Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tawsiye

erencan31

Öne çıkan mesajlar

pati kapanalı uo oynamıyorum ewde 3 tane uo cdsi wardı.ne olur ne olmaz die çoğaltmışdım hepsini kırdım.gerçekden tawsiye ederim Uo yu bırakın.adamın içi rahatlıo.gece rüyamda uo gorecegime karı kız goruom daha iii oluo(biraz abazalık oluo ama ossun)Gerçekden herkeze uo yu bırakmalarını tawsiye edeyorum özellikle benim gibi öğrenci arklara.gecen sene Lise 2 deydim ilk dönem 5 tane kırık wardı 2. donem zor kurtardım.bu sene Lise 3 deim.ilk dönem 4 tane geldi yine uo tu bi bırakdım şimdi 3 tane 3 üm war gerisi 5 :d hiç deilse bi kaç gun oynamaın goruceksiniz aradaki farkı .Uo bizi yane beni bilgisayarın başına bağlamışdı ewden dışarı çıkmıodum tuwalete gitmeye üşeniom.ama şimdi üşenmiom :D[signature][hline]AzimmLe Zıcann BetoNuu DeLeRR!!!
Sosyal ağlarda paylaş

mesajını okurken başlarda bu elemanın yaşı en fazla 13-14 tür diye düşünürken sen lise son çıktın heyt bea...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Papaz, 26 Mayıs 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
Ultima Online-Life Offline :P

şu lafı duymaktan bıktım yeter artık heryerde bir tutturmuşsunuz online offline laflarına baydı artık başka şeyler bulun.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

bence milletimizde aç gözlülük oldugu icin çok kıymete bindi oyun Gral oyun gral oldunmu gral oluon falan bence normal bi oyun abartık yok wow uo nun yanında bilmemne daoc sux uo rullez gibi şeyler söyleyen tiplere kopmamak elde değil.Daoc dada aynı şeyler var grafik desen var oynanabilirlik desen uo nun 1 milyon beşyüz elli katı

bence bırakın uo yu bitit uo devri
insanımızı anlamak mümkün değil 70 milyon uo oynuo bence başka oyunlara yönlenmek lazım

Everquest te bi cocuk intahar etti (salak :D) herif eq kolikti intahar etmiş mal ailesi sony ent suçluo sonunuz böle olmasın sizde uo kolik olup ölünce nerde oturuon lan antalyamı adres ver (fixtir) lan geliyim bi dövim falan diye kim vurduya gitmeyin sonra :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 27 Mayıs 2005 10:30 tarihinde demiş ki:
bence milletimizde aç gözlülük oldugu icin çok kıymete bindi oyun Gral oyun gral oldunmu gral oluon falan bence normal bi oyun abartık yok wow uo nun yanında bilmemne daoc sux uo rullez gibi şeyler söyleyen tiplere kopmamak elde değil.Daoc dada aynı şeyler var grafik desen var oynanabilirlik desen uo nun 1 milyon beşyüz elli katı

daoc serverı açıyosunya vur uo ya :)
---Potty---
[signature][hline]

[Bu mesaj egemen_i tarafından 27 Mayıs 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Papaz, 26 Mayıs 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
Ultima Online-Life Offline :P

Bu lafı söyliyenlere kıl oluyorum ..

ya bence SİZ PASİFSİNİZ ..

Uo oynuyorum kız arkadşım var her hafta sonu ve okul çıkışları beraberim ... her şeye zaman ayırmanız gerekir ... ciddiyim pasif olan sizsiniz .. hayat değil ..
[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Sosyal ağlarda paylaş

Iste Xharloancum bizim gibi bunun oyun oldugunu anlamiyan kisiler, boyle sorunlarla karsilasiyor, yani sinifta kalma, arkadaslar ile ara bozulma, sabah aksam kafede bilgisayar basinda durma, direk hayatlari yok oluyor, bir tane makine parcasinin karsisinda butun gun bu oyunu oynuyorlar ve ustelik birde oyun oldugunu anlamayip birbirlerini yiyorlar, real'da kavga ediyorlar vs...

Senin gibi kisiler cok az UO dunyasinda, bende eskiden bu tiplerin icinde idim ama 1.5 sene sonra jeton dustu ve artik max. 3 saat basindayim. Suan Dark Tower shardinda bile sadece remote'dayim UO yok bile alette ( Yuklenmiyor, yuklense oynuyacam :) ) ona ragmen 3 saat basinda duruyorum yani, neyse ben gene sacmaladim :)
[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard ||

Whoever wins... We lose...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...