Vodan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ADSL den hosting satan sensin galba?, İnsanlar upload'ı yüksek serverlara aylık servet ödüyorlar 69 milyonluk ve max 8kb upload'ı olabilcek hızla insan kazıklayanlara ölüm. ki 128 adsl de 1 kb se 256 da en fazla 3 kb upload wardır buda siteye gircek tek kişiye bile cehennem azabı çektirir[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 valal bende enonun direk kırmızı telefonu olduğu için 7/24 var hizmet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Vodan, 16 December 2003 22:53 tarihinde demiş ki: ADSL den hosting satan sensin galba?, İnsanlar upload'ı yüksek serverlara aylık servet ödüyorlar 69 milyonluk ve max 8kb upload'ı olabilcek hızla insan kazıklayanlara ölüm. ki 128 adsl de 1 kb se 256 da en fazla 3 kb upload wardır buda siteye gircek tek kişiye bile cehennem azabı çektirir[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 ha ? Sirketleri ovuyorum burada :) Ben olabilir miyim sence ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Hayir adam ADSL veya Kablonet aliyor. Normal kullanici, sonra para kazanayim modunda hosting sirketiymis gibi kendisini gosteriyor. Evindeki bilgisayardan hosting yapiyor.. E tabii bir yerden sonra siciyor.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Fiz, delimisin olm sen :) Evden yapıyorsan, 10mb senelik max 5$ falan olur... Bizde 10$ be kardeşim! Ayıp.. Fahiş fiyatlar bunlar.. Bende senden kiralayacaktım sunucu bitane ama.. Pahalı be? :p[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 fizban abi colocation hizmetin ne kadar ? Firsati kaciramayacagim.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ben 15gb yi 100 dolara weririm yıllık Nası olsa kimse bana 1kb le 15gb upload edebilcek kadar çok yaşayamaz niahahha[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Neyse beyelr su asp php muhabbeti bayag karisti olayi bilenler bilmeyenlerin kafayi iyice karistirdi kucuk bir aciklama yapalim. asp microsoft icin cikarilmis tabiki windows isletim sistemlerinde oluyor. Nadiren basit anlamda linux makinelrede chiliasp vari programlarla yukleniyor ama verimli degil. Php her platformda calisir ama genelde linux makinelrde gorunuyor. Jsp var birde o da java gibi her platformda ii Bu aralar bayag ugrastim jsp de oracle db de uzerine yok ama php kadar kolay degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ben daha uzağa işerim tamammı? asp php wml wap desteği de war bende subdomain de var domainde war werin 100 dolar 15gb niz hazır hem icq dan 7/24 destekte alınıyo[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Dağalın bakiim. Haydi... :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Yok gel güçlerimizi birleştirip Eno yu batıralım Ne veriyosa 5 katını verelim adslden hatta sunucu kiralama hizmeti aylık 100 milyon bizde nihaha[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Profocio'dan hosting başvurusunda bulunmuştum iki kere kaale alan olmamıştı beni heh! Yönetim istifaaaa![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 o zaman sizi YokWeb e alalim.. bizde fiyatlar cok uygun..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll lllllllll GAMERDREAM INC Project lllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yok bak bende ortagim.. bizim projelere sponsor lazimdi. *direk atlar* bu arada hepinize merhaba, uzun zamandan sora..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll lllllllll GAMERDREAM INC Project lllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Sorun: profocio'dan hosting aldim; ne sitede kontrol panele bir link var, ne de dns'lerimi falan soyleyen bir mail aldim (sonra deneyerek buldum ayri), support bolumunde de pek ise yarar birsey yok sanki. Kullanmakta olan biri biraz detayli bilgi verebilir mi acep?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Soruna cevap: Kullanıcılar kayıt olduklarında kayıt anında kullanılan email adreslerine bir email otomatik olarak gönderilir. Burada kontrol panel adresleri, dns bilgileri, mail hakkında bilgiler bulunur. 2. si ve kesinlikle daha önemlisi Profocio hakkında bir sorunun neden paticik forumlarında çözülmeye çalışılmasıdır. [email protected] ölmüşmü yada www.profocio.net/support meftaamı? Mail atıp da 2 saatten daha geç mi çözüldü sorununuz? Birisi soru sormadan sorusunun cevabının support bölümünde olmasını beklemek ne kadar yararlıdır? Sevgiler :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Bu arada şimdi baktım. :) Bag bugün saat 17.31 de hosting başvurusunda bulunmuş. (Yada kredi kartına onay 17.31 de gelmiş) Haliyle accountu henüz açılmamış. Ve yine haliyle kendisine welcome mail gitmemiş... Olay açıklığa kavuştu.. :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Ehm.. demek ki progen4tehwin, ama biraz pahali orasi da :) Acsaniza adam gibi aninda, peh, sonra hosting sirketi diye geziniyorlar ortada :) Ne zamana acilir tahmini? Support bolumunde bir faq bile bulamayinca icimden sormak gelmedi, kaziklandik vs diye de gecmedi degil icimden :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Gönderdim. :) Otomatik acc açılımının sakatlıkları var. Fake kredi kartıyla form doldurup alıyorlar.. Otomatik açılıyor adamın accountu. Sen kartın sakat olduğunu anlayana kadar içine ediyorlar serverın..[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 profocio r0x0r! *! şirketin isim babası ve en leş müşterisidir * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yeni konu açmayam dedim ENO Ya Nası kredi kartı kullanmadan host alcaz? ben 3 yada 6 aylık almayı düşünüyorum PWH#1 Lütfen acil mesaj yazarsan cok sevinirim (asp host eden güzel biyer bulmadan önce cok güzel olur!)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar