Kedim çok şımarıktır elimi şöyle bi kaldırayım hemen yatar karnını döner ve sevmemi bekler geçen gün böyle birşey oldu çok komikti elimi kaldırdım ve şöyle bi salladım oda çat düşüverdi
O zaman bende beyin var :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
rexx, 27 Mayıs 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
Kimse yanımda olmadımı bende bir cismi gözlerim kapalı olmak şartıyla kaldırabiliyorum ama gözümü açtığımda o cisim yerinde duruyor falan feşmekan :D
eheh o halde gözünü kapat kimse yokken cismi kaldır fotoğrafını çek gözün kapalıyken yolla bize haehafdsfdshggfh[signature][hline]Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
bir sürü asıllı ya da asılsız ne kadar ortaya ne atılmışsa ortak nokta enerjiyi kullanmak ve yoğunlaşmak. Dalgaya alan arkadaşlara diyorum: insanın sınırlarını hangimiz biliyoruz da olmaz ööle şey deyip geçiyoruz?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
rexx, 27 Mayıs 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
Kimse yanımda olmadımı bende bir cismi gözlerim kapalı olmak şartıyla kaldırabiliyorum ama gözümü açtığımda o cisim yerinde duruyor falan feşmekan :D
eheh o halde gözünü kapat kimse yokken cismi kaldır fotoğrafını çek gözün kapalıyken yolla bize haehafdsfdshggfh
Bu kalleşlik olur yoksa bir daha kaldıramam :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri || >>> X+ Project web design <<
Öne çıkan mesajlar
RedallHoor
O zaman bende beyin var :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
SoulCube
Ferrero
eheh o halde gözünü kapat kimse yokken cismi kaldır fotoğrafını çek gözün kapalıyken yolla bize haehafdsfdshggfh[signature][hline]Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
RedallHoor
[Bu mesaj RedallHoor tarafından 27 Mayıs 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Dynun
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Zagg
Bu kalleşlik olur yoksa bir daha kaldıramam :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||
>>> X+ Project web design <<
Xanthe