Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adidas reklam müziği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok sevdim bunu ben. bilen varmı acaba.
Reklamı anlatmıyorum direk şarkının internette bulduum previewini veriyim:)

http://weepful.com/adidas.mp3[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
Mesaj tarihi:
kimsemi yok[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
Mesaj tarihi:
yok kalmadı.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
bilmiyosanız onu söleyin bari[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Mesaj tarihi:
Sayende dinledimde hoşuma gitmedi :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
renkler zevklar tartışılmaz:P sevdim ben. sevenide varmışki televizyonlarada kondu.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Mesaj tarihi:
ben yeni dinledim beğenmedim .ama zevkler farklı tabi..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Karen O
Hello Tomorrow

buldum adını indirdim ama daha orijinalini bulamadım hep adidas reklamından çekip "heöhöhöhö orijinal" diyip koyuyorlar.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Mesaj tarihi:
Karen O,Hello Tomorrow ya da Whenever I Wake Up die geciyo.
hakkaten gusel bir sarkı kendileri...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Mesaj tarihi:
Bulamadım areste çalışmıyo ares:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
  • Yeni Oluştur...