Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul erkek lisesi öğrenci partisi - 28.05.2005


MrBomb

Öne çıkan mesajlar

eh biraz geç oldu aslında ama, yarın okulumuzun öğrenci partisi var. okulumuzun grupları ve başka okullardan gelen müzik grupları sahne alıyo. parti saat 11:00'de başlıyo ve giriş ücretsiz.

okulun yeri çok kolay. sirkeci'deki (eminönü) bab-ı ali yokuşundan kaptırıp dümdüz yukarı çıkıyosunuz, zaten yokuşun başındayken kafanızı kaldırdığınızda koyu renkli, eski ve büyük bi bina görüceksiniz. işte orası bizim istanbul erkek. girişini kime sorarsanız gösterir

çok geç oldu malesef bu duyuru için, ama tamamen aklımdan çıkmış :( ben de grubumla birlikte sahne alıcam, yarın yapıcak işi olmayan tüm liseli ve üniversitelileri bekleriz konserimize[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nee clairvoyance dela'nın da mı grubunun adı??? off ya grubun adını koymadan önce interneti o kadar araştırmıştık oysaki, acaba bu ismi kullanan amatör herangi başka bi grup var mı diye offf

okul binasının sınırları içinde olduğundan malesef içki yok partide :/ ama ortam yine de güzel olur yani çünkü başka okullardan da gelen olucak, istiklal'de falan partinin afişlerini görmüşsünüzdür, baya gelen olucaktır[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 28 Mayıs 2005 09:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...