi_Septimus, 28 Şubat 2005 17:23 tarihinde demiş ki: said: silverhelm3, 28 Şubat 2005 16:39 tarihinde demiş ki: Türküm diyen herkes Türktür. Yavaş. Ne Mutlu TÜRKÜM diyene! :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 *!Yorum Yok* bana gore aslinda :P [signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... [Bu mesaj Nostredamus tarafından 27 Mayıs 2005 05:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Nostredamus tarafından 27 Mayıs 2005 05:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Alexi_Septimus, 28 Şubat 2005 17:23 tarihinde demiş ki: said: silverhelm3, 28 Şubat 2005 16:39 tarihinde demiş ki: Türküm diyen herkes Türktür. Yavaş. İnsanlik afrikadanmi cıktı ortaasyadanmi tartismadi henüz cözülmedi .. o yüzden yorumsuz kalmak en iyisi bence[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evet, hatta bazi söylentilere göre Master Yoda ve Martin Luther King de Türkmüs.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ya insanlik isterse Anadolu'dan ciksin, Türklük damarinda Türk kani tasimak degildir, fasistlerin saplantilaridir o ari kan vs. Türklük veya herhangi bir millete ait olmak seni kimin dogurdugundan cok, senin kimi benimsedigindir. Cocuk isterse anne babadan dogsun, ailesinden koparilir Amerika'da büyütülürse Amerikan olur o cocuk[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 fettullah da türkmüş zaten (oha artık)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Babam ve Annem yani Ailem, akrabalarım, dedelerimiz Lazdır. Atalarımızın ise Türk'tür. Lazlar Türktür zaten. Anadolu vatanımız 7 bin yıllıktır. İddiam var :)[signature][hline]---Ön-Türk Tarihi Araştırmalar Merkezi--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Türk olaması seni, beni islamiyete bir nebze daha bağlıyacaksa ne mutlu sana bize onlara..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Eskimoydu.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar