Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Finals 2003: San Antonio Spurs vs. New Jersey Nets

HellHound

Öne çıkan mesajlar

NBA Finals:

San Antonio Spurs (4) vs. New Jersey Nets (2)
Game 1: NJ 89 - 101 SA
Game 2: NJ 87 - 85 SA
Game 3: SA 84 - 79 NJ
Game 4: SA 76 - 77 NJ
Game 5: SA 93 - 83 NJ
Game 2: NJ 77 - 88 SA

Doggy (Mo--) vs. (Mooo) stromer

SAMPIIIIIYYOOOOONNN!!!!![hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

abi 3.çeyrek sonuna kadar önde git sen
sora son çeyrek sıç
yapılcak şey mi bu beee
bütün serinin özetini görmüşüz yine son maçta :(

sabah 5 e kurdum alarmı kalkabilseydim görürdünüz siz spurs lüler son çeyrekte hayatta geriden gelemezdiniz lol
ya eze eze yenseydiniz üzülmezdim de böle 4.çeyreğe önde girip de üf yaaaaaaaaa[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 16 June 2003 12:13 tarihinde demiş ki:
2 takımı da sevmem iki savunma takımı.NEyse en azından David Robinson bi sampiyonlukla bırakmıs oldu.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom

iki takımı da iyi analiz edememişsin kesinlikle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 16 June 2003 13:07 tarihinde demiş ki:
said:
Khirsah, 16 June 2003 12:13 tarihinde demiş ki:
2 takımı da sevmem iki savunma takımı.NEyse en azından David Robinson bi sampiyonlukla bırakmıs oldu.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom

iki takımı da iyi analiz edememişsin kesinlikle

Analiz eksik oldu biliyorum ama bu finaller için olan analiz by Kaan Kural hani şu şişman olan[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

show 0 mı? kevin garnetta çok mu şov var.
bi kere bakışları ezik diil, bu bakışlara iceman derler ingilizcede. karşındaki rakibi de etki altına alırsın, yenik duruma düşsen bile rakibin o bakışları gördükçe senin işin sonunu bırakmayacağını bilir.
veya arayı çok açarsan bile o bakışlarla işi hala ciddiye aldığını anlar rakibin.

bu arada 8 blok = show. shaq'la karşı karşıya oynarken daha iyi performans göstermek = show. tabi bunlar bana göre
Sosyal ağlarda paylaş

Show 0 tabii..Ozel bir$eyler yokki.Sadece istatistik adami...
Kevin Garnett'in dunklari vb. vb.Duncan yari$amaz o konuda onunla.Show nedir biliyor musun?
Vince Carter'dir mesela..

Ayrica Nets batidan gelse de bayagi gidebilirdi bence.Ama tabiiki dogudan cikmak daha kolay.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

kevin garnet da öyle deli gibi bi show adamı değil şimdi kendimizi kandırmayalım :)
ben zaten duncan'a şov adamı demedim ama garnett'tan da çok büyük bi eksiği yok
hem çok daha iyi bir takım oyuncusu mesela garnett'tan

ya sonuçta herifi ezelden beri izliyorum, ve ezelden beri aynı performansta oynuyor. tapmamak elde değil
Sosyal ağlarda paylaş

yahu sizene, istersem gider maç başına 1.5 dakika oynayan kevin willis'e taparım.

duncan'ın şovu sahada imkansızları başarması. başka kim bir playoff finalinde quadruple-double yapmaya bu kadar yaklaşmıştır? (sadece 2 bloğu daha olsaydı, yapıyordu)

başka kim playoff'larda takımını şahsi olmadan takım oyunu oynayarak buralara kadar getirebilir? başka kim, cüssesi bi sürü pivota göre cılız olmasına rağmen sahada onları ezebilir. başka hangi pivot bu kadar isabetli dış şut atar, hatta fade away atar. bu böyle gider, 1 milyar tane şey sayabilirim yani
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 16 June 2003 15:27 tarihinde demiş ki:
başka hangi pivot bu kadar isabetli dış şut atar, hatta fade away atar. bu böyle gider, 1 milyar tane şey sayabilirim yani

Tim Duncan pivot degil power forward(4 numara)yani hem pota altında iyi hem de dıs sutlarda basarılı olması normal[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...