cacan3 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 evet arkadaşlar silencerın son açıklamasıyla birlikte nbl locus/quann (sphereserverları) yakında kapanıyor tabi buna zemin hazirlayanlar bu oyunu oyun için deil item için oynayanlardı... Türkiyede belkide aklımın ucundan geçmeyecek enson serverdı Nbl ama kapananların en başında geldi ve runuo ya geçti.... Nebula Northdan beri çok süper anılarımız geçmişti ama işallah runuodada geçecekdemiyor çünkü NBL nin kapanmasıyla (bence) türkiyede UO bitmiştir eyer nbl bu işe havlu atıyorsa herkez atmalı...
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 diger sunucudakilerin emekleri nereye ucacak ?[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ortada havlu mu kaldı? wow rlz :p[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde kavurucu bakışları gözümde gözümde
ocean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 cok agir konuşmuş arkadaş neden baba nebula kapandi diye uo neden bitiyor bi kaç SHard biliyorum gayet düzenli bir şekilde sorunsuz ilerliyorlar... Tabi eskiler için Uo demeyimde SPhere serverlari artik zevk vermeye bilir ama bunuda UO bitti diye yorumlamak benim kanımca yanliş... Umarim Nebulanin RunUO tabanli açacagi sever Silencer istedigi gibi oluşur hedifine ulaşir inşşallah oynamak nasip olur.[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan [Bu mesaj Lifespan tarafından 24 Mayıs 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
cacan3 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 haklısınız yani şahsen ben 4-5 senedir belki 10 milyara yakın para vermişimdir nbl için ama neden nebulaya? çünkü tek güven veren yer orasiydi ama artık onlarında savaşacak gücü kalmadı türkiyenin en büyük deviysen teota bir çözüm bulmaliydin onlar buldu ama serverda player azaldı ve en nihayetinde runuoya geçtiler belki emeklerin karşılığı birşeyler verilebilirler ...
cacan3 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 uo bitti derken sphere serverları kastettim bana sölermsiniz kaç kişi eski nebulanın zevkini verebilir 200-300 kişi olduğu dönemlerde... bunun cevabı benim görüşüm hiçkimse ha diyeceksiniz işte olympus var vs... hiçbiri nebula gibi olamaz nebula bir ilkti ve artık o devir kapandı (sphere sunucuları için)
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 nebula kapandı diye uo bitti demek istemedim o kapanmadan oncede bitmişti. göreceli bi kavram sonucta. yani sizin gibi 100 lerce kişi devam ediyor bu sebeble asla tamamen bitmiyor ama bence ea games de bunun farkında uo sux.[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde kavurucu bakışları gözümde gözümde
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 nebula yokkende uo vardı..nebulanın bize en büyük hediyesi britain banka önünde takılıp bi bok yapamayan uo yu anlamadan bilmeden kafelerde öğrenmiş kantırcı elemanlar olmuştur...teşekkürler nebula elveda nebula...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
cacan3 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya arkadaşlar uoda insanları mutlu edemezsiniz edemedeiğiniz gibi her yaptığınız yeni scriptlerde dahada dibe vurursunuz serverınızı şöyleki hernekadar yeni scp yapılırsa item ve binekler olmak üzere playerlar bunlara daha çok sahip olmak istiyorlar ve bunun sonucu bug abuse başlıyor yok teot başlıyor vs... yani playerı nekadar mutlu edersen okadar mutsuz olursun anlıyacağın
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 gerçekten nebulada yapılan çoğu yenilik cs'ci gençleri memnun etmediği için player biraz azalmıştı :) bu arada aynı konu ile ilgili başka bir başlık
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Valla nebulaya neolduysa son1.5 senede oldu birden servera yaşı 12-13 olan veletler hücüm etti,içlerinden bi kaç fırlamada speeddi,inj tı bilmemneydi onu öğrendi sonra tüm arklarına yaydı,onlar yokken de speed yapılıyodu ama veletler geldikten sonra öyle bi artış olduku artık gmlerde kontrol edemez oldu,sonra mail zart zurt geldi bu seferde serverda adam kalmadı ve kaçınılmaz son... Şimdi bu veletlerin çoğu Knight Online a geçti,api api level gaçsın beni partye alsana api pilis die ortalığı yıkıyolar:) Yakında beleş Knight Online oynatan Amerikadaki server türkiye ip lerini blocke ederse kimse şaşırmasın... Son Söz:Online oyun oynama yaşı 16 ya çıkarılsın:)
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 sunucu isimleri türkçe olmadığı için bi türlü türk sunucularına ısınamadım...her sunucunun isminin sonunda ''ia'' görmekten tiksindim...Karanlıklar Ülkesi diye bir sunucu açmak çok mu zor...sırf ismi için bi sunucuya başlarım o derece...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
MagicGladiator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Sanane UO Serveri Kapandıgında Usakta iki arkadas aglamaktan geberiyorduk nebula paralı döneme gectiginde 6 aylık para yatırıp eski playerlar gidince bizde ayrılıp kendimizi freeshardlara vermiştik halende öyleyiz ama free shardlarda oyunun gercek tadı alınamıyor Bunlardı Turkiyeye Uo Yu kazandıran serverlar ...[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 arkadaslar aslında uo nun modası geçmiyor freeshardlar bu işe cok farklı bir yon kattı yarın kapanır su gun kapanır modunda olduk hiçbir garantisi yok ama paralı bir serverda oynadıgınızda içinizde bir rahatlıkla servera girersiniz ve oynarsınız sonucta para vermişsinizdir ve karşı taraftaki server sahipleri size emek harcayarak bir server inşa etmişlerdir sonucta ama freeshardlarda adam evindenmi acıyor internet kafenin sahibi ana makinayı bırakıp gittiginde sphere serverı alttanmı calıstırıyorlar illegal olarak belli degil yani o nedenle artık acılsın soyle gusel paralı bir serverda oynayak beeeee . ( runuo olmasında :) )[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Ephoryum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Nebula sunucusunda katilesiz bir çok oyuncu vardı. Ve ayrıca teotu kullanan oyuncuların hangi akla hizmet hareket ettiklerini bir türlü anlayamadım. İnsan kendi oynadığı bir sunucuyu neden kötülemek için caba sarfeder bir türlü aklım almadı. Silencer bence çok iyi yapmış hatta geç bile kalmış. Silenceri tebrik ediyorum. Ben olsam bende seviyesiz playerler icin vakit harcamazdım.[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular? Onlara dedimki kederden! Peki simdi nicin iciyorsun? Zevkten :)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 her adı sanı duyulan oyun gibi ultima online da belli bir kalite seviyesini geçemeyen insanları çekti kendine, bunlar power play için, kişisel tatmin için oyundaki bütün bugları abuse etmekten hiçbir zaman çekinmediler staff da göz yumdu buna, özellikle bahsi geçen son 6 ay tamamen rahatlık içinde geçti abuserlara ve 2002 den beri(2001 de açıldı nebula ama bu insanların gelmesi 2002 baharına rastlar) bütün bunları biriktiren silencer(özellikle silencer) en sonunda isyan bayrağını geçti şöyle bir şey var, kendi adıma quann-locus diye ayrıldıktan sonra hiç bir zaman ısınamadım pagan a, özellikle de çıkışa gel lafını oyunda söyleyecek kdar alçalmış insanları gördükten sonra kesinlikle silencer haklı, orada yapılan sadece diger playerların emeğine saygısızlık değil aynı zamanda bizzat adminlere yapılan büyük bir ayıp ve silencer artık milleti abuse yapmaya engellemekten bunaldı artık 4 yıllık efsane sona erdi, en doğru karar ile hem de... neyse bu saatte basmıyor kafa...[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mehmet_Gunes Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: cacan3, 24 Mayıs 2005 18:17 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar silencerın son açıklamasıyla birlikte nbl locus/quann (sphereserverları) yakında kapanıyor tabi buna zemin hazirlayanlar bu oyunu oyun için deil item için oynayanlardı... Türkiyede belkide aklımın ucundan geçmeyecek enson serverdı Nbl ama kapananların en başında geldi ve runuo ya geçti.... Nebula Northdan beri çok süper anılarımız geçmişti ama işallah runuodada geçecekdemiyor çünkü NBL nin kapanmasıyla (bence) türkiyede UO bitmiştir eyer nbl bu işe havlu atıyorsa herkez atmalı... Ya Tamam Annadık nebula Iyı Serverdı Neden Nebula Daha Once Sanane Flan var ozaman orda oynuyanlar aynı seylerımız yazdı yannıs Dusunuyorsun bence uo serverı bıtmez ama nebula 1 kez olur nedıyım bısuru server var nebula gıbı gayet ıyı olan sadece player bekleyen ve doru duzgun scirptli
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 nbl bomba gibi geri dönücekmi$..[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer-
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 scream dogru ama, pagan tarafı degil ama krondor serverı gelior ki gerçekten de süper olacak silencer ın büyük bir şevkle tekrar sarıldıüı bir proje ve kullanıcı konusunda muhteşem bir eleme sistemi yapılacak server rp serverı olacak bu arada, ülkemizdeki büyük bir boşluğu dolduracaklar..[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
cenavar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bencede silencer en iyisini yaptı .... En azından diyebilirizki zirvede bıraktı ... Bende duydum silencer rp serveri ile geliyomuş ama playerları elemesine gerek yok zaten rp server ında oynayabilecek player sayısı çok az . Sırf adam kesip kufur etmek item açlığı yapmak playerların oncelikleri arasında geliyo ben umuyorumki zaten silencer in player seçmesine hiç gerek kalmayacak playerlar kendilğinden elenecek ....[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi
Akillis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Forumda nerede ise her yere Nebula'nin kapandigi hakkinda topic acilmis... 1 tane yetmiyor mu arkadaslar???[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 nebula gencoya gm lik verilmesi ve bunun sonrasında editlerin başlamasıyla bitmişti ki....[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Burning myriads of fire... Love for talking of closing... Loving deadfull and dire dire... It's the ever haunting moon... [Bu mesaj chrisvassel tarafından 26 Mayıs 2005 11:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 nebula gibi diğer sphere serverlarda el yada geç bitecek ve çoğunun temel nedeni abuse'lar olacak.sonuçta bir oyun oynanıyor , oyun olarak görülmedikçe sphere bitmeye mahkumdur.
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 +1 Millet abuser olmuş çıkmış herkez işi gucu bırakmış uo da item skill kasıyor uo yu oyun degilde lifestyle olarak goruyorlar :D[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz...
SirAnubis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Oyunu yeni öğrenmiş biri bile macro ayarlamaktan önce teotu öğreniyor lol .. Eskiden Scribe la kasardı millet şimdi 1 magicial çıkartıp reis oluolar [signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Öne çıkan mesajlar