Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Artık saniyesinde direk açmaya başladılar telleri.KOouşmaları felan da adam gibi olmuş (insan gibi) Keşke adam gibi yetki verselerde güzel hizmet verseler. Örnek: fatura ödemediğim için kapatmışlardı.Kapanır kapanmaz ödedim hemen açılsın diye.İlk gün açılmadı.Aradım sordum."Şuraya fax çekin" dediler.Çektim 2 gün oldu tık yok.En sonun da müdürlüğe gittim ve 1 dakika da açtılar bilgisayardan.Şu yetkiyi müşteri hizmetlerindeki insanatlarada verseler de yollarda telef olmasak... di mi ?[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Benim 1 fatura unutulmuş, 2 ay falan sanırım ödenmeyince Adsl'i iptal ettiler uyarmadan.Sonra tekrar bağlattık kullanıcı adı falan değişti, malak ttnet kullanıcı adımı şifremle birleştirip ilginç bişey yapmış şifreyide telefon numaramız yapmış.1 haftaya yakın bu sorunla uğraştım ne olduğunu anlayamamıştım, müşteri hizmetleri 1 hafta uğraştı sonunda anlaşıldı problem :) Artık baya uğraşıyolar eskiden arıza kaydı aldıklarında 1 hafta sürerdi aramaları şimdi en geç ertesi gün arıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bunların bazıları çok ii oluo bazıları hiç takmıo.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bana halen cayci cikiyor, nedir bu degisen yerin numarasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 444 0 375 :P[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 oda bişeymi ben mail attım ona bile cevap attılar, hemde 1 saat içinde, gerçi yalnış bilgi verdiler ama cevap gelceğini ummuyordum :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben yine kapışma sınırına geldim gerçi çok kaliteli düzgün hizmet veren insanlar olduğu gibi çok tilt ve tırt insanlar da var ah nerede turkcell müşteri hizmetleri(yardımcı olamadılar ama sırf nezakjetleri ve hizmet tarzları içi bile aramaya değer)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 evet baya bı gelişti müşteri hizmetleri kutluoruz :tebrikz:[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bu topachlarda hala pixel düşmesi oluommu ya[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 walla ben actırıken bir iki sifre sorunu olmustu baya aramıstım. hepsi baska tel no.lar verip birbirlerinin arasında topaç gibi oynatmışlardı beni ama iyi olmuşsa ne ala.[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 geçen günde bu zoom modemlerde bazen kendini resetleme olayı varmış işte o olay olmuş aradım anlattılardı güzelcene yaptıydım şaşırdım bende aynen :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 amma çok işiniz düşüyor bu müşteri hizmetlerine yaklaşık 7 aydır kullanıyorum bir kere bile aramadım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar