jankis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 hala şans san antonio dan yana .. ama böle berbat oynamaya devam ederlerse nets alıcak gibime geliyo (umarım)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: jankis, 12 June 2003 23:43 tarihinde demiş ki: hala şans san antonio dan yana .. ama böle berbat oynamaya devam ederlerse nets alıcak gibime geliyo (umarım)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Saha avantajindan bahsediyorsan bence o kadarda buyuk bir avantaj degil.En azindn $imdiye kadar olan maclarda 1-1, 1-1..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 saha avantajı demiyim tam .. genel olarak özellikleri dolayısıyla serideki şanslarını değerlendirdim yani bu gece nets kazanırsa şansı baya artar nitekim spurs ün sahasındaki 2 maça rahat çıkarlar 6.maçı hele nets naıs olsa 1 maç daha şansım var modunda oynar spurs ise stres yapar ve gerçek basketini sahaya yansıtamayabilir fakat bu gece spurs maçı kazanırsa işler değişir çünkü nets in son 2 maçı orada alması imkansız kadar bişiy neyse izleyelim görelim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 haydi benim boş bakışlı timmy'm be. bi tripple double bekliyorum. hatta bloğu da abart da quatro-double yap be. [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 13 June 2003 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 spiker son maçta richard jefferson smaç bastığında jason richardsooooonnn dedi ya öldüm ya euahau[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 aman tanrım ne güzel bi başlangıç bu böyle kenyon martin falan ortalarda yok ama jason kidd bi başladı ki 5 te 5 !!! ilk çeyrekte son 6 dakika 14-9 öndeyiz :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ilk ceyrek sonucu: Spurs: 19 Nets: 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ilk yari: Spurs: 42 Nets: 34 double-double geldi Duncan'dan triple'ini beklioruz ikinci yarida :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bir icq diyaloğu: (maçın başları) arkadaş - kidd nası sokuyo oh oh ben - bala atıyor lan, he is on fire, bak mola alındı arada sıcaklığı falan kalmıcak arkadaş - 30 sayıyı bulacak kidd çok rahat bu maç olm korkunun ecele faydası yok ben - ok görüşürüz (2. çeyrek biter) ben - noldu ya bu kidd'e, sokamıyo sanırım pek arkadaş - ya git işine, asıl duncan bala sokuyo ben - 30 civarı sayı, 25 civarı ribaunda hazırlan, hatta pas verdiği adamlar boşken şut kullanırsa tripple-double'a hazırlan arkadaş - hiç bişe olmaaaaz ben - görüşürüz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ucuncu ceyrek sonucu: Spurs: 66 Nets: 57 hakemlerin naaptigini bi anlasak daha iyi olacak ama du bakalim...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 NBA Finals: San Antonio Spurs (3) vs. New Jersey Nets (2) Game 1: NJ 89 - 101 SA Game 2: NJ 87 - 85 SA Game 3: SA 84 - 79 NJ Game 4: SA 76 - 77 NJ Game 5: SA 93 - 83 NJ Doggy (Mo--) vs. (Moo-) stromer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 93-83 oh be, zaman zaman korkmadım değil aslanım dede kerr bitirdi nets'i duncan hiç ortalıkta gözükmedi ona rağmen 29 sayı 17 ribaund 4 asist 4 blok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bu arada kidd'in 48 dakika oynayarak oha dedirttigini ama bu 48 dakkanin 24 dakkasi otursaydi daha iyi olurdu bir performans sergiledigini de kayitlara gecirelim... [Bu mesaj HellHound tarafından 14 June 2003 06:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: HellHound, 14 June 2003 06:58 tarihinde demiş ki: bu arada kidd'in 48 dakika oynayarak oha dedirttigini ama bu 48 dakkanin 24 dakkasi otursaydi daha iyi olurdu bir performans sergiledigini de kayitlara gecirelim... [Bu mesaj HellHound tarafından 14 June 2003 06:59 tarihinde değiştirilmiştir] 6/13 ikilik, 4/10 üçlük, 5/6 serbest atış, 7 ribaund, 7 asist, 2 top çalma, 2 top kaybı, 29 sayı bu performansa kötü diyorsan, birşey diyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bu arada, duncan'ın playofflarda 14 maçtır üst üste double-double yaptığını söyleyeyim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 kotu dedigim 2. ve 4. ceyrekteki performansi... iki ceyrekte de nerdeyse hic bir katki yapmadi takimina tutup biraz dinlenseydi cok daha katki saglayabilirdi kanimca. Ozellikle 2. ceyrekte rezaletti. 1. ve 3. ceyreklerdeki katkisina zaten diyecek bisi yok sapka cikartioruz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 dogi haklı jason kidd iki çeyrek boyunca dinlenmeli ve o süreler dışında arkadaşlarına biraz daa yardımcı olabilirdi kaan kural'ın da dediği gibi kenyon martin'in oyuna katkısı olsa nets çok rahat maça ortak olacak ve belki de galip gelebilcekti fakat kidd ilk çeyrek ve üçüncü çeyrekteki gazıyla (eywallah süper başladı) kendine fazla güvendi ve sora çok gereksiz atışlar yaparak takımını zora soktu bence mağlubiyetin baş sebeplerinden biriydi .. yani kidd'den başka adam gibi oynayan olmadı[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Kidd takimin oyun kurucusu olduguna gore ondan ba$ka adam gibi oynayan olmamasinda onunda hatasi vardir.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 onun hatası var zaten belirttim ben[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Solonor, 01 June 2003 19:41 tarihinde demiş ki: umarım sas almaz ama o alır gibi gözüküyo. zaten batı ezip geçiyo doğuyu. nets alırsa sürpriz olur. Ps: Netsliyim!! :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Niye sürpiz olsun buraya gelene kadar ne cabalar verdiler.Spurs lakers i son sanıye basketleri ile yenmeseydiş bence yıne Lakers alirdi ama .Nets alir işallah. Son durum 3-2 spurs önde hadi kidd go ! :)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Nets hayattan bezmiş gibi.[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Ne bezmesi..Kidd degil ama Jefferson goturecek bu sefer i$i..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Nets:25 Spurs:17 Ilk Ceyrek...[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Go Nets Go..![hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ilk yari: Nets: 41 Spurs: 38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar