MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 eh biraz geç oldu aslında ama, yarın okulumuzun öğrenci partisi var. okulumuzun grupları ve başka okullardan gelen müzik grupları sahne alıyo. parti saat 11:00'de başlıyo ve giriş ücretsiz. okulun yeri çok kolay. sirkeci'deki (eminönü) bab-ı ali yokuşundan kaptırıp dümdüz yukarı çıkıyosunuz, zaten yokuşun başındayken kafanızı kaldırdığınızda koyu renkli, eski ve büyük bi bina görüceksiniz. işte orası bizim istanbul erkek. girişini kime sorarsanız gösterir çok geç oldu malesef bu duyuru için, ama tamamen aklımdan çıkmış :( ben de grubumla birlikte sahne alıcam, yarın yapıcak işi olmayan tüm liseli ve üniversitelileri bekleriz konserimize[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 erken haberim olsaydı gelebilirdik grupça :([signature][hline]The circle is now complete...
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 orda clairvoyance diye bir grup var sanki eskiden dela nın grubuydu yoksa ben mi yanliş hatirliyorum :)[signature][hline]Demon Of The Fall...
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 alkol satılacak mı satılacaksa gelebilirm...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 nee clairvoyance dela'nın da mı grubunun adı??? off ya grubun adını koymadan önce interneti o kadar araştırmıştık oysaki, acaba bu ismi kullanan amatör herangi başka bi grup var mı diye offf okul binasının sınırları içinde olduğundan malesef içki yok partide :/ ama ortam yine de güzel olur yani çünkü başka okullardan da gelen olucak, istiklal'de falan partinin afişlerini görmüşsünüzdür, baya gelen olucaktır[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 28 Mayıs 2005 09:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 patiyi araştırmamışsın demek ki :) yada ben yanlış hatırlıyo olabilirim,ama sanki delanın okulunda fest varmışta delanın grubu clairvoyance ta çıkıcakmış gibi hatırlıyorum bi araştırayım :)[signature][hline]Demon Of The Fall...
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yok clairvoyant mış onların ki eheh :) 2 harfle tutturamamışım http://forum.paticik.com/view.php?id=28748[signature][hline]Demon Of The Fall...
Öne çıkan mesajlar