Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Yav Türkiye de ki sanatçılar bitti şimdi de tutmuşlar taaa Fransa dan şarkıcı getiriolar alla alla...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Mantis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 aksın abi abazaları kazıklar birde döveriz bizde
iceteasil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 turistin kaba ve kro olanı hiç çekilmiyo... bişey değil sepetliyemiyosunda
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bu sözün bi anlami war mi acaba...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
duende Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Massimo, 23 Şubat 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Yav Türkiye de ki sanatçılar bitti şimdi de tutmuşlar taaa Fransa dan şarkıcı getiriolar alla alla... neyi kastettin burda anlamadım[signature][hline]benim postlarım benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım slash kotu solo yazmaz
iceteasil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 abi bu konuda yapacak bişey yok zaten en çok imza yada mail kampanyası başlatılırda kimse kasmaz bence
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Mantis, 23 Şubat 2005 14:56 tarihinde demiş ki: NEZ NEZ NEZ NEZ NEZ Başka Kim İngiltere'de yaşamış kız orda büyümüş ingilizce desen var kalça desen var dans desen var show desen var ses desen oda var;harika jazz söyler güzellik desen o da var bence Avrupa'nın azı açık kalır.Doğru değimi? [Bu mesaj Mantis tarafından 23 Şubat 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] ilk bakışta gayet geyik geliyor "hahahah nez eurovizyonda" falan ama doğru:lol: hakkaten ne aranıyorsa var! komik ama gerçek:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 nez katılsın bence de[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: trgdy, 23 Şubat 2005 16:11 tarihinde demiş ki: said: Massimo, 23 Şubat 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Yav Türkiye de ki sanatçılar bitti şimdi de tutmuşlar taaa Fransa dan şarkıcı getiriolar alla alla... neyi kastettin burda anlamadım Yani Türkiye de o solistten çok çok daha kaliteli sanatçılar var onlarla katılmak varken gitmişler Fransa dan solist getirmişler!!![signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Hadi kaliteli şarkıcı bulmak ve güzel bir şarkı yapmak zor geliyor Bari güzel bir hatunu koysalardı
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bilenler cevaplasın lütfen, bu şarkının katılmama ihtimali varmı eurovision'a ?[signature][hline]jan d.
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 şebnem ferah katılsın yea bi o iyi[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Tek kelimeyle IYyyyyyyyyyyyyyyyyyy[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: mayfer, 21 Şubat 2005 22:59 tarihinde demiş ki: çok feci. akla zarar. beyin cimcikleyici. beyin cimcikleyici one abi hahaha şarkıda ıgrenç kader utansın :([signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 manga katılsın kesin alırız walla manga rule[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
duende Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hyr tabikide onlardan aldıgımız seyi onlara satmak olur mangayı cıkartmak[signature][hline] [/url]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim slash kotu solo yazmaz
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 e mangası yaa onlarda özenti drup gülsrenden kurtulamadık millet manga diyo[signature][hline]orochi
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Onlardan aldığımızı onlara satmak? Mangayı sevmem fakat manganın yurtdışında yapılan bir müziği yapmaları yanlış değil. Ne yani batı doğu diye ayırıp da onların müziğinin yapılmaması görüşünde misin ya da eurovisiona illa oryantal müzik mi çıkarmamız lazım?[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 öhm ben manganın kopya müzik yapmasını eleştirmekteyim bknz. linkinpark[signature][hline]orochi
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 en güzeli sezen aksu fln katılsa.[signature][hline]jan d.
Numb Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 aslında horacele ben çıksak daha şık olabilir. malum bizim yağtığımız her şarkı bundan güzel olur dimi horace. hatta dün bi ane yaptık yani.o derece geri zekalı bi şarkı bu. dimi. evet.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Cenk ve Erdem çıksın.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 en dogrusunu ahmet san soyledı bence.Bu bpopuler bır yarışma o zaman bu tarz ınsanların cıkması gerek oraya. Sezen Aksu ve Serdar Ortaç beste yapacak Mustafa Sandal veya Emre Altug soyleyecek madem başarı isteniyo ancak bu tur bır katılımla olur.Trt ne yaptıgını kendısıde bılmıyor.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Öne çıkan mesajlar