jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: DynamicK, 05 June 2003 22:33 tarihinde demiş ki: duncan insan değil ot gibi bişi amerikada yer altında laboratuarlarda geliştirildi asla gülmez yorulmaz kollar kürek gibi eller palet gibi all stars maçında bile sırf kazanmaya oynar şov bilmez bilenide görmez bilmeyenide görmez top alır basket atar gene pas ister top alır basket atar oynar oynar oynar[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM euahe işte duncan ın tanımı süfer boş bakışlı bi o kadar da dolu bi oyuncu severis keratayı :)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 öle diosnzda duncan 2 sezon önce orlando ya gitçekti herşey hazr gibiydi san anotnio haklı sokaklara aktı bizi bırakma die ve adam ben bu taraftarı bırakamam dedi bu sevgiye karşılık yapıo bence gücü burdan alıo :)[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: BiTcH_oFBaT, 05 June 2003 23:10 tarihinde demiş ki: öle diosnzda duncan 2 sezon önce orlando ya gitçekti herşey hazr gibiydi san anotnio haklı sokaklara aktı bizi bırakma die ve adam ben bu taraftarı bırakamam dedi bu sevgiye karşılık yapıo bence gücü burdan alıo :)[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] ama o sevgiyi görmedende böle oynuyordu aman işte böle programlanmıştı sadece patch i cıkıyo okadar[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM [Bu mesaj DynamicK tarafından 05 June 2003 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ahauhauha kopuşşş.... o zaman bu play-off verisionu şu an daki yani[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 arkadaşlar maçı takip eden yok galiba :) ilk yarı yeni bitti skor: New Jersey Nets:41 San Antonio:36 san antonio çok iyi başlamıştı ilk çeyrekte 8 sayılık fark falan yaptı fakat sora nets iyi geri geldi ve ilk çeyreği 1 sayı önde kapadı bence çok iyi ve dengeli oynuyolar martin ilk maçtaki kadar etkili değil ama onun yerine harris baya iyi .. kidd yine 5 te 4 şut isabetiyle oynuyo 2.çeyrekte mutombonun katkısı var sonuçta san antonio ya şans tanımadılar nitekim 2.çeyrek uzun süre sayı atamadı adamlar duncan ın falan morali bozuldu bakalım 2.yarı nolacak yine ilk maçtaki gibi spurs gaz olup maçı koparabilir yoksa böyle giderse nets alır umarım 1-1 olmasını istiyorum serinin[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sıkıcı bir maç,en azından şimdiye kadar olan bölümü...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ben zevk alıyorum falla :) 3.çeyrek sonucu nets:66 spurs:56 işler iyi gidiyo şimdilik ;)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 07 June 2003 05:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 74-67 top san antonio da fark bi eriyo bi açılıyo[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ve maç nets'in 87-85 üstünlüğüyle bitti jackson'ın son saniyelerde bi üçlük kaçırdı onu atsa spurs büyük olasılıkla kazanıyodu .. ama nets bu maçı haketti kidd de 30 sayıyla oynadı helal[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 mutombo da süperdi gerçekten duncan ı bu sezon böle bi performansta tutan tek oyuncu sanırım !? koç artık bu seride ona şans verecektir .. tabi hücumdaki zaafı yer yer sorunlara neden olabilir[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 lol onu görmemişim p.s: kidd in karısına hasta oldum ben de alcam ondan bi tane :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Go Nets Go![hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 eheh bende nets alsım istiyorum ne bilem sırf tim duncan yüzünden sas a bi gıcıım var :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 kidd 30 sayı attı oha diorm duncan-kidd finaline hoşgelnidz sayın seyirciler...[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Kidd takicak bu sene yuzugu...[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 kimse değinmemiş, bu maçı duncan yüzünden bile kaybettiler denebilir. 10'da 3 serbest atış ne demek ya, bu kadar kötü atılmaz ki (toplam olarak spurs de 14/25 atmış %58 falan sanırıım). dallas serisindeki gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 dunacn virus kapmıs baglantısı kopmus ondan amerikalı bilim adamları tekrardan düzeltirler robocap duncan ı ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 3. maçın ilk yarı skoru: Spurs:33 Nets:30 gördüğünüz üzere skor bakımından baya kıt :P nets ilk çeyrekte çok iyiydi .. ama ikinci çeyreğin başında spurs buldu kiddsiz ve martinsiz netsi ve farkı kapatıp öne geçtiler pek güzel maç olmuyo şimdilik tempo düşük[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 spurs maçı 74-69 galip noktaladı ve seride durumu 2-1'e taşıdı üzücü ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Pof..Zaten sizdim TV kar$isinda izleyemedim ikinci yariyi..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 dedim 4-2 diye, az biraz tutarlarsa kidd'i 4-0 demiştim de, 30 sayı attığı maçta bırakın tutmayı, bıraktılar falan adeta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Daha durun bakalim..Go Nets Go..![hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 7-8 yıldır Spursluyum. Robinson'un bırakması gercekten cok uzucu ama bu sene onu $ampiyon olarak gonderecegimiz icinde mutluyum :):):)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 net yoktu ama zannetmeyinki izlemiorum hehe 4 macida kesintisiz kacirmadan izledim ve bastaki yorumum yolun tam yarisinda da degismedi spurs'un bariz kotu oynadigi 2. ve 4. maclarda bile fark bu kadar azken hatta spurs kazanma sansini falan ellinden kil payiyla kacirirken, K-Mart'in gereksiz faulleri, 2. mac disinda Kidd gibi oynamayan Kidd ile nets bu seriyi alamaz... Bi tek Mutombo'nun nets'de oldugunu dahi unutmustum saolsun hatirlatti bu seride kendisi... Parker'in son mactaki rezalet oyununu gormezden geliorum simdilik bi daha boyle oynarsa affetmem :P Ginobili'yi serinin kamikazesi, K-Mart'i ekran disindan gelip smac basan ayisi, Robinson'i yasli kurtu, son macta ozellikle Robinson'a bol keseden faul calan hakemleri serinin dumbululeri, bu seride tutup sadece bi kere olan Kidd/K-Mart alley-oop'u sirasinda Washington'da cikan firtinayi dolayisiyla kopan linkler yuzunden alley-oop'u izleyememezi saglayan doga guclerini serinin doposu olarak seciorum simdilik. Bu arada bu kadar az sayinin atildigi bi final serisi daha gormedim hehe[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 NBA Finals: San Antonio Spurs (2) vs. New Jersey Nets (2) Game 1: NJ 89 - 101 SA Game 2: NJ 87 - 85 SA Game 3: SA 84 - 79 NJ Game 4: SA 76 - 77 NJ Doggy (Mo--) vs. (Mo--) stromer[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar