Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardim lutfen

Araba200

Öne çıkan mesajlar

arkadas lar bakin su an ciddi bi sorunum var benim için cok onemli simdi yaziyorum ayrintili bir biçimde .
evet . ben msn 6.2 kullaniyordum sonra 7.0 ı yuklemeye karar verdim karsidan indirde tıkladim ama sonra iblgisayariniz msn 7.0 için gereken ozellikleri içermiyor dedi ( pc m bayaa bi eski )
sonra ben tekrardan 6.2 yi yuklemeyi kararverdim 6.2 yi kurdum . msn e girmek için login ol dedim ve karsima sole bişi cıktı msn in yeni bir surumu var baglanmak için bunu kurmalisiniz die . ama kur deincede bilgisayarinizın ozellikleri yeterli deil diyor. :((
ben boyle sıışıp kaldim lutfen yardim edin simdiden teşekkur edeim hepinize
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe bendede 6.2 vardı 7.0 yükletmeden açmadı msni herifler ya, yüklemek istemiyorum diyorum bağlantı kapanıyo falan. Hatta bi ara kıllandım bu herifler neden zorla yükletiyo lan diye[signature][hline]''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

sen halletmişsin de soran olur belki gene..
o olay yeni sürüm dediği 7.0 değil..sendeki 6.2 setupı eskidir..6.2nin yenisinden bahsediyor..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...