Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sibirya Kurtları!!(Yorum)

10ur

Öne çıkan mesajlar

Her gün görüyoruz bu köprekleri sokaklarda ama o köpeğin yerinin burası olmadığını düşünüyorum sonuçta soğuk bir iklimin köpeği bu yapılan bence köpeğe eziyettir !!Bunu okadar kafama taktım ki bir dernekle ortak kampanya başlatmaya hazırlanıyorum.Hepinizin desteğini bekliyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın buı hayvanlara yazık hele o sıcaklarda zavalliciklar dillerini 10 metre uzatiolar off kolay gelsin :( yardim edebildimiz kadar ederiz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

antalyada çok var alan denyo yazık hayvanlara
gösteriş için köpeğin içine ediyolar bari kırda köpee eziyet etme

bende alcaktım ama vazgeçtim sibirya Gurdu bu çopan gurdu değil
[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır

[Bu mesaj Erutan tarafından 27 Mayıs 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlışsınız beyler.
O köpeğin alaskada yaşaması antalyada yaşayamaması anlamına gelmiyor.bunu veterinerlerde söylüyor.Hastalanma vs. gibi hiçbir etkisi sıcaklık etki etmiyor bu köpeklere.zaten bir süre sonra uyum gösteriyor bu hayvanlar tüyleri kısalıyor vs.
yani gereksiz bi kampanya olur başlatırsan hehe.

yani şöyle söliyim.bi tane afrikalı geldi türkiyeye mesela istanbula.ölecekmi? lol[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Sosyal ağlarda paylaş

lol fizy örneğin bomba

Peki bende şöyle bi cvp verim arap giyinip yine soğuktan korunabilir ama hayvanı sicak havada giydirirsen iyice salaklaşır o hayvan belki ölür.Misal hayvan ilk başta cok zorlanabilir iklim değişikliğine ki büyük ihtimal zorlanacaktırda o zaman içinde ölme olasılığı olur (olabilirmi ?) her hayvanın iradesi farklı diyim :O .Hadi dediğin gibin köpeği etkilemez diyorsun ve veterinerlerde söylüyor... bence bu köpeği karlar içinde görmek daha güzel bi his veriyor insana[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 27 Mayıs 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
Yanlışsınız beyler.
O köpeğin alaskada yaşaması antalyada yaşayamaması anlamına gelmiyor.bunu veterinerlerde söylüyor.Hastalanma vs. gibi hiçbir etkisi sıcaklık etki etmiyor bu köpeklere.zaten bir süre sonra uyum gösteriyor bu hayvanlar tüyleri kısalıyor vs.
yani gereksiz bi kampanya olur başlatırsan hehe.

yani şöyle söliyim.bi tane afrikalı geldi türkiyeye mesela istanbula.ölecekmi? lol

Afrikadaki adam çıplak gelmio ama :D[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
gelen hayvanların çoğu zaten türkiye'de doğup büyüyorlar. kendi doğaları gereği soğuğu sevselerde, sıcağada alışmış durumdalar fazlası ile. yazın kuşadası'nda bakmıştım husky'e.arada sırada klimanın altına oturup serinlerdi fakat genelde alışmıştı hayvan.[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:253/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...