BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 jedi nasıl olunuyo jediler saber kullandıgı icin bende yakın dovus konusunda uzmanlasmayı dusunuyorum fakat baska seyler soz konusu anladıgım kadarıyla bunla rnedir acaba anlatabilirmisinz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 jedi olmak zor minimum 18 hafta :) oyuna basla ogrenin hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 oyunda jedi süper zevkli vakitler demek fakat olması zahmetli uğraşması gene pek zahmetli fakat Guardian veya jedi master oldugundada süper zevkli :) fakat jediyi geliştirmek bir hayli zor. bu kadar kasamam diyorsan BH olup jedide avlaya bilrisin tabi dikkat et jedi seni avlamasın :) bu arada jedi padawanların Master BH'lara karşı pek bir etkisi yok:[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 olsun jedi gral :D takas edersem ki ben etmeyi cok istiyorum buldumda ozzaman turklerin kalabalık oldugu eu serverındayım us lag yapıyo :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 jedilik phase sistemiyle oluo, 18 hafta beklemelisin en az. is jedi olmakla bitmio. ondan sora baslio. herkes demisti bana da inanmamistim. daha bugun ilk defa pozitif xp lere gectim. -392k xp vardi..lol. ama o kadar eglenceli ki. bide artizlik kismi var tabii.:D[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar