Araba200 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 arkadas lar bakin su an ciddi bi sorunum var benim için cok onemli simdi yaziyorum ayrintili bir biçimde . evet . ben msn 6.2 kullaniyordum sonra 7.0 ı yuklemeye karar verdim karsidan indirde tıkladim ama sonra iblgisayariniz msn 7.0 için gereken ozellikleri içermiyor dedi ( pc m bayaa bi eski ) sonra ben tekrardan 6.2 yi yuklemeyi kararverdim 6.2 yi kurdum . msn e girmek için login ol dedim ve karsima sole bişi cıktı msn in yeni bir surumu var baglanmak için bunu kurmalisiniz die . ama kur deincede bilgisayarinizın ozellikleri yeterli deil diyor. :(( ben boyle sıışıp kaldim lutfen yardim edin simdiden teşekkur edeim hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 format atıp 6.2 yüklemeyi dene, bilgisayara gelmişler. ayrıca yeri burası değil, lütfen modlar taşısın...[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 windows 98'se yapar banada yaptı xp yuklettim[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hehe bendede 6.2 vardı 7.0 yükletmeden açmadı msni herifler ya, yüklemek istemiyorum diyorum bağlantı kapanıyo falan. Hatta bi ara kıllandım bu herifler neden zorla yükletiyo lan diye[signature][hline]''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 windows messenger yüklüyse ordan bağlanmayı dene[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 miranda yada web messanger de deneyebilirsin..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 arakdaslar yardimlariniz için saol un . ben sorunu hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sen halletmişsin de soran olur belki gene.. o olay yeni sürüm dediği 7.0 değil..sendeki 6.2 setupı eskidir..6.2nin yenisinden bahsediyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Eğer olmuyorsa şimdilik bu tür Amsn, miranda, messenger2 proğramlar kullan..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar