Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hope


dory

Öne çıkan mesajlar

Tebrikler baya iyi olmus bence. Goruntu cok net degil ama o kadar da olur =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sol bas parmak, sol bilek, sag bas parmak sag isaret parmagının uzunlugu, serce parmagı, parmakların birbirine oranı, sag ayanın parmaklara oranı, sag kol kalınlıgı, ellerin birbirine oranı.

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 27 Mayıs 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 27 Mayıs 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
:D ya allah aşkina soyle bir iki gun kas koy bişeler suraya, biz de dumur olalım "vaay bee " diyelim, cok komiksin lodrcum, cunku surekli milleti eleştiriyorsun ama .. neyse.

[Bu mesaj dory tarafından 27 Mayıs 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
koydum ben buraya bir suru şey ararsan bulacagını da soylemiştim. yani. ha, eger diyorsan ki kendi hatalarımı duzeltmektense seninkileri bulucam buyur bende çok hata var.[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamda neden böle bi tavrın içine girdin anlamadım?

BUrdaki herkez böle yorumlar yapıyp vıdı vıdı konuşuyo. bazıları daha ayrıntılı konuşuyo o kadar.

Bende butun topiclere yazıyorum "bu böle olmaz Ulan" falan diye, ama baksan koyduğum iş sayısı 3 tür 5 tir coğuda pati albumdedir hiç biride gözükmüyodur şimdi.

Benim üşengeçliğime gelmiş kalın olmuş diyip geçmişim mesela. ama Elvyen oturmuş kafa yormuş uzun uzun herşeyi ayrıntılarıyla yazmış fark ettiği hataları sölemiş(ki evet onlar hata, duzelene kadarda hata olarak kalıcaklar -yiyosa sen yap daha iyisini- demek onları "kabul edilebilinir" kılmaz).

Gayet mantıklı yorumlar yapmış tenkiğinle ilgilenmiş (bazen yaptığı gıbı olmamış lan bu sevmedim ben bu tarzı dandik olmuş dememiş)

bunun aksine sen zıplayıp "haha cocuksun lan sen komik adam", "ya sen yinemi konuşmaya başladın şirin şey" tadında bi cevap yazmışsın.

Evet işini gösterdiğin topicğin tadı kaçıyo ama bunun sebebi bence herkezden cok sensin.[signature][hline]
Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...