zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 nebula gibi bir devin kapanması oldukça üzücü :( Pek çok uo oyuncusu için bir ilkti ve pek çokları için bir birleşme noktasıydı...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ee uo bitti demiyormuyum :S[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz...
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 energy vortexten korktuğum kadar hiç birşeyden korkmadım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 phantasm öyleydi ama, sw char ile saatlerce kuzu kestiğimi hatırlarım ben, hem de daha yew ı bilmiyorduk, brit farmlands de dolanıyorduk paso ah ah ne günlerdi bea, şimdiki oynayanları gördükçe içim cız ediyor power play sux[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 NBL da 7x charlarım vardı benim 2003 sonlarında bırakmıstım ilk açıldıgı gün ben vardım o serverda gözlerim doldu :P ehuehu en eski benim! paauha[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ya abi ben nebulaya yabancı bir pvp serverini bırakıp girmiştim...pvp serverinde telecenter diye bi olay vardı bir oda ordan her yere giden taşlar vardı...bildiğim 2 yer vardı vesper ve vesper mezar...nebulaya o halde geldim ben...resçide reslenmemiştim hiç..res pad vardı...kaç kere öldüm diye yeni char ve acc almış adamım yane :D tabi bu lamerliğim 1 ay sonra düzelmişti...ama nebula yinede süperdi benim için...vendor vendor gezip mark scroll aradığımı bilirim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
giga Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Dark_Soul, 24 Mayıs 2005 19:16 tarihinde demiş ki: Valla nebulaya neolduysa son1.5 senede oldu birden servera yaşı 12-13 olan veletler hücüm etti,içlerinden bi kaç fırlamada speeddi,inj tı bilmemneydi onu öğrendi sonra tüm arklarına yaydı,onlar yokken de speed yapılıyodu ama veletler geldikten sonra öyle bi artış olduku artık gmlerde kontrol edemez oldu,sonra mail zart zurt geldi bu seferde serverda adam kalmadı ve kaçınılmaz son... Şimdi bu veletlerin çoğu Knight Online a geçti,api api level gaçsın beni partye alsana api pilis die ortalığı yıkıyolar:) Yakında beleş Knight Online oynatan Amerikadaki server türkiye ip lerini blocke ederse kimse şaşırmasın... Son Söz:Online oyun oynama yaşı 16 ya çıkarılsın:) Neden 16 olsunkı niye 20 olmasın bence bu oyunu tam olarak bilen birileriyle oynamayı tercih ederim son sözüne göre sen 16 yasındasın demekkı yada uoyu hala cocukların elıne bırakmayı dusunuyorsun ben bunu anladım.Uo sitelerinde kayıtları alırken bence bundan sonra TC Kimlik no bilgilerine gore alınsın oyunun biraz daha zevki çıksın veletlerin eline kaldıysak uoda bitsin herşeyde bitsin. [Bu mesaj giga tarafından 27 Mayıs 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
R-D Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Türkün azmimi yoksa Rusun teotumu ?[signature][hline]R-D Myth Realm
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: giga, 27 Mayıs 2005 03:14 tarihinde demiş ki: said: Dark_Soul, 24 Mayıs 2005 19:16 tarihinde demiş ki: Valla nebulaya neolduysa son1.5 senede oldu birden servera yaşı 12-13 olan veletler hücüm etti,içlerinden bi kaç fırlamada speeddi,inj tı bilmemneydi onu öğrendi sonra tüm arklarına yaydı,onlar yokken de speed yapılıyodu ama veletler geldikten sonra öyle bi artış olduku artık gmlerde kontrol edemez oldu,sonra mail zart zurt geldi bu seferde serverda adam kalmadı ve kaçınılmaz son... Şimdi bu veletlerin çoğu Knight Online a geçti,api api level gaçsın beni partye alsana api pilis die ortalığı yıkıyolar:) Yakında beleş Knight Online oynatan Amerikadaki server türkiye ip lerini blocke ederse kimse şaşırmasın... Son Söz:Online oyun oynama yaşı 16 ya çıkarılsın:) Neden 16 olsunkı niye 20 olmasın bence bu oyunu tam olarak bilen birileriyle oynamayı tercih ederim son sözüne göre sen 16 yasındasın demekkı yada uoyu hala cocukların elıne bırakmayı dusunuyorsun ben bunu anladım.Uo sitelerinde kayıtları alırken bence bundan sonra TC Kimlik no bilgilerine gore alınsın oyunun biraz daha zevki çıksın veletlerin eline kaldıysak uoda bitsin herşeyde bitsin. [Bu mesaj giga tarafından 27 Mayıs 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] 1. si 21 yaşındayım,türkiyede uo zaten şu an GENELDE çoçuk yaştakilerin oynadığı bi oyun(12-13),nebulada öyleydi son 1.5-2 senedir,yaş sınırı 20 olsa tabiki çok iyi olur ama bu seferde hiçbir freeshardda oyuncu kalmaz...[signature][hline]from exile...
SenteneL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 oyunun bir yaşı olamaz mantıksiz düşünce ..ki Ne Kucuk Dedigimiz Kişiler Manyak Pwp Yapiyorlar :) [Bu mesaj SenteneL tarafından 27 Mayıs 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Escape birden bire Silencer yalakası oldun?[signature][hline]Deli333
mdma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: nbl_Escape, 27 Mayıs 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Nebula'nın sphere sunucuları kapanıyor. kapanması gerekiyordu hayırlısı diyeceğiz.Şimdi önümüze bakıcaz ve yeni acılacak olan RunUO server'a adayacağız kendimizi, oyundan şimdi zevk alacağız silencer en doğrusunu yaptı. yeri değil ama soylemeden geçmeyeceğim. nblnın loredor serverini bilirmisin. run uo emulatoru kullanıyor. nblnın oraya olan ilgisini cok gorduk. sanırım loredor adminlerinin kapatıldığından bile haberleri yoktur hala.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Öne çıkan mesajlar