Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Açıldığına sevindim diyelim.Herkese tekrar meraba[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Kobe yörüngeden çıkmayacağını umuyorum bu sefer. Hoşgeldin.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 üheh hadi bakalım bu sefer daa dikkat et[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam dT Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 fenerbahçe şampiyonluğu nun hatrına dimi kobe :D yeniden hoşgeldin kıralll...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hoşgeldin bu kaçıncı reload :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 adam şarjör manyagı oldu:) slm bu arada[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 mrb hosgeldin...paylasiyoruz sevincini :)[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 merhaba[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bende senı merak edıyordum. nerelerde bu diye.[signature][hline]Deli333 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 aynı hızla geri gitmen dileğiyle![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors | Mail | :[email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 'ban' ne demek? bir insan neden 'ban'lanir? 'ban' gidip yeniden account ac mi demektir? 'ban' sadece mesaj sayisini sifirlama cezasimidir? 'ban' sadece account'un yasaklanmasimidir? insanin kafasinda ister istemez boyle sorular canlaniyor. sozumu unlu bir asigin agzindan bitirmek istiyorum, bonepart diyorki; "Ya bu sefer taa goturduk sehir dısına bıraktık,i gene evin yolunu buldu mendebur." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 katiliyorum bu konuya, anlamadıgım nokta bu adam banlanıyor bir de "geri geldiiiiim" diyor , insanın kafasi karisiyor.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ip ban rullaz=)(tabi kafede degilse)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yeniden açılamsının şerefine gelmiştim. Bide çok konuşma dum musun dom musun don musun .[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti [b]ALEM BUYSA KRAL BENİM[b] KOBE Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 umarim bunu yazmak icin cok dusunup yorulmamissindir micheal_, kobe veya daha onceden banlanan nicklerin neyse? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 la don senin işin gücün laf sokmaya çalışmak mı allasen ?[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti [b]ALEM BUYSA KRAL BENİM[b] KOBE Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 "do or do not, there is no try" demis bir buyugumuz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Micheal_, 27 Mayıs 2005 16:44 tarihinde demiş ki: la don senin işin gücün laf sokmaya çalışmak mı allasen ? Not from a jedi.[signature][hline]g3nk. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: BabacumMostors, 27 Mayıs 2005 19:35 tarihinde demiş ki: nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma nolur sistem hatası ver reload olma bobocum noldu takılı plağa döndün.. senide özlemişim o iğrenç espirilerini ama olsun. :D[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti [b]ALEM BUYSA KRAL BENİM[b] KOBE Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ana senmi geldin :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 nbr rexx[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti [b]ALEM BUYSA KRAL BENİM[b] KOBE Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Michael_ gir şu çuvala şehir dışına gidiyoruz bu sefer daha uzaklara.. beni uğraştırma :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kobe kendini tutamamış. "Leyn don musun nesin ne babalanıyon ooolum?!"[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 27 Mayıs 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 uğraşmayın geri dönmüş işte[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.