Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap yardımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Bolu Mudurnu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda oluşturulmaya çalışılan bir kütüphane var. Ancak önemli bir eksikleri var: kitap. Özellikle kaynak kitaplara, ansiklopedilere, ilk ve orta dereceli öğrencilerin faydalanabileceği kitap ve dergilere ihtiyaçları varmış. Okulun bilgileri aşağıda. Ben yarın birkaç kitap göndermeye çalışacağım. Paticik olarak sizleri bu kutsal yardıma katkıya davet ediyorum.

ADRES:
Mudurnu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu
Kaygana mah.
Mudurnu / BOLU

Telefon: (0 374) 421 25 74
Sorumlu: İsmail ESKİOĞLU (Okul Müdürü)[signature][hline]~®âi ~

Mesaj tarihi:
Kendi yazdigim kitabi yollicam hhe acilan kafemle beraber aynı zmanada cıkcak zaten :) neyse saka bi yana bi bakariz dostum[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 27 Mayıs 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
makara yapmayında evdeki okunmuş kitapları yollayın..

ilk basta makarna diye okudum ki o an makarna yapiodum ehheh nerden anladi lem dedim :-P

tamam hallederizzzzz bizim ev kitaplik gibidir[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
anabritanicaları yollayım ben o zmn bi işe de yaramıyolar zaten aynılarından çeşit çeşit var. belki onların işine yarar[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 27 Mayıs 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
DL serisini gönderelim coşsunlar.

10 yıl sonra.....

Selamlar,

Bolu İzzet Baysal Üniversitesin'de oluşturulmaya çalışılan bir FRP kulübü var. Ancak önemli bir eksiklikleri var: Zar. Özellikle yirmili zarlara.. FRP'ye yeni başlayanlar için kitaplara da ihtiyaçları varmış. Kulübün bilgileri aşağıda, ben bir kaç zar göndermeye çalışacağım. Paticik olarak sizleri bu kutsal yardıma katkıya davet ediyorum.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..*
Mesaj tarihi:
hazır konu açılmışken bende söleyeyim istedim ,
Çankaya üniversitesi toplumsal dayanışma topluluğununda bir kitap kapmpanyası var . Ankara Dethiye Güdüllü i.o.oç ' una bir kütüphane kurmaya çalışıyoruz . Yardım etmek isterseniz eğer Çankaya Ünversitesi - Kültür işleri - toplumsal dayanışma topluluğuna yollayabilisiniz...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...