Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Finals 2003: San Antonio Spurs vs. New Jersey Nets

HellHound

Öne çıkan mesajlar

said:
Khirsah, 16 June 2003 15:32 tarihinde demiş ki:
said:
LvL_Sabo, 16 June 2003 15:27 tarihinde demiş ki:
başka hangi pivot bu kadar isabetli dış şut atar, hatta fade away atar. bu böyle gider, 1 milyar tane şey sayabilirim yani

Tim Duncan pivot degil power forward(4 numara)yani hem pota altında iyi hem de dıs sutlarda basarılı olması normal[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom

duncan hem 4 hem 5 numara oynuyor. ancak 4.5 numara oynamayı daha çok seviyor. o yüzdendir ki bana göre daha çok bir pivottur kendisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SM0KE, 16 June 2003 15:36 tarihinde demiş ki:
tarihin en zevksiz finallerini bizlere yaşattıkları için Nets'e ve Spurs'e teşekkürlerimi sunarım...

+100000000000 Lakers olmasa olacagı budur iste[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

e çüş ve yuh diyorum. duncan'ı da ribaund'dan ibaret yaptın ya hiç birşey diyemiyorum.

hücum mu istiyorsun? al sana 26 sayı ortalamsı
rakibinin ribaund almamasını mı istiyorsun? al sana 15.5 civarları ribaund ortalaması
takım oyunu oynayıp, bol asistli bi oyun mu istiyorsun? al sana 5.3 asist ortalaması
defans mı istiyorsun? al sana 3.3 blok ortalaması (final serisinde 5.3)
yüzdeli atışlar mı yapmak istiyorsun? %53 ile şut sokar kendileri

daha ne yapsın herif tapılmak için ya, dün kaan kural bişe dedi doğru. sadece üçlük atamıyor, herifte herşey var

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 16 June 2003 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 16 June 2003 16:34 tarihinde demiş ki:
Oha..
Sen Lakers maclarini izlemedin demekki..Lakers kadar zevksiz oyun oynayan, oynatan bir takim var mi ya?
Ke$ke Mavericks-Kings finalde kar$ila$abilseydi..(Biri dogudan biri batidan gelseydi..)[hline]tHe Original fi$h®

İzledim ve bi Lakers taraftarı olduğum için ve bi KObe-Shaq hayranı olduğum için onların oynadığı basketbol ve sovlar bana hos geliyor.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom

[Bu mesaj Khirsah tarafından 16 June 2003 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 16 June 2003 16:40 tarihinde demiş ki:
said:
-Wissy, 16 June 2003 16:34 tarihinde demiş ki:
Oha..
Sen Lakers maclarini izlemedin demekki..Lakers kadar zevksiz oyun oynayan, oynatan bir takim var mi ya?
Ke$ke Mavericks-Kings finalde kar$ila$abilseydi..(Biri dogudan biri batidan gelseydi..)[hline]tHe Original fi$h®

İzledim ve bi Lakers taraftarı olduğum için ve bi KObe-Shaq hayranı olduğum için onların oynadığı basketbol ve sovlar bana hos geliyor.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom

[Bu mesaj Khirsah tarafından 16 June 2003 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]

Show yapmiyorlarki...Birisi atiyor digeri basiyor :)
Show yani yok onlarinda..[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Wissycim Kobe daha ne sov yapacak alıyo basıyo super pas veriyo bastırıyo.Shaq kendi sahasından top alıyo dripling yapıyo bacak arasından geçirip smaç yapıyo.Havada süzlüp basıyo Kobe.Daha nolsun[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

lol be ne tartışma olmuş

adam duncan'ı seviyo ve şov adamı olmadığını kabul etmediği için 3 sayfa bişiyler annatmışınız
duncan 2 senedir mvp oluyo=çok iyi basketbolcu
izlemesi zevk vermiyo olabilir ama bu çok iyi basketbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez .. çok iyi basketbolcu olduğu da izlemesi zevk vermediği gerçeğini değiştirmez lol

kobe ve shaq konusunu tartışmak için başka bi zaman ve başka bi platform arayalım (ah be gameshow)[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...