FERDI Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bence cokguzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Çok tarihsel bir bakış açısı.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ingilizce ismi neydi bu filmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bu filmin adı Kapıdaki Düşman (Enemy at the Gates) değil miydi? Yoksa başka film mi bu?[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 kapımdaki düşman mübelaa[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 konusu neydi ben hatırlayamadımda![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ben de cok sevmistim o filmi gerci filmin basındaki rus saldırısını biraz fazla abartmıslar ama guzel film. Call of duty de ona cok benzer bir bolum vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Oldukça güzel bir filmdir ve hafif gerçek yaşamdan esinlenildiğini biliyorum yanlışta biliyor olabilirim..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 simo hayha derim baska bir sey demem . There is great debate over wether the legendary WWII German sniper that was sent to Stalingrad to dispatch of Vasili Zaitzev was Konig, Thorvald, or even wether he existed at all. In fact in the actual Soviet war records, it originally showed up as a Maj. Erwin Konig, which is in fact a very basic and plain German Name at the time. In Vasili Zaitsev's war memoirs, he later refers to him as Heinz Thorvald, which was yet another popular German name in that time period. Thorvald seems to be the name that is used more now, and its confusing as to which it was, and if they were the same person, or one was a mistake, or wether the German Super Sniper was fabricated by the Soviet press to represent the German army, or German snipers on a "whole", and that the story was just a means of providing morale for the Soviet troops. The two names are on official Soviet war records, but there is no record of either name in the German record books (not to say they couldn't have removed the name to save grace). Any way you look at it, its confusing and debatable. Since both names appear in Soviet propaganda and war records, Konig in early war records and Thorvald in Zaitsevs memoirs and in later war records, I have included them both on the list until there is concrete proof that one or the other, or both, did not exist. In regards to Vasili Zaitsev, there is no doubt he existed, and was a very accomplished and successful sniper. snipercentral[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Kapıdaki düşman Enemy at the gate Eski bir film ama oldukça güzel Stalingrad da geçen bi keskin nişancının hikayesi adını hatırlayamıyorum ama ruslar için bir kahramandı o..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Haaaa su film...keskin nisanci rus almana karsi....superdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Telepinu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 şimdi gerçekten miili duygularınızı kabartan güzel bir yapım fakat ben şuna takılıyom niye almanlar yenildi diye hep eziliyo filmlerde.bide almanların gözünden savaş filmi yapılsa adamlar sannatla bile bize istedikleri doruları öretiyorler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Vasili Zaitsev bir haftada o kadar çok subay vuruyorki yüz başı oluyor.Daha hızlı rütbe atlıyan duymadım.[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ahah ya bu hangi film ya bende enemy at the gates i düşünerek yorum yazdım..hıyarlık ettm..nese geç oldu güç olmadı.. [Bu mesaj Clementine tarafından 24 Şubat 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hatırladım filmi. moviemax kanallarında defalarca izledim. Manyak bi film. Ayrıca sanırım gerçek bir hikaye. Adam harbi kahramanmış. Ama alman nişancıda baya sağlamdı.! Ayrıca adamın sevgilisinin muhteşem bir güzelliği wardı! :-p[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hay allm... o kadar yorumu deiştirdm ama enemy at the gates den bahsedilio sanırım... bence berbat bi filmdi... hatta hayatmda izlediim en sıkıcı filmlerdendi.. herkes nesini beğendi bu kadar merak ediyorum.. tek diyebiliceim.. AhhHhhhh JudeeeEee Ahhhhhhhh....[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Telepinu, 24 Şubat 2005 21:45 tarihinde demiş ki: bide almanların gözünden savaş filmi yapılsa adamlar sannatla bile bize istedikleri doruları öretiyorler Evet dogru, sanati politik amacla kullaniyorlar. Benim bu filmde begendigim yonler aksiyon, efektler, koreografi, oyunculuk falan. Yoksa insan da oyle buyuk bir seyler birakan bir film falan degil tabii, eglencelik iste. 'Das Boot' diye bir film var onu bulursaniz seyredin. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 25 Şubat 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Burda bayaa bi alman hayranı war(hitler falan)En azından arkamısdan is cewirmediler ingilizler weya ruslar gibi!!! Nese yaa film suferdi bence...Heriflerde ne refleks war ama bi rus propaganda filmi gibiydi...Yani bayaa rus hayranlıı wardı...Call of duty len aynı zati mekanlar...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Aslinda, moralinizi bozmak istemem ama Prof.Dr. Ilber Ortayli 'nin yazdigi ''Osmanli'da Alman nufuzu'' isimli kitabi okursan, arkamizdan nasil isler cevirdiklerini gorebilirsin. Turkiye'nin bir numarali tarihcisidir yazar. Dido Sotiryu isimli Anadolu Rum yazarinin ''Benden selam soyle Anadolu'ya'' isimli hayat hikayesini yazdigi kitabinda da Almanlarin Turkleri ve Rumlari birbirine dusurmek icin yaptigi faaliyetleri yazar. Alman hayrani olmadan once her Turk genci bu iki kitabi bastan sona okusun derim. Fikriniz degisebilir. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 25 Şubat 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 buraya cuk oturan bir söz; Türkün Türkten başka dostu yoktur![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Telepinu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 valla benimkinin alman hayranlığıyla ilgisi yok sadece buradaki abdnin sinemayaı bile kendi amaçları için kuulandını anlatmaya çalıştım ve demirbileğe katılıyorum almanların hicaz demiryolu projesinde arkamızdan mı önümüzden mi artık neremzden nası işler çevirdini herkes biliyo sırf oda deil 1 . dünya savaşında baküye girdimizde olanalr gerçi ilk defa bizimkiler uyanık çıkıyo ama almanlarında az ..... olmadını açıkça belli ediyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Alman Gizli Operasyonları Ve Türkler adında bir kitap var Almanların Anadolu ve ortadoğudaki faaliyetlerini anlatan , almanların gerçek yüzlerini çok iyi anlatmış . Savaşı Almanlar kazansaydı çok daha zor bir kurtuluş savaşı bizi bekleyecekti .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 yumuşak aksanlı ingilizden rus köylü keskin nişancı yapmak kimin aklına gelmişse, o akıl biraz eksikmiş.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 walla judelaw baya güzeldi gölge . bu vasillinin tüfegide müzedeymiş öle diyordu filmin sonunda.sowyet halk kahramanı 1 kereden fazla izlenebilir. (vizyon yorumu gibi oldu buda)[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Clementine, 24 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki: ahah ya bu hangi film ya bende enemy at the gates i düşünerek yorum yazdım..hıyarlık ettm..nese geç oldu güç olmadı.. [Bu mesaj Clementine tarafından 24 Şubat 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] =) Senin düşündüğün film will smith'in oynadığı film dimi ehuehe bende ilk onu düşündüm =) Kapıdaki Düşman Süper film acaip sarmıştı beni .[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar