sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 aslanım boş bakışlı duncanım be... bu maç artık tripple double bekliyorum, 8 ribaund, 6 asist, 14 sayı şimdilik. hatta quatro double bekliyorum 5 bloğu da 10'a çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bo bakisli dedik ama basket-faul sirasinda bi gaz yapti ya kendisi cok sasirdim beklemiodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 3. çeyrek sonucu: nets: 63 spurs: 57[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 triple double geldi, mvp geldi, şampiyonluk geldi ağlamak isityorum :-( [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 16 June 2003 06:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 2 blok daha hadi aslanim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 NBA Finals: San Antonio Spurs (4) vs. New Jersey Nets (2) Game 1: NJ 89 - 101 SA Game 2: NJ 87 - 85 SA Game 3: SA 84 - 79 NJ Game 4: SA 76 - 77 NJ Game 5: SA 93 - 83 NJ Game 2: NJ 77 - 88 SA Doggy (Mo--) vs. (Mooo) stromer SAMPIIIIIYYOOOOONNN!!!!![hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 çok uzun süre sonra timmy'yi gerçekten anlamlı bakarken gördüm. oh be rahatladım tim nereye ben oraya. go tim go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 abi 3.çeyrek sonuna kadar önde git sen sora son çeyrek sıç yapılcak şey mi bu beee bütün serinin özetini görmüşüz yine son maçta :( sabah 5 e kurdum alarmı kalkabilseydim görürdünüz siz spurs lüler son çeyrekte hayatta geriden gelemezdiniz lol ya eze eze yenseydiniz üzülmezdim de böle 4.çeyreğe önde girip de üf yaaaaaaaaa[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 2 takımı da sevmem iki savunma takımı.NEyse en azından David Robinson bi sampiyonlukla bırakmıs oldu.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Khirsah, 16 June 2003 12:13 tarihinde demiş ki: 2 takımı da sevmem iki savunma takımı.NEyse en azından David Robinson bi sampiyonlukla bırakmıs oldu.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom iki takımı da iyi analiz edememişsin kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: LvL_Sabo, 16 June 2003 13:07 tarihinde demiş ki: said: Khirsah, 16 June 2003 12:13 tarihinde demiş ki: 2 takımı da sevmem iki savunma takımı.NEyse en azından David Robinson bi sampiyonlukla bırakmıs oldu.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom iki takımı da iyi analiz edememişsin kesinlikle Analiz eksik oldu biliyorum ama bu finaller için olan analiz by Kaan Kural hani şu şişman olan[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Spurs savunma takimiysa Detroit'de ligin en iyi hucum yapan takimi degil mi?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Finaller için soledigimi tekrar ediyorum Wissyciğim[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Son ceyrege girilirken tamam artik Nets aldi diye uyudumdu ben :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Neyse artik seneye... "Go Nets Go!"[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Seneye *Go Lakers Go*[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 seneye: go TIM go, tim nereye biz oraya. I love you Duncan, I love you Duncan, I love you Duncan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Abi Duncan'da oyle begenilesi bir olay yokki.Show yani falan 0.Adam sadece atiyor, topluyor ve durduruyor.. Baki$lari bile ezikligin kaniti. Ama bak Kidd'e..Oyle mi o be? Bu arada Lakers yava$ "go"sun yani :) "Diiiii-Fens".. Bayiliyorum bu tezahurata da..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Nets batı konferansında olsa playofflara bile giremez beh.Doğudaki ezik takımlardan çıkar tabii finale.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 show 0 mı? kevin garnetta çok mu şov var. bi kere bakışları ezik diil, bu bakışlara iceman derler ingilizcede. karşındaki rakibi de etki altına alırsın, yenik duruma düşsen bile rakibin o bakışları gördükçe senin işin sonunu bırakmayacağını bilir. veya arayı çok açarsan bile o bakışlarla işi hala ciddiye aldığını anlar rakibin. bu arada 8 blok = show. shaq'la karşı karşıya oynarken daha iyi performans göstermek = show. tabi bunlar bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Show 0 tabii..Ozel bir$eyler yokki.Sadece istatistik adami... Kevin Garnett'in dunklari vb. vb.Duncan yari$amaz o konuda onunla.Show nedir biliyor musun? Vince Carter'dir mesela.. Ayrica Nets batidan gelse de bayagi gidebilirdi bence.Ama tabiiki dogudan cikmak daha kolay.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 O baki$lara n00bie baki$lari derler ingilizcede :) Boyle ne kadar sayi atsan da ribaund alsan da ezik oldugunu gosterirsin kar$indakine..:)[hline]tHe Original fi$h® [Bu mesaj -Wissy tarafından 16 June 2003 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 kevin garnet da öyle deli gibi bi show adamı değil şimdi kendimizi kandırmayalım :) ben zaten duncan'a şov adamı demedim ama garnett'tan da çok büyük bi eksiği yok hem çok daha iyi bir takım oyuncusu mesela garnett'tan ya sonuçta herifi ezelden beri izliyorum, ve ezelden beri aynı performansta oynuyor. tapmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yahu sizene, istersem gider maç başına 1.5 dakika oynayan kevin willis'e taparım. duncan'ın şovu sahada imkansızları başarması. başka kim bir playoff finalinde quadruple-double yapmaya bu kadar yaklaşmıştır? (sadece 2 bloğu daha olsaydı, yapıyordu) başka kim playoff'larda takımını şahsi olmadan takım oyunu oynayarak buralara kadar getirebilir? başka kim, cüssesi bi sürü pivota göre cılız olmasına rağmen sahada onları ezebilir. başka hangi pivot bu kadar isabetli dış şut atar, hatta fade away atar. bu böyle gider, 1 milyar tane şey sayabilirim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: LvL_Sabo, 16 June 2003 15:27 tarihinde demiş ki: başka hangi pivot bu kadar isabetli dış şut atar, hatta fade away atar. bu böyle gider, 1 milyar tane şey sayabilirim yani Tim Duncan pivot degil power forward(4 numara)yani hem pota altında iyi hem de dıs sutlarda basarılı olması normal[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar