Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
jedi nasıl olunuyo jediler saber kullandıgı icin bende yakın dovus konusunda uzmanlasmayı dusunuyorum fakat baska seyler soz konusu anladıgım kadarıyla bunla rnedir acaba anlatabilirmisinz[signature][hline]
Mesaj tarihi:
oyunda jedi süper zevkli vakitler demek fakat olması zahmetli uğraşması gene pek zahmetli fakat Guardian veya jedi master oldugundada süper zevkli :) fakat jediyi geliştirmek bir hayli zor.

bu kadar kasamam diyorsan BH olup jedide avlaya bilrisin tabi dikkat et jedi seni avlamasın :)

bu arada jedi padawanların Master BH'lara karşı pek bir etkisi yok:[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Mesaj tarihi:
olsun jedi gral :D takas edersem ki ben etmeyi cok istiyorum buldumda ozzaman turklerin kalabalık oldugu eu serverındayım us lag yapıyo :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
jedilik phase sistemiyle oluo, 18 hafta beklemelisin en az. is jedi olmakla bitmio. ondan sora baslio. herkes demisti bana da inanmamistim. daha bugun ilk defa pozitif xp lere gectim. -392k xp vardi..lol. ama o kadar eglenceli ki. bide artizlik kismi var tabii.:D[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity

• Yeni Oluştur...