Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rimi rimi ley!?!

prozzak

Öne çıkan mesajlar

said:
Numb, 22 Şubat 2005 18:36 tarihinde demiş ki:
allah allah... kız fransada konservatuarda vurmalı çalgılar ve şan eğitimi almış. daha kast ettiğiniz neki eğitimden? o çok beğendiğiniz adamların hemen hepsi barlardan buralara yükselmiş adamlar. beğenmediysen beğenmedim de kardeşim yok eğitim almamış yok bilmemne.. şebnem ferah ın ne eğitimi varki? yada mor ve ötesi konservatuardanmı mezun? athena'nın karavanda deth metal yaptığını ne çabuk unuttunuz...? aptalca eleştirmeyelim lütfen.

20 yıl aralıksız dunyadakı en ıyı muzık egıtımını alsa yınede zzerre cacık olmayacak sanatcı bıle denemyecek bırısı ıcın az bıle demısım. Yeteneksizligi goremeyenlerede ayrıca sasıyorum ve ılgınc buluyorum

Ayrıca en son t.vde gordugum taverna goruntulerı falan pek bı komıkıtı. Kahve altı gece klubu sarkıcısı gulseren dıye yazmıslardı heh...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

İnternete ne kadra hızlı düşüyor artık HERŞEY. ve de patiler ne kadar çabuk buluyor, ve ne kadar çabuk paylaşıyor diğer patilerle.

Şarkı için özdemir erdoğan şöyle bir yorum yaptı:
"pek çok popüler şarkı kalıptır. Kalıptan türetilir. Sezen Aksu da kalıplarla çalışır benim de kalıp kullanarak yaptığım şarkılarım var. Ancak bu şarkı basmakalıp."[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L48
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L37
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Sosyal ağlarda paylaş

+1
oturup madde madde eurovizyonda neler sevilir diye maddelemişler.
yapboz birleştirir gibi şarkı yapmışlar.
çok eylenecez eurovizyonda, geçen sene ingilizlerin "ollley bize puan veren var" diye sevineceğiz. 3-5 puan almanyadan gelir kalanı yalan zaten.
napalım insanların anlamaları için önce ne kadar ahmak olduklarını anlamaları gerekiyor...[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

demin oturup dinledim. artık ölsem de gam yemem herhalde, hala hayatta olduğuma göre :lol:
şaka bir yana saçma sapan türküler olur ya hani "de get bayburt de get beyburt de get sende ne kaldı" falan filan gibi
onları andırıyor ama daha kötü. illa amatör ruh falan istiyorlarsa kapsalardı bir türkücü çığırsaydı garibim. hiç değilse kaset falan yapardı sevaba girerdik....
bu arada bizim tarafımızdan yapılmış daha çok eleştiri[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

NEZ NEZ NEZ NEZ NEZ

Başka Kim İngiltere'de yaşamış kız orda büyümüş ingilizce desen var
kalça desen var dans desen var show desen var ses desen oda var;harika jazz söyler güzellik desen o da var bence Avrupa'nın azı açık kalır.Doğru değimi? Yalnız Davut Güloğlu hariç :-)

alternatif:Pamela spence,Özlem Tekin,Şebnem Ferah

[Bu mesaj Mantis tarafından 23 Şubat 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

onlar turk kadınlarını ardaki kadındanda kotu oldugunu sanıyolar bu hafta ingiltereden gelen arkım ona giydigin pecenin rengi siyahmı olmak zorunda ve senin deven varmı diye sormuslar hoh yani[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim
benim postlarım
galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

konu sapacak ama bizi bitiren geyeyarısı expresi filmi oldu zaten gelene kadar türkiyeyi arabistan zannediyo lavuklar bizim fethiyede bi otel olayı var paso ingilizler geliyo ordan biliyorum ilk gelenlerde ilk tepki direk oha burası cennetmiş gibilerinden oluyo biz hiç böyle bilmiyoduk falan diyolar ama bu gülseren hanfendi yine bitirmeye kararlı bizi anlaşılan süzme ya!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...