progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Arkadaşlar ben oyuna rage of the wookies ön siparişteyken tekrar başladım. Hemen sipariş ettim ve yanlış hatırlamadıysam ön sipariş edenlere obi wanın kulandığı o yaratıktan veriliyordu episode 3teki eğer öyleyse bana verilmedi ve rage of the wookies çıktıysa eğer bendede expasion enabled yazıo neden star maplerde falan wookielerin gezegeni görünmüo cevplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler[signature][hline]May the force be with you, always [Bu mesaj progamer tarafından 27 Mayıs 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Pre orderin hediyesini alamadiysan tavsiyem in game ticket atman olacaktir.Wookie gezegenine gitmek icin uzaya cikman ordan hyperspace yapman gerekiyor.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 jump to lightspeed in warmı?[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 rotw ile birlikte jtl bedava yani onu almasina gerek yok.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 jtlem var bide game ticket nedir?[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ticket ; müşteri servisine derdini anlatmak ulaşabileceğin bir yoldur.Nasil yazildiğini bir yeni bir konuda anlattim.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hepinize teşekkür[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Önce uçakla uzaya çıkıyorsun sonra hyperspace (h tuşuna basarak) ile kashyyyk sistemine oradan da space porta uçup gezegene iniyorsun. Dönüş normal gezegenler arası gidiş dönüş gibi oluyor.[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar