Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Finals 2003: San Antonio Spurs vs. New Jersey Nets

HellHound

Öne çıkan mesajlar

said:
jankis, 12 June 2003 23:43 tarihinde demiş ki:
hala şans san antonio dan yana ..
ama böle berbat oynamaya devam ederlerse nets alıcak gibime geliyo (umarım)[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

Saha avantajindan bahsediyorsan bence o kadarda buyuk bir avantaj degil.En azindn $imdiye kadar olan maclarda 1-1, 1-1..[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

saha avantajı demiyim tam ..
genel olarak özellikleri dolayısıyla serideki şanslarını değerlendirdim
yani bu gece nets kazanırsa şansı baya artar nitekim spurs ün sahasındaki 2 maça rahat çıkarlar
6.maçı hele nets naıs olsa 1 maç daha şansım var modunda oynar spurs ise stres yapar ve gerçek basketini sahaya yansıtamayabilir
fakat bu gece spurs maçı kazanırsa işler değişir çünkü nets in son 2 maçı orada alması imkansız kadar bişiy

neyse izleyelim görelim[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yari:

Spurs: 42
Nets: 34

double-double geldi Duncan'dan triple'ini beklioruz ikinci yarida :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

bir icq diyaloğu:
(maçın başları)
arkadaş - kidd nası sokuyo oh oh
ben - bala atıyor lan, he is on fire, bak mola alındı arada sıcaklığı falan kalmıcak
arkadaş - 30 sayıyı bulacak kidd çok rahat bu maç olm korkunun ecele faydası yok
ben - ok görüşürüz
(2. çeyrek biter)
ben - noldu ya bu kidd'e, sokamıyo sanırım pek
arkadaş - ya git işine, asıl duncan bala sokuyo
ben - 30 civarı sayı, 25 civarı ribaunda hazırlan, hatta pas verdiği adamlar boşken şut kullanırsa tripple-double'a hazırlan
arkadaş - hiç bişe olmaaaaz
ben - görüşürüz yine
Sosyal ağlarda paylaş

ucuncu ceyrek sonucu:

Spurs: 66
Nets: 57

hakemlerin naaptigini bi anlasak daha iyi olacak ama du bakalim...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 14 June 2003 06:58 tarihinde demiş ki:
bu arada kidd'in 48 dakika oynayarak oha dedirttigini ama bu 48 dakkanin 24 dakkasi otursaydi daha iyi olurdu bir performans sergiledigini de kayitlara gecirelim...

[Bu mesaj HellHound tarafından 14 June 2003 06:59 tarihinde değiştirilmiştir]

6/13 ikilik, 4/10 üçlük, 5/6 serbest atış, 7 ribaund, 7 asist, 2 top çalma, 2 top kaybı, 29 sayı
bu performansa kötü diyorsan, birşey diyemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

dogi haklı
jason kidd iki çeyrek boyunca dinlenmeli ve o süreler dışında arkadaşlarına biraz daa yardımcı olabilirdi
kaan kural'ın da dediği gibi kenyon martin'in oyuna katkısı olsa nets çok rahat maça ortak olacak ve belki de galip gelebilcekti
fakat kidd ilk çeyrek ve üçüncü çeyrekteki gazıyla (eywallah süper başladı) kendine fazla güvendi ve sora çok gereksiz atışlar yaparak takımını zora soktu
bence mağlubiyetin baş sebeplerinden biriydi .. yani kidd'den başka adam gibi oynayan olmadı[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solonor, 01 June 2003 19:41 tarihinde demiş ki:
umarım sas almaz ama o alır gibi gözüküyo. zaten batı ezip geçiyo doğuyu. nets alırsa sürpriz olur.

Ps: Netsliyim!! :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul.
Wisdom is only possessed by learning.../Elminster
[b]Icq

Niye sürpiz olsun buraya gelene kadar ne cabalar verdiler.Spurs lakers i son sanıye basketleri ile yenmeseydiş bence yıne Lakers alirdi ama .Nets alir işallah.
Son durum 3-2 spurs önde
hadi kidd go ! :)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...