Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Arkadaşlar creative nomad mp3player ile normali arasında ne fark var bilen var mı acaba? Nomad daha iyi diyorlar ama hangi açılardan ve özelliklerden?[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 İşte resimler de geldi. Sadece renk ve hafıza farkı var benimkinde de gerisi aynı...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı[email protected]PHP CodeMaster
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 benimkide üstekinden hangisine göre farkı oldugunu sorarsan daha iyi olur ses kaydı var equalizer ayarı falan var ki diğerlerindede vardır heralde fm radio yok bi..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam dT
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Benimkide üsttekinden ama fm radyo var[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hmm fm radyo varmı bi dakka araştırayım en iisi ben ahah hiç karıştırmadım ama varsa yerinide yazsana menüsünde görememiştim ben?[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam dT
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 resmi acmadan bakmısım benimki bunnarın bi alt modeli muvo nx die geçiyo onnarda yok fm radio pardon =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam dT
555 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 muvo nx satmak isteyen war mı?[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 eger I-Pod sux dıyorsanız veya pahalı gelıyorsa I pod yada benım gıbı 4000 kusur sarkısı olmıyan ınsanalrdansanız kesınlıkle creatıve muvo sport u onerırım sahana bır alet 120$ den almıstım subatta sımdı teknoısada 140$ olmus kı dusunun tutmus demekkı :) 256mb hafızası var ama MMC/SD kartlarla ıstedıgınız kadar arttırabılıyorsunuz ayrıca MMC/SD kartlarınız zaten mevcutsa cok ıyı adaptor gorevı goruyor radyosu var darbelere ve hor kullanıma dayanıklı (su gumusvarı ranktekı seyler her gun kullanıosanız cızık ıcınde kalıyor) ve cok ıyı ses verıyor her aksam oturup bır sonrakı gunun sarkı lıstesını yapıyorum sabah yanıma alıp cıkıyorum buun gun rahatım sarjlı AAA pıl de aldım bır pıl 20 saat net goturuyor kesınlıkle tavsıye ederım hem sekıl guzel hem dayanıklı (su resıstansı var yagmurda cok rahat dınlenılıyor) hemde I pod un yaptıgı her seyı ve fazlasını yapıyor bence[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Pardon saygı değer arkadaşım viktor ama lütfen işkembeden sallayarak konuşmayalım. Senin bahsettiğin alet iPod gibi taşınabilir hdd özellikleri gösteremiyor ama iPod u paşa paşa taşınabilir hdd olarak kullanabilirsin.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Öne çıkan mesajlar