wanderer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 sanirim bilgisayarim trojan yemis.(netbus galiba) f-prot ile tarattim bulamadi. ama arkadas portscanner calistirdigi zaman gozukuyor. nasil kurtulabilirim?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 the cleaner ben bununla 2 trojandan kurtulmuştum hoş program[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 nerden indirebilirim? download.com tarzi yerlerde var midir?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 tamam downlod.com da 2.4 versiyonunu buldum. cok sagol. insallah kurtulurum.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 gecmi$ olsun ve kolay gelsin :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 son versiyonunun 3 olması lazım ama..[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 benim download.com dan buldugum alakasiz bir cleaner mis :) neyse, sorunu cozdum. biraz anlatimini yapayim, ayni dertten muzdarip (boyle miydi? :p) olanlar olursa yararlanabilirler. bilgisayarimizda trojan oldugundan supheleniyorsak, (bu suphelenme olayi bi arkadasa portscan attirarak teyit ettirilebilir, iyi bir portscanner: nmapwin) hemen bu adrese gidiyoruz, buradan the cleaner in son versiyonunu cekiyoruz. 30 gun bir trial suresi var, ki bu bizi rahat rahat idare eder. su an ki versiyonu (3.5) 5000 kusur trojani yakaliyor. indirdikten sonra optionsdan arsivlerin iclerine bak gibi bir kac ayari yaptiktan sonra baslatiyoruz scani. trojanlara elveda diyoruz buyuk bir keyifle en sonunda :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar