Werb Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bu kızları anlamak cidden cok zor bugun bi kızla ( asıl amacım belli kardesım :P ) tanıstım bende pek konusmayı sevmem daha dogrusu okul da sadece sınıfta konusurum gibi bişi ki bilenler bilir başladımmıda susmam neyse uzatmıyım kız tutturmus benim suskun olmama dio kız konussana monussana sonra arkadasa solemıs yok işte konuşsa biraz olcak molcak da hiç konusmuyo fln sımdı sız bizene dicenız asıl konu su yenı tanıstıgın bı kızla ne konusursun?? ben cok utangaçımdır napıyım başka konuşmadan bu işi halletmenin başka yolu yokmu kızla samimi olsam rahat konusucamda kızla zaten yan yana gelince kızarıom ole bişi annamadım acaba içip gitsem konuşabilirmiyim [ alkol alıp ] , bişi de solucem ben belki biliyosunuzdur ben klavye basındayken hic utangac olmuyorum hatta parmaklarımın ucuna geleni yazıyorum ama karşı karşıya gelince konusamıom [ sırf kızlar icin geceli deil ornek magicciler bilir konusamıom işte ] Hadi su muhterem kişiliğe bi yardım edin de yarın ayarlıyım kızı bi de inşallah paticik de fln takılmıyodur yuzume bakmaz heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kız i$i bok i$i. Sap ruLe[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 abe kızların huyunu bılmek ve dılındende anlamak gerek:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... [Bu mesaj Xanthe tarafından 17 Şubat 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 İlgi alanlarından bahset. Tutarsa muhabbet başlar gelişir öle gibime geliyo. Ya da seni istiyorum bebek de. Yerse..[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Al işte bi asosyal daha hehe... Ya havadan sudan konuş işte ilk konuşmada şu konuşulur bu konuşulur diye bişey yok ki...Müzikden gir sinemadan çık ordan gir burdan çık ehe...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Troil sende bendensin :):) Sevgiliye hayır Sevgililer gününe hayır YASASIN SAP OLMAK Sap rule Sap power[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 zor oldugu kesin yalnız cekinmöeye gerek yok sen kendini nasil hissediyosan ole davran soora gelir kendiliginden...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy [Bu mesaj Lagwagon tarafından 17 Şubat 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Gelip kızla nasıl konuşcam diye bir foruma soruyorsan boşver kız mız =) Doğal olamıyor musun, ne gerek var anlamak vs. İnsan o da ya. Zaten ilgisini çekiyorsan o da yanaşır[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 demekki neymıs ozel yaşamı yaşam bolmune yazcakmısız ama bişi daha eklicem konusmalar sunlar aramısda ben-- eiğk öğğül üğüm eeeeğğğ daha daha? kıs -- nese ben gidiyom bu arada gozlerin cok guselmiş ben -- eğk ööğk saol görüşürüz... daha sonra ben-- eğğik eeğğ nasıl gidiyo? kıs-- ii nolsun işte ben -- eğik ne yapmaktan hoşlanırsın kıs -- neyse bişi yapmıcaksak ben gidiyom ben -- eğk tamam .. YA şimdi ben nappıyım yani tamam biliyorum sap rulaz ama bi kereynen girdinmi bu kız işlerine bitti inanırmısınız uo yu bıraktım yaff ne demek bu ?? bu arada cevap lar ıcın saolun hadi yaratıcılık geliştirin yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben-- eğğik eeğğ nasıl gidiyo? kıs-- ii nolsun işte ben -- eğik ne yapmaktan hoşlanırsın kıs -- neyse bişi yapmıcaksak ben gidiyom ben -- eğk tamam .. abi kız dünden razı gibi gözüküyo :):)[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Durum baya vahim yanlız :D[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 al işte bende konuyu nereye acıom paticik halkı olm sen git saplık yap yazıyı deiştiriyom yanlıs yazmısım bişi konuşmucaksak ben gidiyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 git acikca konu$ kizla, ''ben utangacim biraz ,biraz zamana ihtiyacim var vs.vs'' die. anlamicagini sanmiyorum, kiz senden gercekten ho$laniyosa kabul eder bunu,sende zamanla acilirsin =)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 evet ya kıza git söyle utangacım die boşuna yannış anlamasın bence anlayış göstercektir:)bi araya geldiğinizde de direk damdan düşer gibi nelerden hoşlanırsın falan die sorma bence.nbr falan de nası gidiyo falan?ya ortak noktalarınızı bulmaya çalış genelde öğrenciler pek ödev sevmezler ne kadar uyuz olduğunu falan anlat.sinemadan konuşun...spor seviyosa işin daha kolay olabilir.. örneğin ben erkeklerle spor yorumları yapmayı çok severim:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Filmlerde hep böyledir kız salaktır erkek açılamaz gerisi komedi öyle gibi gözüküyo buda :D[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: vaniLLe, 17 Şubat 2005 17:18 tarihinde demiş ki: git acikca konu$ kizla, ''ben utangacim biraz ,biraz zamana ihtiyacim var vs.vs'' die. anlamicagini sanmiyorum, kiz senden gercekten ho$laniyosa kabul eder bunu,sende zamanla acilirsin =) utangaçsa bunnarı nası söylicek yannız bu sorunu göz arda ediyorsun:)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bu filmin sonu nasıl bitcek mrk etttm :))[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bence kız içkisine bişey karıştırıcak en sonunda...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ehhee doru solemıs bak nası solucem ben bunları offf okulda kime sorduysam hepsi bilmiom valla agzıma ne geldiyse onun muhabetini yaptık fln dedide bilmiom ya NAPACAGIMMMM sen seni seveni goremeyecek kadar körsen ben de seni sevdiğimi söylüyemicek kadar dilsizimdir mi desem? :) yav kardesım baksın işte gozlerimden anlasın off keşke öyle olsaydı ısım zor utangaçlık cok zor ve nasıl yenecegimi hic bilmiyorum yukseklik korkusu gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 eee,ho$laniyosan ve kizi kacirmak istemiyorsan, 1 kereligine cesaret edip söyliceksin. Seven katlanir =) Zaten bu kiz icin bunu göze alamicaksan,yok cesaret edememde konusamamda hedeyde hödöyde diceksen,onu unut zaten =)[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate [Bu mesaj vaniLLe tarafından 17 Şubat 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Çok kolay yöntemleri var. Smirnoff + 2 tane gaz verici arkadaş = Gecenin bir yarısı kızı pijamalarıyla dışarı çıkartıp konuşmak.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Penthesilea, 17 Şubat 2005 17:14 tarihinde demiş ki: Gelip kızla nasıl konuşcam diye bir foruma soruyorsan boşver kız mız =) Doğal olamıyor musun, ne gerek var anlamak vs. İnsan o da ya. Zaten ilgisini çekiyorsan o da yanaşır Kadınlarında ınsan oldugu fıkrıne katılmıyorum.Onlar baska bıse.Mesala ınsanlar doyar ama bır kadın herzaman daha fazlasını ıster herzaman.Insanlar susar ama kadınlar susmaz bıdıbıdbıdı.ınsanlar yorulur ama kadınlar dunyayı erkege zından ederken asla yorulmaz.Ama onlarsızda olmaz ıste bu yuzden ASK ERKEK NESLINE YAPILMIS EN BUYUK KOTULUKTUR diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Hehe evet az miktarda alkol iyi gelebilir boyle seylerde gaz olursun soylersin =) Edit: İnsna olan kadınlar da var gayet de, esas insan olmayan turkerinden uzak durun. [signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 [Bu mesaj Saendul tarafından 17 Şubat 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Kadınlarında ınsan oldugu fıkrıne katılmıyorum.Onlar baska bıse.Mesala ınsanlar doyar ama bır kadın herzaman daha fazlasını ıster herzaman.Insanlar susar ama kadınlar susmaz bıdıbıdbıdı.ınsanlar yorulur ama kadınlar dunyayı erkege zından ederken asla yorulmaz.Ama onlarsızda olmaz ıste bu yuzden ASK ERKEK NESLINE YAPILMIS EN BUYUK KOTULUKTUR diyorum kadinina göre degisir,onlarda insansa, hepsini ayni kefeye koymayin o zaman =P haha,komik $u alkol i$i ya... ''ehee hadiiiiiiii simdiii ben sarhooosuuum dünya dönüoo,kafamda dönüooo ay ne güsel bi duygu,gidip hatuna aciliyim söliceeeemm laaaann..!'' bari sarho$ olcaksan dikkat et ,dozunu kacirma,sadece kendi kendini kandirmana yetsin =P yani sarhoj olduguna inan, abartirsan agzindan istemedigin $eylerde kacabilir.. dikkatli ol =)[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Oha o kadar içersen de gidersen hiç gitme kafadan bitmiş o iş zaten =) Ama salak gibi yarın olsun hayrolsun şeklinde erteliyorsan birebir, kesin çözüm ya evet ya hayır heh. Sadece adam gibi konuşacak kadar içmen lazım tabi .[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo [Bu mesaj Penthesilea tarafından 17 Şubat 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar