Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızları anlamak uzerine

Werb

Öne çıkan mesajlar

şuan içiomda okulda içmek yasak işte o sorun var bide ben şeyden korkuyom kıza ben sigara iciomusun die sordum yok dedi sen iciyomusun dedi bende arada bir dedim ondan benden biras soğumuş olma ihtimali varmı??? [ kız sanırım sigarayı sevmıo ondan ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bu kızla bu şekilde bir ilişkiye başlarsan mutlu olamazsın[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

yeter bu kadar şamata kararımı verdim yarın gidip kıza bunu dun solemek istiyodum ama utandıgımdan soyluyememıstım cok şirinsin dicem sonrada boş bi gununde bi cafe ye mafe ye gitmek istermisin hem daha iyi tanımış olursun benı dicem hağğ eğer derseki belki sonra ha sie dicem yuzune bakmıcam hağ derseki olur o zamanda mutlu olucam
Sosyal ağlarda paylaş

hahahha ''cok sirinsin'' deme bence ... köpek sewiyomus gibi =P bence kizlar bu lafa tepki gösterir, sana ne kadar belli etmeselerde, daha anlamli birseyler söyleyebilirsin ya cok sirinsin demekle düzelceginimi saniyosun adam gibi konus kizla i$te olursa olur olmazsada olmaz artik =)
ha bide kizi dostun gibi gör biraz,arkadasca konu$un ba$larda zaten devami gelir..[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
On bleeding knees I accept my fate
Sosyal ağlarda paylaş

ya ba$larda biraz birbirlerine isinmalari önemli o acidan söyledim.. birbirlerini bu $ekilde tanidikca ,zamanla olacak olan olur yani ..[signature][hline]

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 17 Şubat 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kadayif tatlisi gibisin isirabilirmiiim bi kere :-D de hahah
senden cok etkileniorum hoslaniorum de, ilk defa böle oluyo ,senin gibisini daha önce hic görmedim diye salla etkili olur =P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben arkada$ca derken,muhabbet olsun aralarinda demek istedim,cünkü arkada$in muhabbete girme sorunu var ..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

saolun be dur buldum kızı özsütde tatlı yemeğeee çaarcam :P dalga gecmein benim gibi sap insanla kardeşim yardım edın bana mantıklı geldi valla arkadaş gibi konuşmak eet eger onu da herhangi bi kız gibi gorursem daha rahat konusabilirim ama hala ne hakkında konuscagımı bılmıyorum ve bu benı korkutuyo...

- ya baksana bi iddaa kuponu yaptım senınde gorusunu alıyım :P

not=hayatımda iddaa oynamadım şaka manasında yazdım
Sosyal ağlarda paylaş

olayi bilmiom ama yeniyim ya atlayayim dedim. bence konus olursa olur olmazsa zaten simdi de yaninda degil. cok sey kaybetmezsin uzun sure p1sman olmaktan ii dir. konusabilirsin. açik ve rahat ol hatta bol geyikli bi muhabbet bul. ama ciddi oldunu belli et. önemli.bakt1n yok diyor vur muhabeti geyige sen de gulersin kiz da bölece 1 sansn daha olur. çok da koymaz[signature][hline]sensizlik zor be :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ya cocugu da zorlamayın konus konus pisman olursun diye, sora gidip de ilk fırsatta kefal gibi atlama durumları olmasın o da hos deil. Önemli olan nası söylersen söyle sakin olman, heyecanlıysan heyecanlı ol bunda kötü bişey yok hatta birinin onlardan heyecanlandığını anlamak kızların hosuna gider ama batırma, makul ol.

En mantıklısı kızı bi yere yemege davet et iste, gel gidelim mi suraya diye hayır derse de bi daha yuzune bakmıcak fln diye de dusunme abartma durumu yani. Evet derse de oldu bu is mantıgına girme ama en azından bi baslangıctır iyice yakınlasırsınız zamanla olacagı olur zaten.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werb, 17 Şubat 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
yeter bu kadar şamata kararımı verdim yarın gidip kıza bunu dun solemek istiyodum ama utandıgımdan soyluyememıstım cok şirinsin dicem sonrada boş bi gununde bi cafe ye mafe ye gitmek istermisin hem daha iyi tanımış olursun benı dicem hağğ eğer derseki belki sonra ha sie dicem yuzune bakmıcam hağ derseki olur o zamanda mutlu olucam

Sakın cok sırınsın deme koptum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle birşey belirtmek istiyorum werb kardeş
sen klavye başında bu kadar anlamsız yazılar yazabiliyorsan konuşmaman en dogalı gibi geliyor . eyk öyk türü şeylerin çıkmasıda normal. 20kişilik dil bilimci ekibimle 2.5 saat süren bir ugraştan sonra çözdük yazında anlatmak istedigin şeyleri.
(moral bozmak gibi olmasın diyerekten)

öncelikle sana tavsiyem ortak zevklerin olan bir kız bulman. bi kızla çıkıcaksan sadece kız oldugu için çıkmak yanlış olur ayrıca ahlakende pek tasvip edilmez ama çok yapılır. eger ortak zevklerin olan bir kızla takılırsan pertleyip kalmazsın öyle kereste gibi konuşmadan.
bu söylediklerimin akabininde gelen tavsiyem ise konuştugun sırada kızın tepkileri hakkındaki tüm düşüncelerini sil kafandan.
-yok sümügüm damlarsa kız ne yapar yok konuşurken şevke gelip kızın gözünün içine tükürügüm kaçarsa ne yapar- kıvamında düşüncelerin oldugunu varsayaraktan...
kızlarında senden farkı yok sonuçta kafanda oluşturdugun kız görüntüsünün,davranışlarının,hareketlerinin hepsini sil.
bunu silmek içinde özlü bir söz vardır "tüm kızlar zıçar"
erkekler her ne kadar aksini hayal etselerde durum budur. kızların yaptıkları daha beter şeylerde var tabii onlara hiç girmiyorum. yada arkın geçen gün anlattıgı bir hadiseden yola çıkarak girim ; (mcdonaldsta otururken ark anlatmıştı tüm iştahımı kaçıraraktan) annesi odada kimse olmadıgını sanarak salıvermiş fakat ark varmış.
bunlardan beterlerinide anlatırımda şimdi daha yolun başında tadın kaçmasın.

kızlarla konuşmak bir bakıma tecrübe işidir . ilk başta cesaretini toplayıp kendini aştıktan ve bu tür mevzulara girdikten sonra yavaş yavaş açılırsın. fakat ilk zamanlar bu tür zorluklar çekmen normaldir.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass

[Bu mesaj supersonicmemed tarafından 17 Şubat 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werb, 17 Şubat 2005 18:20 tarihinde demiş ki:

bu yazını yeni okudum ve sana sakın haaaaaaaaa böyle bir hata yapma diyorum. eger çok çıkmak istiyorsan ortak arkadaşlardan oluşan bir ekiple toplanın (2nin katları sayıda karışık bir grup 2-4-6 kişi gibi yane). bikaç kişi olursanız herkes birbirinin açıklarını kapatır mesela konu aklına gelmezse fln o anda diger birisi devreye girer sürekli muhabbet halinde olur. senden hoşlanıyorum fln demeden önce biraz fikir sahibi olmanda yarar var. hem öyle "çok şirinsin" "ay ne güzel yanakların var bebek poposu gibi" kıvamındaki laflardanda kaçınırsan senin yararına olur.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass

[Bu mesaj supersonicmemed tarafından 17 Şubat 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...