Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anatolia Guild

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayir hayir, oyun kurallarina göre bu tür isimler yasak diye biliyorum.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Mesaj tarihi:
Hayır, sonuçta gerçek yaşamdan bir yarımadanın adı. Blizzard bu tür isimlere izin vermiyor.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Mesaj tarihi:
Anatolian Alliance olabilir mi peki ?[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."

Albert Einstein
Mesaj tarihi:
"Anatolia" kullanımına izin olacağını sanmam.
Birden bire "Your guild has been disbanded." mesajı ile karşılaşabilirsiniz :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!

Elonia of Burning Legion
Mesaj tarihi:
Uzun suredir bu isimle devam ediyoruz 55 kişiyiz, şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.. blizzard la maıllestık de yanı ısmımızı gorduler bı sey demedıklerıne kural dısı bı sey yok demekkı
Mesaj tarihi:
Genelde nick ve guild ismi değişikliği, şikayet üzerine oluyor.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!

Elonia of Burning Legion
Mesaj tarihi:
abi anatolia ismini koyma ya olurmusun biz seni takıp ederiz sen bulbır isim[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
Dumrul söylediğin çok saçma O zaman Türküz diyede ingilizce konuşmayalım?....[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Mesaj tarihi:
ya HORDE AVCILARI warken neden böyle anatolia fln alla alla...

Lütfen dikkar guild ismi gerçekten böyle büyük yazılmış..caps..

HORDE AVCILARI[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
anatolia ingilizce anadolu demek... oynadıgımız serverda kullanılan ortak dil ingilizce olduğu için guild in isminin ingilizce olmasında garip bir taraf göremiyorum ben... dün nüfusumuz 65 olmuştu sayımızda gittikce artıyor. yakında web sitemizide açıyoruz duyurulur.
Mesaj tarihi:
said:
spawn77, 27 Mayıs 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
Dumrul söylediğin çok saçma O zaman Türküz diyede ingilizce konuşmayalım?....

kendi aranizda ingilizce mi konushuyorsunuz?[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas
Mesaj tarihi:
guild ıcınde turkce konusmakla guild adının ıngılızce olması arasında ne gıbı baglantı kurdun anlamadım ben... sımdı adı ıngılızce dıye ıngılızcemı konusmamız lazım.. sen mcdonalds a gıdınce ıngılızcemı konusmaya baslıyorsun ? guildın adının ıngılızce olmasının sebebı yabancılar tarafından da anlasılabılır olması bunu anlayamadıysan yapabılecegım bı sey yok.

guildımızın adı budur ısteyen gelır ısteyen gelmez ben duyuru yaptım o kadar. sen begenmeye bılırsın goruslerınede ters gelebılır saygı duyarım... deli sen mcdonalds a gıdınce ıngılızcemı konusuyon ???
  • Yeni Oluştur...