d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 evet arkadaslar zip verirseniz dowload ede bilirim :) logo ariyorum.[hline]|herzaman mutlu| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 kendi logonu yaratmayı denesen? Bence en iyi öyle oluyo ama zaten logo dünyanın en gereksiz şeyi...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 counter strike logoları yaz www.google.com.tr de bulursun[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 usame bin ladin logosu wardı bende bi tane cok eskiden bayaa iiydi keske yine bulabilsem[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe [Bu mesaj Saykoleo tarafından 24 May 2003 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 netten logo bulup klasörün içine atıyorum ama oyunda görmüyo o logoyu nası yapıyoz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 sende hicbi logo gorunmuyodur?[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 yok dier logolari geri yukleyince kullanabiliyorum da logo klasorunden logolari silip istediim logoyu koyuyorum ama oyunda logo secim yerinde hicbisi gozukmuyo[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 renkli logo mu yoksa?[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 eğer renkliyse wad formatına getirmen grk bunun için de: Half-Life Logo Creator Wally programları war, wally harita tasarımı yapmak için, oburunu kullan sen, resmi acıyosun o programla gerisi de geliyo zati wad formatındaki dosyanı da CSTRIKE klasorune atıyosun onun içindeki logo klasorune deil ayrıca logoyu yukledikten sora oyundaki configuration menusune girersen logon bozulur bi daha yapman gerekir.[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 oke denicem saol (renkli logo)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bu arada configuration menusune girersen esc ye bas cık bise olmas logona ayrıca burdan indirebilirsin bu programları galiba hazırlogolar da war[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe [Bu mesaj Saykoleo tarafından 31 May 2003 09:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Benım cs de nıck bır ara Bamya ıdı,bıde koskoca bamya logom vardı,oyunda logoyu gorenler gulmekden devamlı oluyorlardı :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bir ara hostage leri kendi makinamda güzelim fransız bayanlarından yapmıştım. Başlarından ayrılmıyordum valla. :) Logo falan hikaye en güzeli av. Fragınız bol olsun. (Tavla yada kağıt oynayanlara denir ya hani şeytanınız bol olsun diye işte onun gibi oldu.) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 www.edit-strike.nl adresinde ES-Spray2 diye bi program var. 16MB ama icinde bi sürü logo var. Ya da direk sitede bak logolara. o 16MBnin icinde bos bos hatun resimleri varmış. ama normal logolar da var. hatta benim logom wc kapısı :) millet onla ilgilenirken vuruyorum güzel oluyo :)[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar