kenzap Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 100cm uzunlugunda 30cm genişliğinde standart bir akvaryumum ve baya güzel kurulmuş bi sistemim var hava pombaları filorasanlar kum ve bitkiler felan işte...Ben bu akvaryumda pirena beslemek istiyorum acaba uygunmudur fiyatları nedir ? pirana uygun olmassa veya piranadan başka tavsiye edebileceğiniz balık varmı ve pirenanın beslenmesi bana haftalık kaç paraya patlar et felan :) bi yerde... Şimdiden Teşekkür Ederim.[signature][hline]Medeni Olmak Açmaksa Bedeni Desenize Hayvanlar Sizden Medeni !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 uyuz oldugun insanlari icine at besleme parasindan kurtul :P Benim bildigim pir. ler pahali kaciyor biraz pek tavsiye etmiyorum :/ onun yerine iki tane minik köpek baligi al daha ucuza kaciyor :) Yemektete balik verirsin pek pahaliya kacmaz :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yeterli görünüyor fakat çok fazla doldurmasan iyi olabilir. fiyat konusunda bir şey söyleyemem ama bir tanıdığımın piranaları vardı. günde 2-3 tane dilimlenmiş sosis falan atıyordu :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:253/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 söylediğin akvaryumda 4 tane pirana rahatça beslersin.türkiyede kırmızı piranalardan akvaryumcularda rahat bulursun.5-7cm civarı olanlar 8 YTL civarı.mevsime göre fiyatlar değişir. sana haftalık gideri yem olarak 2 bilemedin 3 ytl ye patlar. et vs. vermene gerek yok hurafe onlar.verirsen yer ama akvaryumunun içine edersin balıkların ölür sende kokudan bayarsın yani 3 günde. hayvansal maddelerden yapılmış pond yem verirsin. Pirana yerine astronot(oscar)=latincesi Astronotus ocellatus besleyebilirsin.bu balık piranadan daha bi ekşın balığıdır.zira piranalar ile aynı akvaryuma koydugunda piranalar kaçacak yer arar. benim ölen astronot balıgımın resmi bu.tavsiye ederim.[signature][hline]youth only zone!Akvaryum Tutorialparamı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 evet ben astronot it balığı ve pirhana besledim piranalarla cok komik oluyo bu Astronotlar :) harbi ekşion astronotlar cok komik balık ya[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 28 Mayıs 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 pirena değil piranha olacak.. ben piranhaları tavsiye etmem çünkü piranha için önemli olan akvaryumun uzunluğu değil genişliğidir. 30 cm değil en az 50 cm olmalı bence. onun yerine çiklit türlerini deneyebilirsin ya da fistanın dediği gibi astronot da bakabilirsin. brichardiler de cok tatlı ben bunlara geçmeyi düşünüyorum[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar