Way Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 arkadaslar 2. karakter icin warrior dusunuyorum kafama takılan bazı sorular var bunlardan 1. si genelde kimle konussam arms agirlikli git diyolar mortal strike cok onemli vs gibi konusmalar geciyo ama bi türlü onemini anlayamadim fury bence daha onemli gibi biri aciklarsa su warrior olayini cok sevinecem warrior un pvp class i olmadigini(su an ki haliyle) cok etkili olmadigini biliyorum ama yinede olabilecek en ii warior olmayi dusunuyorum oyunu aldigimdan beri aklimda orc warrior olmak vardi zevk meselesi yani talent olarak sole bisi dusundum pati warrior lari yardim ederse cok sevinirim.. Class: Warrior Level: 60 ________________________________________ Arms Talents (17 points) Improved Heroic Strike - 3/3 points Reduces the cost of your Heroic Strike ability by 3 rage points. Improved Rend - 3/3 points Increases the bleed damage done by your Rend ability by 35%. Improved Thunder Clap - 3/3 points Increases the damage done by your Thunder Clap by 25%. Improved Charge - 1/2 point Increases the amount of rage generated by your Charge ability by 3. Deep Wounds - 3/3 points Your critical strikes cause the opponent to bleed, dealing 60% of your melee weapon's average damage over 12 seconds. Improved Overpower - 2/2 points Increases the critical strike chance of your Overpower ability by 50%. Impale - 2/2 points Increases the critical strike damage done by your abilities in Battle, Defensive, and Berserker stance by 20%. Fury Talents (34 points) Cruelty - 5/5 points Increases your chance to get a critical strike with melee weapons by 5%. Unbridled Wrath - 5/5 points Gives you a 40% chance to generate an additional Rage point when you deal melee damage. Improved Demoralizing Shout - 5/5 points Increases the attack power reduction of your Demoralizing Shout by 25%. Piercing Howl - 1/1 point Causes all enemies near the warrior to be dazed for 6 seconds. Improved Battle Shout - 5/5 points Increases the Attack Power bonus of your Battle Shout by 25%. Enrage - 5/5 points Gives you a 40% melee damage bonus for 4 swings any time you are the victim of a critical strike. Death Wish - 1/1 point When activated, increases your melee damage by 20% and makes you immune to fear, but lowers your defense against all types of damage by 20%. Lasts 30 seconds. Improved Intercept - 1/2 point Reduces the cooldown of your Intercept ability by 5 seconds. Flurry - 5/5 points Increases your attack speed by 30% for your next 3 swings after dealing a critical strike. Bloodthirst - 1/1 point Activates after dealing a killing blow. Your next melee weapon attack deals a 100% increased damage. bole dusunuyorum ama dedigim gibi hic bi tecrubem yok.. [Bu mesaj Way tarafından 27 Mayıs 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 En güzel, en zevklisi kendininkini yaratman. Bunun için de tavsiyem şudur: Level 50'ye kadar istediğin şekilde git, yukarda yazdığınla mesela. Abartmamak koşuluyla arada değiştir sıkılırsan ya da yeni bir şeyler denemek istersen. Sonra lvl 50 civarında eline gatorbite axe denilen baltayı al ve mortal strike içeren bir talent şekli dene. Kim ne derse desin, talent'leri kendin denemeden, okuyarak seçmek pek iyi değil bence. Kullandığın zırh, silah, oynayış tarzın hepsi etkili talent seçerken. Yok illa da bana oyundaki en güçlü talenti yaz dersen, "bana göre" pvp'de en etkili / oynaması eğlenceli template şöyle: Arms Talents (31 points) # Improved Rend - 3/3 points # Deflection - 5/5 points # Tactical Mastery - 5/5 points # Improved Overpower - 2/2 points # Anger Management - 1/1 point # Deep Wounds - 3/3 points # Impale - 2/2 points # Two-Handed Weapon Specialization - 1/5 point # Axe Specialization - 5/5 points # Sweeping Strikes - 1/1 point # Improved Hamstring - 2/2 points # Mortal Strike - 1/1 point Fury Talents (20 points) # Cruelty - 5/5 points # Improved Demoralizing Shout - 5/5 points # Piercing Howl - 1/1 point # Improved Battle Shout - 4/5 points # Enrage - 5/5 points Ama dediğim gibi kesinlikle fury denemeni tavsiye ederim. Zaten son patch'le değişiklikler de geliyormuş epey. Ben de ilk başladığımda fury daha iyi diyordum, hatta epey ısrar ediyordum, hatta ve hatta ms iyi diyenlere kafa tutup tartışıyordum. Ama sonra level 60 olarak aylarca kalınca fikrim değişti. Berserker stance'te kalıp 50-60 rage biriktirmişken caster birinin yanına yaklaşın, normal vuruş + mortal strike + whirlwind + normal vuruş vurun. 2 sn falan sürüyor. Bir iki tanesi crit gelirse (ki arms talentleriyle %30 a kadar çıkıyor iyi item'lar ile) caster'ları direk öldürebilirsiniz. Hatta çok da nadir değil bu olay. Neyse, kaçınca kez söylüyorum bilemiyorum ama, dene. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bende onu anlayamiyorum belki oynainca anlayacam ama benim axe kullanacagim belli degil ki belki polearm kullanacam ya da epic sword buldum onu kullanacam? arms direk silah üzerine yogunlasiyo 60 warior lara bakiyorum genelde hepsinde sword ya da polearm oluyo..bole demek yanlis ama ne biliyim ii axe buldum derken epic sword bulurum falan vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Level 60 için kullanılabilecek tek 2 rare axe var. Biri meşhur axecrafting ile yapılan arcanite reaper, öbürü ise blackrock depths'te emperor'dan düşen dreadforge retaliator. Arcanite reaper her warrior'un hayali deniyor zaten, yapımı da zor, genelde yapana kadar retaliator kullanıyor axe gidenler. Arms ve MS talentlerinin en önemli özelliği, yavaş silah kullanmak gerektirmesidir. Silah 3.6 dan hızlıysa pek bir anlamı kalmıyor. Hadi 3.2 falan da idare edebilir. Eğer hızlı silahlar kullanmayı düşünüyorsan fury daha uygun olur. Tipik arms/fury polearms'a da uydurulabilir ama polearm talentleri axe'dan 1 tier üstte olduğu için biraz gereksiz puan vermek gerekiyor. Sword kullanmak isteyenlere de arms/fury gayet uygun. Ama ne yazik ki yavaş kılıç yok, o yüzden anlamsız. Eğer yavaş kılıç olsaydı, sadece 5 puanı axe spec yerine 5 sword spec vermek yeterli olurdu. -5% crit chance alıyorsun, ama +%6 extra attack şansı alıyorsun, aşağı yukarı aynı kapıya çıkıyor. Hatta crit vurduğun saldırılarda silah proc'ları da crit vuruyormuş ve rage abarıyormuş. Ayrıca +2% extra attack şans veren bir trinket de var. Onla birleşincec +8% extra attack şansı oluyor bu da hiç az değil. Ama dediğim gibi ilerki level'lar için yavaş kılıç olmadı için pek iyi değil bence. Onun dışında random world drop denilen rastgele düşen epic'ler arasında pek iyi silah yok. Molten core boss'larından düşen epic 2 handed silahlar olağanüstü, özellikle ragnaros'un düşürdükleri. Ama onlardan bir tanesini alabilmek için level 60 olu, düzgün bir guild'e girip aylarca oynamaya devam etmek gerekiyor. Zaten öyle bir silah alacak seviyeye gelen bir kişi için talent değiştirmek sorun olmaz. Zaten oyuncu gibi değiştirmeye başladıktan sonra 50g'nin üstüne çıkmıyor talent 0'lama ücreti.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Fury Mastery Cruelty Rank 5 Improved Demoralizing Shout Rank 5 Unbridled Wrath Rank 4 Piercing Howl Rank 1 Improved Execute Rank 2 Fury Total: 17 Arms Mastery Deflection Rank 5 Improved Rend Rank 3 Improved Charge Rank 2 Tactical Mastery Rank 5 Improved Overpower Rank 2 Deep Wounds Rank 3 Two-Handed Weapon Specialization Rank 5 Impale Rank 2 Axe Specialization Rank 5 Sweeping Strikes Rank 1 Mortal Strike Rank 1 Arms Total: 34 bu sekilde benim talentlarim, mirage'in yazdigina ek olarak armsda overpower icin 50% crit chance de aldim ben nitekim her taraf rogue kayniyor. ne silah kullanacagim belli degil demissin ama "arcanite reaper" bir numaradir warrior icin, uzerine silah tanimiyorum ben, sen de tanimayacaksin lvlin gelince inan bana. :) mortal strike da kesinlikle oneriyorum, 5v5 grup dovusleri icin targetindaki kisinin 50% daha az heal almasi kimin isine gelmez ki? healer manasini doker cok da guzel olur. bunun yaninda damagelari da superdir MSin.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior of BL [Bu mesaj thanatos tarafından 27 Mayıs 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Improved overpower'sız arms talenti mi olurmuş :p. Bir an nasıl unuturum noluyoruz diye irkildim... ama unutmamışım. Var benimkinde de zaten. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] [Bu mesaj Mirage tarafından 27 Mayıs 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 aheh gozumden kacmis, sende 31 olunca onu almadi heralde diye dusundum "Two-Handed Weapon Specialization" 1 de birakmissin, neden oyle yaptin ki? pek bi etkisi yok mu damage uzerinde?[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 execute diye bişey dediler , kalite damage vuruyormuş o ne[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Head, 27 Mayıs 2005 21:57 tarihinde demiş ki: execute diye bişey dediler , kalite damage vuruyormuş o ne evet :D 5 yıldızlı kalite hem de. geçen gece tarrenda bi execute yedim aradan, 4140 crit :D feleğimin şaşmasına bile zaman kalmadı.[signature][hline]Indeed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: thanatos, 27 Mayıs 2005 21:25 tarihinde demiş ki: aheh gozumden kacmis, sende 31 olunca onu almadi heralde diye dusundum "Two-Handed Weapon Specialization" 1 de birakmissin, neden oyle yaptin ki? pek bi etkisi yok mu damage uzerinde? arms i 20 e tamamlamak icin vermis..%5 dmg cok fazla bisi degil..su an kime sorsam nerdeyse mirage ile ayni talent i soyluyo herkes aptal ben akilliyim durumu olmadigina gore bende bole gidecem galba :) ama ne biliyim hayallerimi fury warior a gore yapmistim biri kestikten sora bloodthrist le crit vurmak falan vs ama sanirim dusundugum seyler hayal urunu :) onca warrior un bir bildigi var heralde..kime sorsam two handed gideceksen zaten warior un en ii silahi axe onu en ii kullanmak icinde arms gitmem gerektigini soyluyo..orc dedigin axe kullanir zaten dierleri war i bozar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bloodthrst 15 sn boyunca aktifti en son, instanceda sadece son vurusu yapiop yapmadigini anlamaan yarar sagliyor. pvp de eh ne diim hic daa yarariini gormedim. 31/20 arms fury bence shu an icin en ii build ve uzun surede goturcek sanirim. bu arada mirage a ek olarak 2 silah daha var oyunda. 1 nickker(benim kullandiim jilet...) 2. rendin sopasi. polearm ama guzel dmg vuruo bu da.[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 şansıma lvl 60 bi adam buldum ben benim olduğum serverda, malzemeyi getir arcanite reaper yapim sana free diyen, arcane crystal ler biraz pahalıymış gerçi :p bi eleman daha var malzeme getir sana valor armor set yapcam diyen :p bu arada evt 2 handed weapon sp. olayı etkili bişi değil yane critical a bir etkisi olmadığından sadece % damage. diyelim 500 dmg veriosan bunu maxlesen bile 25 dmg ederki 5 puan harcamaya değecek bişi deil :) bleed/deep wound olayı bile bundan çok dmg veriyor herzaman :) onun dışında talentlerini kendine göre belirlemen lazım kullandığın skilllere bağlı, ama 31/20 tekniği en iyisi şimdilik. mesela oyunun başında en çok kullandığın heroic strike ı sonradan kullanmak aklına bile gelmio dier haraketleri yaparken. yada bazı ataklar çok gereksiz mesela revenge gibi, overpower gibi süperior bir saldırı varken :) zaten saldırı esnasında rend, demo shout, disarm, sunder armor gibi 4-5 özellik kullandıktan hemen sora rage biriktirmen lazım mortal strike veya execute veya başka bi yüksek skill için, bu arada dodge olayını da kollayacaksın tabi overpower için. tabi bide casterlar için pummel olayı var, dövüştüğün sınıfa göre bu skillleri kullanma sırası vb de değişio zaten. mirage ında dediği gibi test etmen lazım kendin. ben lvl 40 a kadar takıldım kafama göre sora güzel bir talent tree hazırladım, o kadar iyi olduki kendi lvlımda bi mobu keserken 300 hpden az kaybediodum, kalkanım bile yok :p %90 ından memnunum şu ana kadar, üstte mirageın verdiğine çok benzio zaten, lvl 50 yi geçince bi kere daha göz atıcam ^^ ayrıcana, agility crit. olayını arttırır, wow forumlarında direk olarak bir dev. ın sölediği şekilde; yaklaşık olarak 20 agility sana %1 crit sağlıyor :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 O level'a class'a göre değişiyor. Warrior için level 60'da %1 crit şansı için 20 agility gerekir. Level düşükken daha az agility gerekiyor galiba. Ya da tam tersi, hatırlamıyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ok zaten benim sölediğim sadece warr. için :) dier classlarda daha farklı. ama devin sölediğinde kesin şu şu lvl de 20 agility %1 crit tir die bişi yoktu eheh[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bloodthirst bu haliyle baya gereksiz pvpde iyice dandik. Heroic strike senın pvpde hayatını kurtarmaz emin ol onun yerine başka bişeylere tactical masteryie falan ver o puanları. imp Charge'da alma ordanda mastery'e ver ohhh miss gibi dans edersin sonra[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar