dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ilk kara kalem denemem umarım begenirsiniz[Bu mesaj dory tarafından 24 Mayıs 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Aaa açılır açılmaz nasıl yardırdı hemen. Biraz mich kokuyor ama =/ hehe güzel. Yet, pek net değil.[signature][hline]g3nk it up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Da vinci değil mi bu? Güzel olmuş, kutlarım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Melekler ve Şeytanlar kitabinin kapagindan bakarak yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 daha yakın scanlasana ayrıntıları görelim :P Ama güzel çizmişsin tebrikler[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 scan de değil bu digicam :) scan olsa daha detaylı görürdük..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 derste az laf yemedi bizden bunu da çizerken :) çizgi karakterleri tercih ederim ben şahsen..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ellerde anotomik bozukluk var tonlama guzel olmuş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ne gibi bozukluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yok yok bozukluk bizim gözlerde sanki..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bozukluk yok gibi gayette güzel olmus[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 resim, gazetelerin verdigi dandik camlerden biri ile ekildi, scan falan değil, yamuk tutmusum biraz,ondan mı acaba diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Tebrikler baya iyi olmus bence. Goruntu cok net degil ama o kadar da olur =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sol bas parmak, sol bilek, sag bas parmak sag isaret parmagının uzunlugu, serce parmagı, parmakların birbirine oranı, sag ayanın parmaklara oranı, sag kol kalınlıgı, ellerin birbirine oranı. [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 27 Mayıs 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 :D ya allah aşkina soyle bir iki gun kas koy bişeler suraya, biz de dumur olalım "vaay bee " diyelim, cok komiksin lodrcum, cunku surekli milleti eleştiriyorsun ama .. neyse. [Bu mesaj dory tarafından 27 Mayıs 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Tanrının kolu cok kalın olmuş.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: dory, 27 Mayıs 2005 16:30 tarihinde demiş ki: :D ya allah aşkina soyle bir iki gun kas koy bişeler suraya, biz de dumur olalım "vaay bee " diyelim, cok komiksin lodrcum, cunku surekli milleti eleştiriyorsun ama .. neyse. [Bu mesaj dory tarafından 27 Mayıs 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] koydum ben buraya bir suru şey ararsan bulacagını da soylemiştim. yani. ha, eger diyorsan ki kendi hatalarımı duzeltmektense seninkileri bulucam buyur bende çok hata var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 koyduklarını gordum, o konudaki yorumu da soyledim, ben hatalarımı senden duymasam daha iyi olur bundan sonra. umarım bu ricamı kırmazsın. cunku sonunda olan actıgım konuya oluyor, boyle sasirıryor hedefinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Tamamda neden böle bi tavrın içine girdin anlamadım? BUrdaki herkez böle yorumlar yapıyp vıdı vıdı konuşuyo. bazıları daha ayrıntılı konuşuyo o kadar. Bende butun topiclere yazıyorum "bu böle olmaz Ulan" falan diye, ama baksan koyduğum iş sayısı 3 tür 5 tir coğuda pati albumdedir hiç biride gözükmüyodur şimdi. Benim üşengeçliğime gelmiş kalın olmuş diyip geçmişim mesela. ama Elvyen oturmuş kafa yormuş uzun uzun herşeyi ayrıntılarıyla yazmış fark ettiği hataları sölemiş(ki evet onlar hata, duzelene kadarda hata olarak kalıcaklar -yiyosa sen yap daha iyisini- demek onları "kabul edilebilinir" kılmaz). Gayet mantıklı yorumlar yapmış tenkiğinle ilgilenmiş (bazen yaptığı gıbı olmamış lan bu sevmedim ben bu tarzı dandik olmuş dememiş) bunun aksine sen zıplayıp "haha cocuksun lan sen komik adam", "ya sen yinemi konuşmaya başladın şirin şey" tadında bi cevap yazmışsın. Evet işini gösterdiğin topicğin tadı kaçıyo ama bunun sebebi bence herkezden cok sensin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar